KALel 3 Opublikowano 27 Grudnia 2018 Witam. Taki zestaw udało się złożyć. Dodaje zdjęcie bez gruzu. Życzę Wszystkim wystrzałowego sylwestra. Pozdrawiam. 2 Cytuj
Gość Opublikowano 27 Grudnia 2018 No i luz. Widać, że na spokojnie poczekales na markety i kupiłeś dobre produkty Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 27 Grudnia 2018 Smok kozak, reszta też niczego sobie. Będzie się działo u ciebie w sylwestra. 1 Cytuj
Mouthes 7 Opublikowano 27 Grudnia 2018 Ładne wyrzutnie z dobrym efektem Mówisz że bez gruzu, gruz też jest dobry, od czegoś trzeba zacząć, bo jak się zacznie na początku od mocnych rzeczy to reszta nie cieszy.. ;c 1 Cytuj
KALel 3 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2018 9 minut temu, Mouthes napisał: Mówisz że bez gruzu, gruz też jest dobry, od czegoś trzeba zacząć Oczywiście posiadam petardy, bączki itd. Nie dałem ich do zdjęcia Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 27 Grudnia 2018 Stuff bardzo efektowny.Widzę sam dobry efekt.Ciekawy jestem tego smoka,sam go zakupiłem. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi