k4n4li4 276 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Pierwszy raz widzę tę rakietę, po sukcesie bazooki każdy importer musi mieć swoją jak widzę. Cytuj
Arturo :) 14 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2019 13 minut temu, k4n4li4 napisał: Pierwszy raz widzę tę rakietę, po sukcesie bazooki każdy importer musi mieć swoją jak widzę. Bo ta rakieta jest tak stara że nie pamięta jej nawet sam internet Jest to rakieta z przed 2000roku Ja sam pamiętam jak jeszcze na samym początku 2000 roku sprzedawane były na sztuki takie rakiety w Leclerc. Wtedy rakieta taka albo większa ode mnie hehe Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 1 Stycznia 2019 No takie rakiety to przeważnie kupa nie adekwatna do ceny Cytuj
mantis 433 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Holiday Display Rocket była u mnie w mieście w sklepie myśliwskim i nikt jej nie kupił przez kilka lat, chcieli za nią 90 PLN za sztukę. Stała się eksponatem do zawieszenia na niej wzroku i pozachwycania się. To były klimaty lat 2000-2004. Ciężko powiedzieć kiedy wyszła z oferty, strzelam, że po 2008 znikła z cennika Jorge. Nie wiem Arturo Z Buźką co takiego zrobiłeś by mieć ją w 2019, chyba beczkowała w piwnicy razem z 20-letnim whisky. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi