Cybertronek 0 Opublikowano 28 Grudnia 2018 Witam serdecznie! Sylwester tuż tuż i właśnie dotarła do mnie paczka od PiroArt. Dziękuję za miły gratis w postaci EX4 i Super Crackerów od Jorge (szkoda, że nie ma już "Triplexowych" na rynku ). Chciałem postawić na Sorbeta, jednak Spektrum wydaje się być bardziej efektowny, aczkolwiek miałem go już rok temu i nie chcę dublować.Wybrałem więc kilka mniejszych kostek i jedną kątówkę na zakończenie strzelania. Prawdopodobnie dojdą do tego dwie wyrzutnie 19sh 30mm z Biedronki lub jedna z nich i Meduza, jeśli ta sieć uraczy nas podobną promocją do ubiegłorocznej. W innym wypadku powędruję po Virusa do Carrefoura. Niestety petard nie kupowałem w tym roku, gdyż ekipa się wysypała - nikt nie chciał się złożyć, a samemu nie widzi mi się strzelać cały dzień Została mi jakaś drobnica z tamtego roku, więc przed 24-tą nie będę się nudzić. Życzę wszystkim udanej i bezpiecznej zabawy oraz szczęśliwego Nowego Roku! Cytuj
Ssak 13 Opublikowano 28 Grudnia 2018 Całkiem fajny zestawik,dobre wyrzutnie trochę pierdołków nie jest źle ps. też mam we unite na finał ciekawe jak się spisze 1 Cytuj
Cybertronek 0 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2018 Doszło Aikido i Alchemik (myślałem o Kung Fu, ale jakoś nie przekonała współinwestora ;D). Prawdopodobnie tymi kostkami zamykam już mój arsenał. Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 29 Grudnia 2018 Chyba prosto od Św Mikołaja.Fajne wyrzutnie.Ta kątówka na pewne zrobi show...19tki też nie zawiodą.No i te super 16tki od pyro morawi.Stuff naprawde dobry.Sa też rzeczy do zabawy...Bedziesz sie wspaniale bawił.Życzę pogody w Sylwka 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi