fibonacci 22 Opublikowano 27 Grudnia 2018 Witam odwiedzających Prawdopodobnie tak finalnie będzie wyglądał sylwester u mnie, chyba, że markety jeszcze na coś mnie skuszą... Zapraszam do komentowania, na wszelkie pytania odnośnie stuffu postaram się odpowiedzieć Jeśli pogoda pozwoli to liczę, że uda mi się choć część efektów uwiecznić na filmach. Lepsza jakość zdjęcia tutaj: https://drive.google.com/file/d/1RylpXS48sWgYSF-K400RzfloZ2F6LL4D/view 2 Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 27 Grudnia 2018 Stuff elegancki kostki z mocnym uderzeniem, bardzo dobre rakiety + retro cyrcoblitz... WIdzę DB 5g + ine dobre petardy nooo będzie efektownie na maxxa Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 27 Grudnia 2018 Świetny stuff, wszystkiego po trochu. Jest coś do zabawy i coś na północ. Cytuj
Patrick 4 Opublikowano 27 Grudnia 2018 Ciekawy urozmaicony stuff. Widać, że nie lubisz się rozdrabniać na mały kaliber. New altitude A cie zachwyci wielkimi, gęstymi efektami. W zeszłym roku miałem jedną, a w tym podobnie jak ty postanowiłem kupić dwa. Naprawdę świetna. Nie brakuje też huku i konkretnych rakiet. Cytuj
fibonacci 22 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2018 Mała aktualizacja, rakiety kupione za 24,39zł/szt. Cytuj
fibonacci 22 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2018 Tak, u mnie dostępne w Auchanie, w jednym za 24,39 zł, a w drugi za 34zł. Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 30 Grudnia 2018 Woow...Ale pokaźny stuff.Wyśmienite konkrety i jeszcze tyle rakiet i to jakich.Będzie się działo.Będzie co podziwiać.Udanego Sylwestra Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi