didus1 0 Opublikowano 27 Grudnia 2018 Cześć, Jakie polecacie sklepy hurtownie w Krakowie z dobrymi cenami? Przyszła pora na zakupy a akurat będę przejazdem. Cytuj
1 Grvby 150 Opublikowano 27 Grudnia 2018 W fireshopie niektóre produkty mają fajne cenny,inne mniej... Zawsze można podjechać i zobaczyć Ins dokładnie jak wyżej,firemax też kiedyś miał towar wirtualny .Jest jeszcze Next na robotniczej,ale osobiście nigdy tam nie byłem. Cytuj
0 KaMMiL 25 Opublikowano 27 Grudnia 2018 Teraz to już musztarda po obiedzie, większość sklepów w Krakowie przed sylwestrem popodnosiła ceny. Ale z godnych uwagi uważam- FireMax i znajdujący się tuż obok niego TOMEX. Nie wiem jak z cenami w Nakaji, ale sądzę iż w detalu nie będzie szału. W cenach Śmieszka się nie orientuje Jest jeszcze Fireshop na Kazimierzu, ale tam też raczej dobrych cen nie ujrzysz Cytuj
0 Patrick 4 Opublikowano 27 Grudnia 2018 Ja nie z Krakowa, ale z tego co się orientuje to INS Fajerwerki jest w Krakowie i ma dobry wybór. Wydaje mi się, że ceny poszło trochę w górę przed sylwestrem, ale dramatu nie ma z tego co widzę na ich stronie. Cytuj
0 KaMMiL 25 Opublikowano 27 Grudnia 2018 Ins to padaka, na ich stronę się nie patrzy. Bo i tak nie posiadają tych produktów. Także, jak Ins to tylko jazda w ciemno. A cen wcale jakiś super nie mają:) Cytuj
Pytanie
didus1 0
Cześć,
Jakie polecacie sklepy hurtownie w Krakowie z dobrymi cenami? Przyszła pora na zakupy a akurat będę przejazdem.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi