Gość Opublikowano 26 Grudnia 2018 Nie lubię się chwalić gdyż z natury ze mnie skromny i nieśmiały chłopak, no ale skoro wszyscy to robią to i ja jestem zmuszony. Oto mój tegoroczny stuff sylwestrowy. Myślę, że tegoroczny budżet wydałem najlepiej jak potrafiłem. W moim stuffie znajduje się i huk (petardy duże i małe) i efekt (wyrzutnia o potężnym kalibrze 16mm, rzymskie ognie) jak i pirobajery (motylek, zimne ognie). Są też najlepsze na rynku rakiety oraz fotoblysk, który dopełni całość. Niech ten lont na zdjęciu Was nie zmyli. Został mi z zeszłego roku. Całość oczywiście będę odpalać radiowo, z bezpiecznej odległości około 200m. Nie proszę o opinie gdyż wiem, że mój stuff jest idealnie zbalansowany. Chciałbym tutaj przy okazji podziękować sklepowi @PiroArt.eu za liczne gratisy, czyli motylka, rakiety, petardy, zimne ognie, wyrzutnie i rzymiaki #PDK Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 26 Grudnia 2018 Panie nie kłam pan ino pokazuj pan te rakietnice z szafy co pan masz pochowane przez rzonom kohanom ! Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 26 Grudnia 2018 Mega stuff masz wszystkiego po trochu tylko brakuje wulkanu a tak to 10/10. PS. Więcej petard Cytuj
Gość Opublikowano 26 Grudnia 2018 Dzięki chłopaki. Zamierzam jeszcze jutro w Lidlu dokupić wulkan oraz diabelki żeby przed północą też coś postrzelac W końcu sylwester jest raz w roku... Cytuj
luk2583 11 Opublikowano 26 Grudnia 2018 Ale kozak stuff normalnie 100/10 jest mega, nikt Ci nie jest w stanie dorównać Cytuj
Gość Opublikowano 26 Grudnia 2018 2 minuty temu, luk2583 napisał: Ale kozak stuff normalnie 100/10 jest mega, nikt Ci nie jest w stanie dorównać Dzięki. Myślę, że będę się wyróżniać na osiedlu Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 26 Grudnia 2018 Przed chwilą, FANATYK napisał: Dzięki. Myślę, że będę się wyróżniać na osiedlu Jak tego rzymiaka odpalisz to niech się chowają achillesy i zeppeliny Cytuj
luk2583 11 Opublikowano 26 Grudnia 2018 1 minutę temu, FANATYK napisał: Dzięki. Myślę, że będę się wyróżniać na osiedlu No zazdro fest, stary niewiem ile osób będzie Ci musiało pomoc wynieść stuff, przecież tego jest tyle Cytuj
Gość Opublikowano 26 Grudnia 2018 1 minutę temu, k4n4li4 napisał: Jak tego rzymiaka odpalisz to niech się chowają achillesy i zeppeliny Ten rzymiak to na finał. 1 minutę temu, luk2583 napisał: No zazdro fest, stary niewiem ile osób będzie Ci musiało pomoc wynieść stuff, przecież tego jest tyle No trochę mi brat pomagał i tata. Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 26 Grudnia 2018 Możesz pociąć lont na kawałki 5/10cm przez co wzbogacisz stuff o bączki z lontu 9/10 Cytuj
Gość Opublikowano 26 Grudnia 2018 3 minuty temu, przemo312132 napisał: Możesz pociąć lont na kawałki 5/10cm przez co wzbogacisz stuff o bączki z lontu 9/10 Racja. A na środku okleje taśma. I będą takie jakby zwariowane pszczółki.... Cytuj
Gość Opublikowano 26 Grudnia 2018 @Kamil911 @k4n4li4 @luk2583 Tyle mam pod ręką od kolegi brata kuzyna kolegi mojego wujka Idzie z tego zrobić karabinka? Cytuj
luk2583 11 Opublikowano 26 Grudnia 2018 Nie da rady, nie ma takiej opcji, zapomnij o tym i oddaj mi te petardy bo sobie krzywdę zrobisz Cytuj
Gość Opublikowano 26 Grudnia 2018 7 minut temu, luk2583 napisał: Nie da rady, nie ma takiej opcji, zapomnij o tym i oddaj mi te petardy bo sobie krzywdę zrobisz Co ty tam mówisz? Szelek, Alcor, Crackling Thunder i reszty to mi się nie chce nosić. POZDRO @k4n4li4 Cytuj
Gość Opublikowano 26 Grudnia 2018 No to połowa moich rakietnic. Ale jak mówicie, że będzie deszcz to nie będę strzelał. Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 26 Grudnia 2018 Nie ma takiej opcji by nie strzelać, całym rokiem na to czekam. Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 27 Grudnia 2018 2 godziny temu, ponczo12496 napisał: Co to za radzieckie rakiety? Takie które mają wysadzić nasz kraj.Fanatyk jest prawą ręką Putina.Przepraszam Cię chłopie,że Cię wydałem,ale tu chodzi o dobro naszego kraju. Cytuj
AdrianoGKW 20 Opublikowano 27 Grudnia 2018 Dobra ściągaj majty pokaa sowe (wyrzutnie) co bedziesz strzelał dzieciakom pokaz;)) Cytuj
Gość Opublikowano 28 Grudnia 2018 Ruskie bombardiery to nic! Te sputniki i super mega hiper potężne Hestie biją je na głowę 12 takich rakiet i 5 sputnikow może zmienić losy tego świata... Te przy nich to bieda. @AdrianoGKW nie strzelam nic. Ani jednej petardy, ani jednej rakiety, ani jednej wyrzutni. Właśnie się pakuje na narty a sylwestra spędzam w kraju gdzie w stolicy będzie huk a nie lasery Rakiety polecą tam gdzie miały polecieć. Co z resztą jeszcze nie wiem. Muszę się zastanowić co zrobić z całym towarem ze sklepów internetowych i z marketów. Ale pewnie rozdam po rodzinie. BTW ten temat to beka. Nie planowałem w ogóle takiego zakładać a zdjęcia zakupów wrzucam na gorąco na czat. Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 30 Grudnia 2018 To i mi możesz dać.Przecież ja twój daleki kuzyn.Nie pamiętasz? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi