Michal04 0 Opublikowano 29 Grudnia 2018 Gdzie lepiej kupić piro na sylwestra?U handlarzy ulicznych czy w marketach? Cytuj
Patrick 4 Opublikowano 29 Grudnia 2018 U ulicznych handlowców jest duże prawdopodobieństwo, że znacznie przepłacisz. Na forum jest mnóstwo tematów odnośnie pirotechniki w marketach, w niektórych naprawdę dobra oferta. Jeżeli masz w pobliżu psb mrówkę, leclerc lub biedronkę to polecam Ci abyś zapoznał się z ich ofertami. W innych marketach też znajdziesz parę ciekawych propozycji. 1 Cytuj
LucazFires 11 Opublikowano 29 Grudnia 2018 U mnie w miejscowości stoi handlarz. Ma nawet fireball XXL za 160zl. Blitz za 130zl. Kilka konkretów jest. Ceny jeszcze nie są takie tragiczne. Wyrwałem tylko speedy iv za 40zl. Cytuj
Patrick 4 Opublikowano 29 Grudnia 2018 Przed chwilą, LucazFires napisał: U mnie w miejscowości stoi handlarz. Ma nawet fireball XXL za 160zl. Blitz za 130zl. Kilka konkretów jest. Ceny jeszcze nie są takie tragiczne. Wyrwałem tylko speedy iv za 40zl. To jeszcze znośnie. U mnie jeden handlarz wycenił sobie piromax positiv na około 250 zł... Takie przypadki niestety nie są rzadkością Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 29 Grudnia 2018 14 minut temu, Patrick napisał: To jeszcze znośnie. U mnie jeden handlarz wycenił sobie piromax positiv na około 250 zł... Takie przypadki niestety nie są rzadkością Cytuj
LucazFires 11 Opublikowano 29 Grudnia 2018 To w tamtym roku gość kupił kilka hydr i virusow w Carrefourze po 60zl. Postawił stragan i sprzedawał je po 150zl. Taki interes . Kupują w markecie i sprzedają drożej. Może załóżmy temat absurdy straganu i będziemy wstawiać zdjęcia takowych "okazji" Cytuj
ZiziWKS 1 Opublikowano 29 Grudnia 2018 Ja znalazłem na Facebooku ze na hasło "Wrocław sorry ze nie w temacie" jest 20% zniżki na wszystkie fajerwerki na straganie Triplexa no to dzisiaj pojechałem z ciekawości zobaczyć za Song od Triplexa a tam cena 200zl , Magma która kupiłem za 10zl chyba na necie u nich 30zl dramat... chyba jednak przejade się do leclerc tam jest Song za 140zl a mogłem zamówić z jakiegoś sklepu internetowego... mam nauczkę. . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi