Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ty to masz szczęście?.Trzeba było skubnąć tego Stalina za kieszeń?.Dałbyś prezenciki forumowiczom w postaci kostek z ilustracją od sponsora?

Opublikowano

ile juz wydales?

Opublikowano
8 godzin temu, nukey napisał:

ile juz wydales?

Nie wiem... i raczej nie chcę wiedzieć ?

Opublikowano

Dla mrocznego to i tak grosze ?

Opublikowano

Towar pod dom żukiem dowożą pewnie ;) Pewnie szykuje się najlepszy stuff na forum. Konkretny konkret :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

I cyk ^^

TXB503

3x 19sh salute

+ Wodospad :DD

51918249_374311066736378_4085116611256647680_n.jpg

51680005_400521857381655_7182132007013449728_n.jpg

• Like 1
Opublikowano

Ajjjć chciałem być pierwszy z wodospadem xDDDD

Skąd go masz, ze sklep-militarny?

Opublikowano
7 minut temu, mantis napisał:

Ajjjć chciałem być pierwszy z wodospadem xDDDD

Skąd go masz, ze sklep-militarny?

yup :) 30 segmentów na lince 4,5m to jest coś pięknego :D widziałem kiedyś wodospady 6m które nie miały nawet 20 wulkanów... -_-

Opublikowano

Mroczny znowu się rozszalał, dajcie mu kaftan.

Gość
Opublikowano

Mroczny kupuje bo wie, że ja jadę na 2 tygodnie na narty więc robię pauze z zakupami ?

Cwaniaczek jeden! 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Wodospad?.Cieżko go dostać??.Będzie widowisko.A ta 100tka to wymiata...W grudniu pewnie nie bedzie można oczu oderwać od stuffu i jego jakości oraz ilości?

Opublikowano

Aktualnie nic wiecej nie planuje kupować bo ładuje kase w auto xd No chyba, że pojawi się jakaś ciekawa oferta :DD

Opublikowano

Kolejna aktualizacja, pierwszy kompot w stuffie ? kupiony już jakiś czas temu na promocjach styczniowych

58383521_391903748322866_7791619425735540736_n.jpg

58419511_442701066289826_3203336984751767552_n.jpg

• Like 1
Opublikowano

Fajnie jest tak sobie przypomnieć w maju, że kupiło się coś w styczniu za ponad 1K.

Nie masz może w wersalce jakiegoś zapasowego compounda z poprzedniego Sylwka? xD

Opublikowano

Czy oferujesz pożyczki pieniężne na piro? Bo bym potrzebował. Słyszałem, że "Skok Mrocznego" podobno dobre pożyczki dają !!!

Opublikowano
1 godzinę temu, mantis napisał:

Fajnie jest tak sobie przypomnieć w maju, że kupiło się coś w styczniu za ponad 1K.

Nie masz może w wersalce jakiegoś zapasowego compounda z poprzedniego Sylwka? xD

Ej ja tego nie kupiłem za 1000zł xd tam tak nabazgrali cene tylko... ? Nie było jakoś drogo z tego co pamiętam to z 300-400zł wiec sie oplacalo nawet :DDDD jakbym wiedział to bym kupił z dwa lub trzy takie :(

Opublikowano

Na alepetarda wisi za 600 pln, spoko cena

Opublikowano (edytowane)

Interesujące te 19sh Ti coś konkretniej o nich?

503 ładnie ładnie ?

Kompot jedynie go ratuje cena jaką za niego dałeś

Edytowane przez hl1030
Opublikowano
12 godzin temu, hl1030 napisał:

Interesujące te 19sh Ti coś konkretniej o nich?

503 ładnie ładnie ?

Kompot jedynie go ratuje cena jaką za niego dałeś

O tych 19sh za wiele to nie wiem, od sprzedawcy tylko się dowiedziałem, że to ti salute 30mm

Kod to ZYN100 a na etykiecie widnieje firma Golden Cobra, ale za to papier ochronny jest Triplexa [jeszcze ten stary] Generalnie obstawiam, że jest to podobna wyrzutnia do starego TXB283 Super Mix która też miała 19sh 30mm salute i była całkiem mocna :DD, nic więcej nie ma ? zobaczymy jak daje w sylwestra ale na 100% jedna sztuka poleci do szafy na pamiątkę ? 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Dobra dawno nic u mnie nie było to też coś dodam ? trochę huku, moździerzyk i ekstra rakiety :x

62128738_693875437738515_2993514887310737408_n.jpg

Edytowane przez Mroczny
Opublikowano

Rzeczy, które sam bym kupił. Special Traca 10Meters chyba jedyny dostępny w Polsce karabinek typu hiszpańska maskleta.

Scream Rocket? To są te race do pistoletów z Funke, czy jakaś inna nowość?

Opublikowano (edytowane)
54 minuty temu, mantis napisał:

Rzeczy, które sam bym kupił. Special Traca 10Meters chyba jedyny dostępny w Polsce karabinek typu hiszpańska maskleta.

Scream Rocket? To są te race do pistoletów z Funke, czy jakaś inna nowość?

Nie to nie są race pistoletowe scream VS :)Te na obrazku to są normalne rakiety z długim piskiem i efektem Ti salute :) warto dodać, że huk jest bardzo mocny i odbiega mocno od rakiet dum-bum i jr101, są nawet mocniejsze niż jokery 2 tylko trzeba oddzielnie do nich listewki kupić

Edytowane przez Mroczny
Opublikowano

Dzięki za odpowiedź. W nagrodę dostajesz Szóstkę.

Znalezione obrazy dla zapytania vi lol cosplay

• Haha 2
Opublikowano

mroczny jedzie dalej i nie przeszkadza mu ch*jowa pogoda :D

• Haha 1