damian7878 98 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Ty to masz szczęście.Trzeba było skubnąć tego Stalina za kieszeń.Dałbyś prezenciki forumowiczom w postaci kostek z ilustracją od sponsora Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2019 8 godzin temu, nukey napisał: ile juz wydales? Nie wiem... i raczej nie chcę wiedzieć Cytuj
autostop95 1 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Towar pod dom żukiem dowożą pewnie Pewnie szykuje się najlepszy stuff na forum. Konkretny konkret Cytuj
mantis 433 Opublikowano 13 Lutego 2019 Ajjjć chciałem być pierwszy z wodospadem xDDDD Skąd go masz, ze sklep-militarny? Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 13 Lutego 2019 7 minut temu, mantis napisał: Ajjjć chciałem być pierwszy z wodospadem xDDDD Skąd go masz, ze sklep-militarny? yup 30 segmentów na lince 4,5m to jest coś pięknego widziałem kiedyś wodospady 6m które nie miały nawet 20 wulkanów... Cytuj
Gość Opublikowano 13 Lutego 2019 Mroczny kupuje bo wie, że ja jadę na 2 tygodnie na narty więc robię pauze z zakupami Cwaniaczek jeden! Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Wodospad.Cieżko go dostać.Będzie widowisko.A ta 100tka to wymiata...W grudniu pewnie nie bedzie można oczu oderwać od stuffu i jego jakości oraz ilości Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Aktualnie nic wiecej nie planuje kupować bo ładuje kase w auto xd No chyba, że pojawi się jakaś ciekawa oferta :DD Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Kolejna aktualizacja, pierwszy kompot w stuffie kupiony już jakiś czas temu na promocjach styczniowych 1 Cytuj
mantis 433 Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Fajnie jest tak sobie przypomnieć w maju, że kupiło się coś w styczniu za ponad 1K. Nie masz może w wersalce jakiegoś zapasowego compounda z poprzedniego Sylwka? xD Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Czy oferujesz pożyczki pieniężne na piro? Bo bym potrzebował. Słyszałem, że "Skok Mrocznego" podobno dobre pożyczki dają !!! Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2019 1 godzinę temu, mantis napisał: Fajnie jest tak sobie przypomnieć w maju, że kupiło się coś w styczniu za ponad 1K. Nie masz może w wersalce jakiegoś zapasowego compounda z poprzedniego Sylwka? xD Ej ja tego nie kupiłem za 1000zł xd tam tak nabazgrali cene tylko... Nie było jakoś drogo z tego co pamiętam to z 300-400zł wiec sie oplacalo nawet :DDDD jakbym wiedział to bym kupił z dwa lub trzy takie Cytuj
hl1030 10 Opublikowano 26 Kwietnia 2019 (edytowane) Interesujące te 19sh Ti coś konkretniej o nich? 503 ładnie ładnie Kompot jedynie go ratuje cena jaką za niego dałeś Edytowane 26 Kwietnia 2019 przez hl1030 Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2019 12 godzin temu, hl1030 napisał: Interesujące te 19sh Ti coś konkretniej o nich? 503 ładnie ładnie Kompot jedynie go ratuje cena jaką za niego dałeś O tych 19sh za wiele to nie wiem, od sprzedawcy tylko się dowiedziałem, że to ti salute 30mm Kod to ZYN100 a na etykiecie widnieje firma Golden Cobra, ale za to papier ochronny jest Triplexa [jeszcze ten stary] Generalnie obstawiam, że jest to podobna wyrzutnia do starego TXB283 Super Mix która też miała 19sh 30mm salute i była całkiem mocna :DD, nic więcej nie ma zobaczymy jak daje w sylwestra ale na 100% jedna sztuka poleci do szafy na pamiątkę Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2019 (edytowane) Dobra dawno nic u mnie nie było to też coś dodam trochę huku, moździerzyk i ekstra rakiety :x Edytowane 9 Czerwca 2019 przez Mroczny Cytuj
mantis 433 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Rzeczy, które sam bym kupił. Special Traca 10Meters chyba jedyny dostępny w Polsce karabinek typu hiszpańska maskleta. Scream Rocket? To są te race do pistoletów z Funke, czy jakaś inna nowość? Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2019 (edytowane) 54 minuty temu, mantis napisał: Rzeczy, które sam bym kupił. Special Traca 10Meters chyba jedyny dostępny w Polsce karabinek typu hiszpańska maskleta. Scream Rocket? To są te race do pistoletów z Funke, czy jakaś inna nowość? Nie to nie są race pistoletowe scream VS Te na obrazku to są normalne rakiety z długim piskiem i efektem Ti salute warto dodać, że huk jest bardzo mocny i odbiega mocno od rakiet dum-bum i jr101, są nawet mocniejsze niż jokery 2 tylko trzeba oddzielnie do nich listewki kupić Edytowane 9 Czerwca 2019 przez Mroczny Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 10 Czerwca 2019 mroczny jedzie dalej i nie przeszkadza mu ch*jowa pogoda 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi