k4n4li4 276 Opublikowano 30 Listopada 2019 No dawaj dawaj tylko uprzedź bym nasmarował d*pę maścią 1 Cytuj
abuk 30 Opublikowano 30 Listopada 2019 Foxy - chyba nie ma lepszej opcji jeżeli chodzi o piszczące rakiety w swojej klasie cenowej lecą osobno czy może jakaś katiusza? Colpo wiadomo, legalny rarytas ( ͡° ͜ʖ ͡°) Przejrzałem sobie poprzednie strony i jestem bardzo ciekaw jak to wszystko razem będzie wyglądało Cytuj
kamils38 66 Opublikowano 30 Listopada 2019 Colpo to wiadomo rarytasik a te rakietki fajnie wyglądają i tyle powiem bo nigdy nie miałem z nimi styczności Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 30 Listopada 2019 Godzinę temu, abuk napisał: Foxy - chyba nie ma lepszej opcji jeżeli chodzi o piszczące rakiety w swojej klasie cenowej lecą osobno czy może jakaś katiusza? Colpo wiadomo, legalny rarytas ( ͡° ͜ʖ ͡°) Przejrzałem sobie poprzednie strony i jestem bardzo ciekaw jak to wszystko razem będzie wyglądało Ni foxy to tak do zabawy :DD fajnie po chodniku jadą xd 1 Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2019 90% :>> Jeszcze w grudniu dojdzie kilka rzeczy typu song, jakieś 49sh 30mm i kilka innych gratów fotki dodam jakoś przed samym sylwestrem 6 3 Cytuj
fibonacci 22 Opublikowano 8 Grudnia 2019 Słabo... A tak serio to miazga, chyba jest tam wszystko 1 Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2019 Chciałem jakoś podkreślić swoją pasje do pirotechniki dlatego w tym roku zaszalałem mocno bo wiem, że już w przyszłości nie będę mógł sobie pozwolić na takie zakupy, zaczynam powoli taki etap, że pieniądze będą leciały na inne cele :DD ale zawsze dla podtrzymania tradycji 2-3 kostki kupie... To już się raczej nigdy nie zmieni !!! Teraz, k4n4li4 napisał: Co to te duże po lewej, koncesja jest? Kupione jeszcze jak był NWP Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 8 Grudnia 2019 1 minutę temu, Mroczny napisał: Chciałem jakoś podkreślić swoją pasje do pirotechniki dlatego w tym roku zaszalałem mocno bo wiem, że już w przyszłości nie będę mógł sobie pozwolić na takie zakupy, zaczynam powoli taki etap, że pieniądze będą leciały na inne cele :DD ale zawsze dla podtrzymania tradycji 2-3 kostki kupie... To już się raczej nigdy nie zmieni !!! Kupione jeszcze jak był NWP To ci się upiekło! Ja też niedługo chyba wrzucę ale aż tyle nie będzie Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 8 Grudnia 2019 Jeszcze jak łączy w pokaz to tak. Ja w tamtym roku miałem 14 wyrzutni zostawionych na sylwka i po 10-tej to już mi się nudziło xD Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2019 (edytowane) 12 minut temu, Bartekeuro napisał: Co do ludzi którzy piszą, że dali by się pokroić za takich stuff etc. Ja miałem, nie raz i nie dwa, i chyba właśnie przez takie ilości traci się ten cały fan. Może i wiek i inne priorytety, ale ilość też uważam, że zrobiła swoje wcześniej. MI by się już nie chciało z taką ilością bawić Jest w tym sporo racji :DD Nie raz już miałem takie przemyślenia, że może czas z tym skończyć albo ograniczyć do minimum bo jednak czasami trochę mnie "zatelepie" jak pomyślę co mogłem kupić za tą kase ( ͡° ͜ʖ ͡°) Na szczęście spotykam się z kolegami to szybko kostki będą znikać, pewnie kilka się połączy etc Edytowane 8 Grudnia 2019 przez Mroczny Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 8 Grudnia 2019 7 minut temu, Mroczny napisał: Jest w tym sporo racji :DD Nie raz już miałem takie przemyślenia, że może czas z tym skończyć albo ograniczyć do minimum bo jednak czasami trochę mnie "zatelepie" jak pomyślę co mogłem kupić za tą kase ( ͡° ͜ʖ ͡°) Na szczęście spotykam się z kolegami to szybko kostki będą znikać, pewnie kilka się połączy etc jeśli wszyscy będziecie odpalać twoje wyrzutnie to chętnie zostanę twoim kolegą ( ͡° ͜ʖ ͡°) Cytuj
kamils38 66 Opublikowano 8 Grudnia 2019 Nie ma co tu pisać zatkało mnie jest tego strasznie dużo i same rarytasy a z ciekawości będzie z tego robiony pokaz czy odpalane NW po 3/4 wyrzutnie w jednym momencie itp. ? 1 Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2019 10 minut temu, kamils38 napisał: Nie ma co tu pisać zatkało mnie jest tego strasznie dużo i same rarytasy a z ciekawości będzie z tego robiony pokaz czy odpalane NW po 3/4 wyrzutnie w jednym momencie itp. ? W sumie to nie wiem :DD coś mi tam chodzi po głowie, żeby połączyć TXB503 z czymś bo ona ma tylko jeden efekt i jest szybka ale to zobaczymy na 100% nagram efekt każdej wyrzutni Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 8 Grudnia 2019 Koniec,można zamykać temat zakupów na 2019/2020.Proszę zgasić światło. Co Ty odyeb**** w ogóle 1 Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 8 Grudnia 2019 Istne szaleństwo.Gdzie ty to w ogóle mieścisz.Te giganty wygladaja jak coś więcej niż normalne fajerwerki.Sporo kostek znanych ale i też małopopularnych.Znowu wymiotleś na forum swoim stuffem.Aż szkoda,że już kończysz...Sorry ale kiedy sie urzadza takie pokazy z taką iloscią konkretów to później już te 2-3 kostki nie dadzą żadnego smaczku i kiedy będzie dochodzić wieczór i północ Sylwestrowa to wrócisz troche ze smutkiem do tych czasów...Bynajmniej ja tak bym miał...Zależy jak ktoś myśli...Ale ciezko zejść ze sceny aż z takim rozmachem...Wolałbym trochę delikatniej i bardziej stopniowo schodzić 1 Cytuj
ArbTree 67 Opublikowano 9 Grudnia 2019 Stuff konkretny masa ciekawych kostek, do tego Jorkery i moździerze . Efektu jak i dobrej zabawy na pewno nie zabraknie Pozdro 1 Cytuj
Cypiskowy 2 Opublikowano 20 Grudnia 2019 Ilość pirotechniki robi na mnie duże wrażenie. Mi najbardziej przypadły do gustu te moździerze a są tylko ułamkiem całej kolekcji. Będziesz miał sporo pracy w przygotowaniu tego wszystkiego do odpalania , starczy Ci dnia by to wszystko wystrzelać? Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2019 (edytowane) Tak jak pisałem, doszła jeszcze mini aktualizacja od znajomego z którym strzelam w sylwestra :DD Wszystkim forumowiczom życzymy wesołego, wybuchowego i przede wszystkim bezpiecznego sylwestra Edytowane 27 Grudnia 2019 przez Mroczny Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi