Bartosz 43 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Symbol - TB170Nazwa - Titanium Salute ScreamIlość strzałów - 25Kaliber - 1" Nowość Tropica zapowiadała się ciekawie i nietypowo, ale szczerze mówiąc, rozczarowałem się. Z titanium salute ten efekt miał niewiele wspólnego. Owszem, komety kończyły się wybuchem, ale nie różnił się on niczym od huku przeciętnej wyrzutni z efektem. Kostka fajna jedynie ze względu na specyficzny gwizd komet. Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 6 Października 2019 Myślę że odpalenie jednocześnie wyżej wspomnianej wyrzutni+czegoś typowo hukowego może fajnie się razem uzupełnić. Cytuj
Pyro Heuvelrug 4 Opublikowano 3 Lutego 2022 Ten jest smaczny, chociaż TB166 to nasze preferencje Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 2 Stycznia 2023 TB166 bardziej przypadła mi do gustu, choć jedna i druga piszczy podobnie Natomiast eksplozja niestety nie należy do głośnych. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi