newuser3 0 Opublikowano 3 Stycznia 2019 witam, mam pytanko - orientuje się ktoś który sklep online organizuje jakieś konkretne wyprzedaże styczniowe? kilka lat temu pamiętam że bigfun miał fajne promo w styczniu, robią w tym roku coś? może jakiś inny sklepik? Cytuj
Gerlach 7 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Pewnie minie pare dni zanim jakiś sklep zrobi noworoczne wyprzedaże, ale z tego co wiem to nie ma reguły, który sklep robi najlepsze oferty. Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 3 Stycznia 2019 1 godzinę temu, newuser3 napisał: witam, mam pytanko - orientuje się ktoś który sklep online organizuje jakieś konkretne wyprzedaże styczniowe? kilka lat temu pamiętam że bigfun miał fajne promo w styczniu, robią w tym roku coś? może jakiś inny sklepik? a to ciężko zadzwonić i sie zapytać ? Cytuj
newuser3 0 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2019 4 godziny temu, DawidPirotechnik napisał: a to ciężko zadzwonić i sie zapytać ? na razie brak kontaktu, probowalem - byc moze odsypiaja po sylwestrze jeszcze Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 3 Stycznia 2019 26 minut temu, newuser3 napisał: na razie brak kontaktu, probowalem - byc moze odsypiaja po sylwestrze jeszcze Daj ludziom odpocząć po sezonie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi