Mroczny 163 Opublikowano 4 Stycznia 2019 Rok temu zaczynałem od Supernauta to i w tym roku rozpocznę temat praktycznie tym samym :DD Plany na ten rok hmm, zobaczymy co będzie...typowy spontan Większy kolega Supernaut 30-50mm dorwany w Szczecińskiej hurtowni [Dla porównania mniejsza wersja] 1 Cytuj
Gość Opublikowano 4 Stycznia 2019 No to w zasadzie zacząłeś temat i już masz gotowy stuff Btw, coś czuje że za rok to ludzie już w grudniu będą zakładać tematy ze stuffem na następny rok Cytuj
Gość Opublikowano 4 Stycznia 2019 4 godziny temu, wimexo napisał: Dorwane na jakieś promocji ? Kolega coś pisał, że to kupił w 2017 Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2019 Kilka 37sh od Tripla :>> Sorry za jakość... foto robiłem taboretem :DD Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2019 Lecimy dalej xd, wyjanuszowałem po dobrej cenie kurła 1 1 Cytuj
Gość Opublikowano 19 Stycznia 2019 U ciebie to same dobre okazje Pewnie od ruskich towar bierzesz Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2019 44 minuty temu, FANATYK napisał: U ciebie to same dobre okazje Pewnie od ruskich towar bierzesz Władek mi ogarnia dostawy prosto z Kremla Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2019 Tak to właśnie jest... jedna z gorszych setek jorge ale ma saluty ^^ Akurat, żeby odpalić przed polnoca :DD [Jeszcze NWP] Cytuj
A & P Pyrotechnics 20 Opublikowano 21 Stycznia 2019 1 godzinę temu, Mroczny napisał: Tak to właśnie jest... jedna z gorszych setek jorge ale ma saluty ^^ Akurat, żeby odpalić przed polnoca :DD [Jeszcze NWP] Czemu jeszcze ? Moździerze zabrali, będą kolejne ograniczenia ? W 2025 będziemy witać nowy rok zimnymi ogniami Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2019 3 godziny temu, A & P Pyrotechnics napisał: Czemu jeszcze ? Moździerze zabrali, będą kolejne ograniczenia ? W 2025 będziemy witać nowy rok zimnymi ogniami Jeszcze NWP bo jorge wjezdza z kompotami setek czyli pogorszy pewnie jakosc tak jak triplex w kompotach.. np kingi... chocicaz jorge to juz od dawna dla mnie traci na efektach ehh :< Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 21 Stycznia 2019 25 minut temu, Mroczny napisał: Jeszcze NWP bo jorge wjezdza z kompotami setek czyli pogorszy pewnie jakosc tak jak triplex w kompotach.. np kingi... chocicaz jorge to juz od dawna dla mnie traci na efektach ehh :< ale machony powiedział, że nowy achilles wali lepiej od starego! Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2019 (edytowane) takie tam ;_; foto robiłem zawiasami od passata ćśś 3x xb-ki Edytowane 22 Stycznia 2019 przez Mroczny Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 22 Stycznia 2019 Szalejesz kolego już w styczniu.Tyle konkretów najlepszych efektów.A gdzieś tego the besciaka dorwal?Mimo,ze to 100tka ale chyba jedna z gorszych kostek w twoim zestawie...Nie podoba mi sie ona.Co do reszty...Te piękne rodzeństwo tripleksowkie to miodowe wręcz☺.Ostatni twoj stuff powodował gęsia skórkę z wrażenia ale kto wie czy w tym roku jeszcze nie przebijesz tej niesamowicie wysoko postawionej poprzeczki Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2019 1 godzinę temu, damian7878 napisał: Szalejesz kolego już w styczniu.Tyle konkretów najlepszych efektów.A gdzieś tego the besciaka dorwal?Mimo,ze to 100tka ale chyba jedna z gorszych kostek w twoim zestawie...Nie podoba mi sie ona.Co do reszty...Te piękne rodzeństwo tripleksowkie to miodowe wręcz☺.Ostatni twoj stuff powodował gęsia skórkę z wrażenia ale kto wie czy w tym roku jeszcze nie przebijesz tej niesamowicie wysoko postawionej poprzeczki Postaram się :DD Chociaż jeśli chodzi o kostki to już jest lepiej niż rok temu :DD a to nie koniec Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2019 A kurła jeszcze jedno xd Trochę drobnicy do zabawy przed 0 Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2019 Kurła Stalin wpadł w odwiedziny ( ͡ʘ ͜ʖ ͡ʘ) 2x50mm [pewnie shit ale no... tak] xd Cytuj
Gość Opublikowano 23 Stycznia 2019 Właśnie tych wyrzutni 50mm od Klaska to teraz było sporo na promocjach. Praktycznie w każdym sklepie. Sam miałem chęć zaryzykować i zakupić kilka ale w końcu sobie odpuściłem. No to się cieszę, że ktoś się na nie zdecydował i będzie można pooglądać jak one wypadają w rzeczywistości :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi