Mroczny 163 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2019 I cyk kolejna aktualizacja Kostka hukowa, moździerzyk i trochę petardek 1 Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 31 Sierpnia 2019 NIEEEE, MROCZNY TY BANA DOSTANIESZ !!! Za bardzo mnie kusisz !!!!! xD 1 Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 22 Września 2019 Delikatna aktualizacja :DD Kolejna kostka hukowa triplexa, i trochę rakiet do zabawy, Mars ridery, EP2012 i podwójne od śmieszka do tego trafiłem stare 859 i pierwszą wersję moździerza scream Nagram film tych rakiet od śmieszka ale nie wiem kiedy ^^ 1 Cytuj
mantis 433 Opublikowano 22 Września 2019 Rain Willow trochę myląca nazwa i etykieta jak na kostkę hukową. Masz może nazwę rakiety kulistej pakowanej po jednej sztuce? Czy to jest "Rakieta kulista" z Hestii? Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 22 Września 2019 (edytowane) 2 godziny temu, mantis napisał: Rain Willow trochę myląca nazwa i etykieta jak na kostkę hukową. Masz może nazwę rakiety kulistej pakowanej po jednej sztuce? Czy to jest "Rakieta kulista" z Hestii? Tak to jest rakieta z Hestii "Nike" chyba najfajniejszy efekt chociaż ta z niebieskim [Ares] też ładna Edytowane 22 Września 2019 przez Mroczny Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 2 Października 2019 Myślę że setka retorno odpalona między blokami może wyjaśnić sporo kwestii Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 3 Października 2019 13 godzin temu, Mroczny napisał: Mała paczka z AlePetardy ^^ alepetarda w tym roku wyczyszczona dobrze ( ͡° ͜ʖ ͡°) 1 Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 3 Października 2019 6 minut temu, k4n4li4 napisał: alepetarda w tym roku wyczyszczona dobrze ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wszyscy czyścili to ja też :DD Cytuj
Piotrek007 79 Opublikowano 4 Października 2019 To juz wiem kto mi kasjopeje sprzątnal z przed nosa... Tez zamówione z alepetarda i w drodze... do mnie Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 4 Października 2019 Widzę wyśmienite 19tki.Jw69 jest nieoceniona.Miałem ja 2 lata temu i mnie totalnie zaskoczyła.Po pierwsze wielkość efektu(chyba maksymalnie wyciagnieto tu moc z 1,2) i po drugie różnorodność i piekne efekty.Jw 39 ma efekt rzadko spotykany.Może i nie powala wielkoscia rozbryzgów ake efekt absolutnie wyjątkowy.Masz tyle rzeczy juz☺.Oj co to będzie tego 31☺. Cytuj
FUNPIRO 13 Opublikowano 6 Października 2019 Dnia 22.09.2019 o 18:07, Mroczny napisał: Delikatna aktualizacja :DD Kolejna kostka hukowa triplexa, i trochę rakiet do zabawy, Mars ridery, EP2012 i podwójne od śmieszka do tego trafiłem stare 859 i pierwszą wersję moździerza scream Nagram film tych rakiet od śmieszka ale nie wiem kiedy ^^ Gratuluję stuffów ,przejrzałem forum i muszę powiedzieć że masz je przemyślane .Zakupy nie na kilogramy tylko z głową nawet drobiazgi masz interesujące. Sam bawię się piro od początku lat 90 i trochę tego poszło w niebo .Te rakiety od Śmieszka są fajne mają efekt podobny do Venomów . A za Mars Ridery masz lika Pozdrawiam Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 12 Października 2019 Wpadła jeszcze jedna mała paczka z Alepetarda, tym sposobem są już 3xJW39, 3xJW32 i 3xJW31... myślę nad ciekawym sposobem ich połączenia np w jakiś FAN albo coś innego, do tego 10 miniaturowych kostek selen z których w planach jest zrobienie szybkiego karabinku :DD + do tego trochę ps5 i tb5 Cytuj
FUNPIRO 13 Opublikowano 12 Października 2019 20 minut temu, Mroczny napisał: Wpadła jeszcze jedna mała paczka z Alepetarda, tym sposobem są już 3xJW39, 3xJW32 i 3xJW31... myślę nad ciekawym sposobem ich połączenia np w jakiś FAN albo coś innego, do tego 10 miniaturowych kostek selen z których w planach jest zrobienie szybkiego karabinku :DD + do tego trochę ps5 i tb5 Dobry pomysł z doświadczenia wiem że odpalenie 10 Selenów na raz potrafi zaskoczyć . Cytuj
mantis 433 Opublikowano 12 Października 2019 Tuono Blue i Sharki jak najbardziej, huk się zgadza z szumem zrobionym wokół tego, nawet widać tę tytanową poświatę w trakcie wybuchu. Szkoda, że nie Sharki na tacy z BrightSky opatrzone beka napisem 100% originalski Petarda extra lautowa. Glittering Whisting Comets - ulepszona wersja Crazy Whistling Comets, w cenie z promocji z alepetarda chyba nie da się bardziej wygrać. Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 12 Października 2019 33 minuty temu, mantis napisał: Tuono Blue i Sharki jak najbardziej, huk się zgadza z szumem zrobionym wokół tego, nawet widać tę tytanową poświatę w trakcie wybuchu. Szkoda, że nie Sharki na tacy z BrightSky opatrzone beka napisem 100% originalski Petarda extra lautowa. Glittering Whisting Comets - ulepszona wersja Crazy Whistling Comets, w cenie z promocji z alepetarda chyba nie da się bardziej wygrać. Spokojnie te sharki od brightsky też mam jak i stare z 2015 od Supremo Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 12 Października 2019 1 godzinę temu, KrychFire napisał: Tylko pamiętaj karabinku nie odpalaj na ziemi Mam jeden ciekawy pomysł na ten karabinek, zobaczysz go w grudniu Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 13 Października 2019 Kolejna dostawa solidnego materiału.Jw 39 jest zjawiskowa wzgledem efektu.Chyba nie ma jej odpowiednika .Całość musi robic wrażenie☺. Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 30 Listopada 2019 To też coś dodam, żeby nie było smutno w temacie :DD Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 30 Listopada 2019 8 minut temu, k4n4li4 napisał: A już myślałem, że mroczny się skończył Powoli zwalniam i robie fote calosci Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi