Bartosz 43 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Symbol - TXB531Nazwa - The FirstIlość strzałów - 49Kaliber - 1,2" Wyśmienita kątówka! Jeszcze lepsza od siostrzanej TXB532. Ogromna, szeroka chmura cracklingu z intensywnie czerwonymi daliami oraz mina z cracklingiem tworzącym wachlarz. Bardzo mocna pozycja wśród nowych wyrzutni kątowych. Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 2 Stycznia 2020 (edytowane) Kiedy rok temu obejrzałem ten powyższy filmik kolegi,postanowiłem,że ta wyrzutnia musi do mnie za rok zawitać.Tak też zrobiłem.Spodziewałem się show i takie show było.Ogromne efekty,bardzo głośny i gęsty cracling.Do tego super efekt na pierwszym poziomie.Niewątpliwie jedna z najlepszych wyrzutni jakie miałem.Szczerze polecam!Ktoś kto uwielbia fajerwerki musi to raz zobaczyć!! Edytowane 2 Stycznia 2020 przez damian7878 Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 7 Lutego 2020 Przestawiam prawdziwą schowmen.Ojjj trudno będzie kiedykolwiek przebić tą kątówkę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi