Gonzales 0 Opublikowano 1 Grudnia 2007 Symbol: 048-11Nazwa: DymOpis: Gęsty biały dym dostępny w 5 kolorach ( biały, niebieski, żółty, zielony, czerwony ) czas działania 3 min i 30 sekundZdjęcie: http://superpower.pl/catalog_images/527.jpg ( przykładowe zdjęcie dymu niebieskiego ) Film: - brak -Cena hurtowa: 15zł Powiem tak ... Czas działanie przebija chyba wszystko ... do tego oczywiście gęstość dymu. Kupiłem sobie kilka sztuk tego właśnie dymu, i te kilka sztuk odpaliłem na raz przy delikatnym wiaterku. Powiem że prawie skończyło się na przyjeździe Policji bo sąsiadka miała otwarte okno w domu ... buhaha .. Produkt dostępny oczywiście w sklepie on-line firmy SP. Pytanie proste .. widzieliście w akcji ten tym ? jakieś wasze opinie na ten temat ? Jak dla mnie BoOmba Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 1 Grudnia 2007 No nieźle z tego co mówisz, takiego czegoś bym raczej na sylwestra nie kupował, ale może znów pojade w lato do hurtowni (i może znów dadzą mi coś za darmo :mrgreen: ) i kupie na działke, fajny efekt może być.Fajnie że mamy nowego usera który jest obeznany w firmie SuperPower :mrgreen: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi