Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Symbol: PM-1055
Nazwa: Granat Dymny
Opis: Nowość! - bardzo intensywny biały dym, czas palenia 40sek. Replika granatu dymnego z zawleczką.
Zdjęcie: http://superpower.pl/catalog_images/364.jpg
Film: http://superpower.pl/?page=3&cat=25# "video"
Cena hurtowa: 16,50zł

Prawdziwa gradka dla maniaków paintballa lub Air Soft Gun. Nowość w firmie Super Power. Kupiłem sobie sztukę do przetestowania ... teraz już nie zamawiam sztuk tylko duże ilości, dym jest rewelacyjny i z tego co zauważyłem dostępny właśnie tylko w tej firmie przynajmniej w regionie Mazowieckim. Wasze opinie ? używacie, testujecie, jak wygląda wasze zdanie na temat tego produktu ?

Opublikowano

Piękny , gęsty , biały dym !!!!
Za tą cene , możemy poczuć się jak na wojnie :mrgreen:
Jak znajdę jakąś hurtownie supr power , to go kupię.
Szkoda , że film pokazuję tylko kilka sekund płąnącego granatu.
9/10

Opublikowano

Masz racje Fireman, jak już filmują to mogli by filmować cały efekt. Na filmie nawet już widać, że ten granat się pod koniec rozkręca, ale końcówki nie pokazali :???: . Dym taki na początku słabo gęsty był, ale pod koniec to wyglądało jak granat dymny a nie jak kulki dymne :mrgreen: .

Moja ocena 8/10

Opublikowano

zauważyłem że kilka filmów właśnie tak jest okrojona ale wydaje mi się że to chodzi o zaprezentowanie efektu działania a nie jakiś filmowy maraton z efektami. Ja to widzę tak .. patrze na taki filmik widzę że się rozkręca, opakowanie widoczne na zdjęciu jest profesjonalnie wykonane to czemu nie kupić, w sumie 16zł to nie jest jeszcze aż tak wielki wydatek...

Opublikowano

Gonzales pracujesz w SP nie? te opowieści że kupujesz to i tamto i zachwalasz, wkładam między bajki ;)

Opublikowano

Nie nie pracuje tam ... mój ojciec co roku ma stoisko z fajerwerkami a z firma SP współpracuje od lat ... dla tego wiem to i owo bo nie raz jechałem z nim po towar. No ale każdy ma swoje zdanie ... :) pozdro

Opublikowano

To taki Smoke granade :] Bardzo ładne...jak znajde to sobie taki kupie...może dobrze wyglądać w połączeniu np z jakąś fontanną :]

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Heh dzięki tej zabawce możemy urozmaicić naszą zabawę paintball...taki granat wrzucony do pokoju... :evil: sporo zamieszania a cena nie jest wygórowana

Polecam fanom PaintBall'a :grin: :grin: :twisted: :twisted:

• 4 lata później...
Opublikowano

Witam,

Odkopie trochę temat i zapytam czy wiecie czy jest już w sprzedazy ten dym?
Jak ostatnio byłem w SP to już nie mieli :(

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Gdzie go można teraz kupić ?