Krzychu93 5 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Symbol: JW4083Nazwa: TermopileCena: 159złUkład Efektu: I , \/Ilość strzałów: 61Wysokość efektu: 35 mKaliber: 30mm/25mmCzas strzelania: 30sekNEC: 937,5gFilm: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrick 4 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Od siebie mogę dodać, że 40 strzałów to 30 mm, a zaledwie 21 strzałów ma 25mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzon 2 Udostępnij Opublikowano 20 Października Moja zdecydowanie ulubiona wyrzutnia. Odpalałem ją kilka razy i za każdym razem taka sama frajda. Szkoda tylko, że chyba już jej nie produkują i jest naprawdę ciężko dostępna. Jak dobrze pamiętam w biedronce była za 150 złotych i od razu przypadła mi do gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi