scully 0 Opublikowano 27 Grudnia 2018 Witam. Był ktoś na zwiady w tym roku w tejże hurtowni ? Od zawsze pamiętam jak tam byłem, że było trochę towaru ale też i ceny były średnio atrakcyjne. Ale może się mylę nie mam dużego porównania. Cytuj
marqez111 0 Opublikowano 27 Grudnia 2018 Co roku u mnie rozstawia się z tej hurtowni namiot mają przeważnie Klaska, a ceny np. DumbumP6A11 50zł za paczke, JW30 80 zł czyli ceny ok 30% wyższe niż w internecie, ale tak jak mówię że to namiot więc pewnie cenny w hurtowni mogą się różnić. Cytuj
matikoksu 17 Opublikowano 27 Grudnia 2018 Ceny w detalu jak u mirasow na straganie a w hurcie troche wyzsze niz internetowe. Plus jest taki ze gdyby nie patrzec na ceny to wybor mega. Mozna by tam spokojnie ulozyc sobie caly stuff na sylwka. Cytuj
scully 0 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2018 Ale za to dają gratis szampana , smycz i kalendarz . Ruski bo ruski ale jest Cytuj
PiroMan25 76 Opublikowano 20 Marca 2019 Jak robię tam większe zakupy na sylwestra to mi sprzedają w hurtowych cenach. Cytuj
Marcin_Pce 2 Opublikowano 1 Stycznia 2020 Ja zawsze robiłem tam zakupy do sklepu. Teraz po zmianie miejsca pracy juz ich nie odwiedzam ale z tego co pamietam zawsze mieli onkretny wybor Jorge...teraz chyba tylko klasek Cytuj
PiroMan25 76 Opublikowano 1 Stycznia 2020 1 godzinę temu, Marcin_Pce napisał: Ja zawsze robiłem tam zakupy do sklepu. Teraz po zmianie miejsca pracy juz ich nie odwiedzam ale z tego co pamietam zawsze mieli onkretny wybor Jorge...teraz chyba tylko klasek Głownie jest Jorge, klasek i triplex. Ale są też pojedyncze produkty np tomaszka albo surexa. Cytuj
ostaszewski.wikt 0 Opublikowano 25 Czerwca 2020 Hurtownia pitorechniczna etna jest naprawdę bardzo dobrze wyposażona. Byłem, polecam. Fajne akcesoria dymne do zdjęć, super zestawy na wesela. Cena przyzwoita. Cytuj
wapster 0 Opublikowano 25 Czerwca 2020 Jeszcze raz taki SPAm psełdo reklamowy i posty będą pokasowane. Chyba że zaraz mi się odwidzi i pokasuje je odrazy! Cytuj
Gość Black_Friday Opublikowano 26 Czerwca 2020 Ja też byłem w Etnie i nie polecam. Ceny mają z d*py, dają niby rabaty ale tylko przy dużych zamówieniach. Etna zaopatruje większość polskich sklepów z piro - między innymi w produkty od Klaska - dlatego ma takie ceny. Nastawiają się na hurt a nie na detal. Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 26 Czerwca 2020 Na sklep kiedyś dzwoniłem to odebrał koleś którego chyba za karę tam posadzili Cytuj
PiroMan25 76 Opublikowano 26 Czerwca 2020 Tam było tak że była cena hurt i detal, jak się duże zamówienie robiło to pozwalali w cenie hurt kupować. Teraz jest tylko jedna cena, niższa niż detal i wyższa niż hurt. Więc nie wiem czy to idzie w dobrą stronę. Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Lepiej wyposażona niż Olkuska oklejona przyczepa wyprzedażowa pironolimt aka funpiro,z marżą dochodząca do 250% w sylwestra gdzie ludzie kupują oczami??? Cytuj
PiroMan25 76 Opublikowano 31 Sierpnia 2020 W dniu 28.08.2020 o 15:11, Grubbert napisał: Lepiej wyposażona niż Olkuska oklejona przyczepa wyprzedażowa pironolimt aka funpiro,z marżą dochodząca do 250% w sylwestra gdzie ludzie kupują oczami??? Z klaska mają duży wybór, reszta to zależnie od kategorii. Cytuj
matikoksu 17 Opublikowano 21 Grudnia 2021 Byłem wczoraj i odnoszę wrażenie że z roku na rok coraz lepiej. Ceny dosyć dobre i już bez podziału na hurt/detal. Oprócz tego fajne gratisy (szampany, zapachy do samochodu, smycze, napoje energetyzujące DUMBUM) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi