ZiziWKS 1 Opublikowano 26 Grudnia 2018 Trochę z internetu trochę z marketów czekam jeszczę na promocje i dojdzie virus i hydra od piromax. A wy co byście dokupili? Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 26 Grudnia 2018 Zobaczyć compact w stuffie to rzadkość.Są drogie i nie wyróżniają się zbytnio.Zobaczymy jak u Ciebie wypadnie.Bardzo fajne małe kosteczki.Troszkę rakiet.Będziesz miał przyjemnego Sylwestra Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 26 Grudnia 2018 No no.. compound robi wrażenie oby cie nie zawiódł o godzienie 12 mniejsze kostki do zabawy też widzę są też rakiety i petardy elegancko będzie głośno i kolorowo. Cytuj
ZiziWKS 1 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2018 Jak to mowia nie spróbujesz to się nie dowiesz czego wam brakuje fontanny mam już upatrzone jutro może dokupie myślę o kątowej armageddon albo hot stars co myślicie? Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 26 Grudnia 2018 Raczej armageddon chociaż obydwie d*py nie urywają. Z fontann są dobre te od borgonovo ale to tylko już stacjonarnie w pirofanie albo arce, nigdzie indziej nie dostanie. Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 26 Grudnia 2018 Panie stuff wymiata efekty będą ogromne i wszelakie ! Cytuj
ZiziWKS 1 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2018 Zawiodłem się dzisiaj specjalnie pojechałem do e.leclerc po armagedoon a tam małe stoisko słaby wybór i w dodatku sam triplex. Pokazuje tym kobieta gazetkę na telefonie a one w szoku ze to nie jest ich oferta.... po prostu szkoda słów... na zdjęciu to co udało mi się dzisiaj kupić długo zastanawialem się virus czy hydra ale jako że virus był rok temu to w tym roku jest Hydra. pozdrawiam Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 27 Grudnia 2018 Hydra to nie jakiś fenomen ale robi niezłe widowisko...Ten wulkanik jest za***isty.Fajne zakupy...Stuff zyskał na mocy Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 30 Grudnia 2018 Uhuhu....Tych fontann to ja jeszcze nie widziałem.Co do stuffu...Dużo ładnego i bardzo ładnego efektu.Finalne odpalenie będzie widowiskowe.Udanego Sylwestra! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi