Dako 1 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Po kupnie 2festivali i sfinxa zostanie mi około 80zł co polecicie żebym dokupił??Chciałbym coś takiego żeby za 40zł było coś konkretnego a za drugie 40zł coś do zabawy żeby troche poodpalać przed 24:00 ;]z góry dziękuje pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mazii23 0 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Po kupnie 2festivali i sfinxa zostanie mi około 80zł co polecicie żebym dokupił??Chciałbym coś takiego żeby za 40zł było coś konkretnego a za drugie 40zł coś do zabawy żeby troche poodpalać przed 24:00 ;]z góry dziękuje pozdrawiam:) No więc tak rakiet już troszkę masz no i Sfinxa(konkretna wyrzutnia).Jak chcesz coś konkretnego z 4 dyszki to ja bym postawił na wyrzutnię np. JW90 Jorge w hurtowni ok 28 zł i w biedrze dokupił Arctica a do zabawy przed północą wziąłbym jakiś zestawik np.Pyro-Mix cena ok 25zł albo w biedrze kilka zestawów Kung-fu.pozdro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 weź:1xmoździerz pyro man2xbig tiger5xpiccolo3xopakowanie korniki1xopakowanie voo doo3xopakowanie zukibędziesz mial duzo zabawy przed 12 :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dako 1 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Niestety niemam dostępu do hurtowni a z wysyłkowej się nie opłaca bo więcej wyjdzie za przesyłke niż ta wyrzutnia warta;p aha jeszcze jedno mam do dyspozycji sklepy :Real,Tesco,Carfour,Biedronke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mazii23 0 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Niestety niemam dostępu do hurtowni a z wysyłkowej się nie opłaca bo więcej wyjdzie za przesyłke niż ta wyrzutnia warta;p aha jeszcze jedno mam do dyspozycji sklepy :Real,Tesco,Carfour,Biedronke. No to nic na razie nie wymyślimy bo nie znamy oferty tych marketów(oprócz Biedry).Musimy poczekać za gazetkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Moździeż 25złArctic 8złHot 8złKung-Fu 8zł5x Piccolo 4złWulkany 5złRzymy 8złK510 6złK0203 Magnum Petardy 7złHE0022A Mega Petardy (coś jak widowmaker)4złRazem :OK 80zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Moim zdaniem za 80 zł można zaopatrzyć się w cały stuff w biedronce. sfinx 25 złjupiter 25 złkung fu x 2 16 złarctic 8 złhot 8 zł82 zł :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Moim zdaniem za 80 zł można zaopatrzyć się w cały stuff w biedronce. sfinx 25 zł velibrum on już ma kupionego Sfinxa po co mu drugi.---------------------Moja propozycja planu:Moździerz - 25zł (Biedronka)Rakiety voo doo - 13złkung fu x 2 - 16 zł Wyrzutnia Arctic (Biedronka) - 8złWyrzutnia Hot - 8złI zostaje jeszcze 10zł na petardy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Moim zdaniem za 80 zł można zaopatrzyć się w cały stuff w biedronce. sfinx 25 zł velibrum on już ma kupionego Sfinxa po co mu drugi.---------------------Moja propozycja planu:Moździerz - 25zł (Biedronka)Rakiety voo doo - 13złWyrzutnia don't wory be happy - 20złWyrzutnia Arctic (Biedronka) - 8złRzymskie Nostromo lub Vader - 8złI zostaje jeszcze 6zł na petardy. Mpi , on nie ma dostępu do hurtowni , a wysyłka mu się nie opłaca , czytaj wyżej.Zrób tak jak ja Ci napisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dako 1 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Niewiem może zamiast 1 festivala kupie se jakiś zestaw z rakietami bo wole rakiety niż wyrzutnie co prawda wyrzutnia ma więcej strzałow xD ale rakieta wysoko leci i ma większy rozprysk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 ale jak patrzysz na ziemi na rakietę to ma wielkościowo ten sam rozprysk co wyrzutnia. Więc po co przepłacać. O wiele lepsze są wyrzutnie i kup zamiast tego jednego Festiwala wyrzutnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Dako 1
Po kupnie 2festivali i sfinxa zostanie mi około 80zł co polecicie żebym dokupił??
Chciałbym coś takiego żeby za 40zł było coś konkretnego a za drugie 40zł coś do zabawy żeby troche poodpalać przed 24:00 ;]
z góry dziękuje pozdrawiam:)
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi