Rafik_15 0 Opublikowano 1 Grudnia 2007 Witam dzisiaj kupilem sobie rakietki UFO firmy Kometa.Moim zdaniem sa to rakiety niezbyt dobrej jakosci.Cena za ktore je kupilem to 5.50zl za 12 sztuk....Zdjecie Film :Niestety slabej jakosci bo padal deszcz Chialbym znac wasze zdanie na temat tej rakiety czy oplacie sie ja wziasc za 5.50 Cytuj
Nostra 0 Opublikowano 1 Grudnia 2007 ja bym brał ale tylko do przeróbki normalnie są do kitudużo lepiej dołożyć i kupićKung fu/UFO z Jorga Cytuj
Mati88 1 Opublikowano 1 Grudnia 2007 Co Ty kupiłeś? :lol: Mogłeś już lepiej kupić TO (znane też są jako 500 słownie pięcetki) :smile: U mnie stoją one po 12 szt. za 1,50 więc więcej zabawy, a efekt podobny Cytuj
Rafik_15 0 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2007 hehe niewiedzialem ze bedzie taki efekt :razz: One ledwo wznosza sie w górę :lol: Cytuj
gorgol 0 Opublikowano 1 Grudnia 2007 Na filmie za przeproszeniem gówno widać miałem rakietkę i wybuchła małą piwonią zielono czerwoną.... ale i tak jest lipa.... za taką cenę się nie opłaca...ogólnie małe rakietki komety typu meteor, ufo, ghost i inne są nieopłacalne.....wolę zainwestować trochę kesz :grin: inne trochę większe rakietki Cytuj
witus 0 Opublikowano 1 Grudnia 2007 Chialbym znac wasze zdanie na temat tej rakiety czy oplacie sie ja wziasc za 5.50 Moim zdaniem raczej nie Efekt bardzo kiepski, w sumie to lepiej opłaca się kupić Katiuszę 25 strzałową, która przynajmniej daje jakiś huk i ciągnie ładny złoty ogon. Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 1 Grudnia 2007 Bardzo kiepski efekt :lol: Nawet nie wzbiła się prawidłowo do góry tylko poleciała gdzieś na bok. Po zdjęciu widać że jakość też pozostawia wiele do życzenia. Za 5,50 zł można kupić o wiele lepsze produkty Tak jak powiedział Witus dobrą inwestycją byłoby kupno katiuszy. Jak trafi się na sklep z niskimi cenami to za 5 zł powinno udać się kupić 50 strzałową. Cytuj
gojat 0 Opublikowano 2 Grudnia 2007 zgadzam sie z moimi przedmówcami a 5,50 to podobno można w hurtowni kupić cyrkoblize (nie wiem jak to sie pisze) dużo lepszy efekt bo przy tych rakietkach to wogule nie ma efektu przynajmniej na tym filmie Cytuj
mazii23 0 Opublikowano 2 Grudnia 2007 Filmik tragicznej jakości nie widać na nim praktycznie nic,rakietki bez efektu jedynym efektem chyba jest pióropusz ciągnący sie podczas lotu rakietki :mrgreen: w to miejsce wolałbym 1000 razy rakietki Diabolo Jorge Ocena 3/10pozdro Cytuj
Dako 1 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Są denne co widać na filmie lepiej się zaopatrzyć w tzw. "świstaki" są podobne do tych i kosztują tylko 1,50zł za 12 rakietek dobre na zabawę przed sylwkiem. Cytuj
Marcin_Pce 2 Opublikowano 30 Grudnia 2008 albo dołożyć 1,50 zl i masz komplet rakietek za 6,99 w lidlu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi