Neodo 10 Opublikowano 28 Grudnia 2018 Ma ktoś jakieś info na temat rakiety z załącznika? Jedyne info jakie posiadam to nazwa - austria rocket.. nic więcej. Kupiona w piro namiocie za 55zł. Całe opakowanie zawierało 4 sztuki ale nie było etykiety. POMOCY Cytuj
0 k4n4li4 276 Opublikowano 28 Grudnia 2018 https://ins-fireworks.pl/pl/rakiety/4332-austria-r135a-8-4.html 1 Cytuj
0 Neodo 10 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2018 o, dzięki. Ciekawe - wcześniej jak wpisywałem na yt nie miałem ich a teraz nawet kilka filmików znalazłem Cytuj
0 Neodo 10 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2019 moj filmik - klasycznie zbyt wysoko leci - jakby ją trochę dociążyć mogła by miec całkiem fajny efekt a tak to są słabsze od aurory. Cytuj
Pytanie
Neodo 10
Ma ktoś jakieś info na temat rakiety z załącznika? Jedyne info jakie posiadam to nazwa - austria rocket.. nic więcej. Kupiona w piro namiocie za 55zł. Całe opakowanie zawierało 4 sztuki ale nie było etykiety. POMOCY
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi