Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po sylwestrze stwierdzam że lepsze rakiety ma Jorge, szczególe te duże, bo z małymi to różnie bywa. Ale nie oznacza to, że Hestia ma słabe rakiety, są dobre ale w starciu z Jorge nie ma co porównywać. A więc jeśli chodzi o mnie to na przyszłość rakiety tylko z Jorge!

Opublikowano

Ja powiem tak.Miałem na sylwestra rakiety i Hesti i Jorge.Z Hesti to były te największe.I szczerze mowiąc zawiodłem się.Lepsze od nich już były nawet rakietki VooDoo które miałem w tamtym roku.

Opublikowano

na tego sylwestra miałem rakiety i z jorga i z hesti i tak:
z hesti miałem spore rakiety a z jorga mniejsze bo tylko z Kung-Fu no i te z z jorga są dużo lepsze niż z hesti a myślałem że efekt będzie niezły

Opublikowano

Pisałem juz tu ale chciałbym coś dodać po przeczytaniu waszych postów

ja to niemam za dużo kasy więc kupuje tylko jorge i SP , ewentuelnie pikolaki z hesti ...
Jak porównać rakietę red colour z taką o tylko dwa ray więkrzą to pojedynek jest wyrównany , ale tylko efektem ale pojedynek ończy się 2 : 1 dla jorga bo cena jest dwa razy niższa niż hesti . Więc jak robisz pokaz i niemasz funduszu większego niż 200zł to produkty tylko JORGE !!!

Opublikowano

Rakiety Hestia - Beznadziejne rakiety,w tej firmie nie liczy sie wielkość rakiety , każda ma taki sam efekt , niewiem nawet za co płacimy kupując te rakiety.

Rakiety Jorge - Przemyślane efekty , dobre ceny , duży wybór rakiet i efektów.

Zdecydowanie lepsze rakiety to rakiety firmy Jorge.

PS. Witam wszystkich urzytkowników :wink: to mój pierwszy post na tym forum.
Myśle że dobrze mnie przymiecie.
pzdr.

Opublikowano

Może to już nudne i rzeczywiste ale nie będe orginalny mam takie samo zdanie jak wy, a o to przykład w tym roku kupiłem z hestii rakietę która była większa od rakiety z jorga. No i oczywiście w efektach wypadły podobnie ta z hestii poleciała może troszke wyżej ale efekt bardzo słaby jak na jej rozmiary, natomiast ta z jorge miała lepszy huk i rozprysk. Także odradzam kupowania rakiet z hestii. Co do rakiet to Jorge wymiata :grin:

Opublikowano

Miałem w tym roku kilka rakiet z hesti i to dość spore ale efekty mizerne, juz wiecej nie kupie rakiet hesti jedynie jorge.

Opublikowano
Może to już nudne i rzeczywiste ale nie będe orginalny mam takie samo zdanie jak wy, a o to przykład w tym roku kupiłem z hestii rakietę która była większa od rakiety z jorga. No i oczywiście w efektach wypadły podobnie ta z hestii poleciała może troszke wyżej ale efekt bardzo słaby jak na jej rozmiary, natomiast ta z jorge miała lepszy huk i rozprysk. Także odradzam kupowania rakiet z hestii. Co do rakiet to Jorge wymiata :grin:

Z hukiem to się nie zgodzę, bo rakiety z Hestii mają naprawdę bardzo mocny, fajny huk.
  • 5 lat później...
Opublikowano

Miałem wiele razy zanim zaczełem bawić się w zamawianie piro przez internet masę fajerwerków Hestii i Jorga. Jako pierwsze miałem rakiety Jorga a Hestii później, stwierdzam że jakościowo lepsze są Jorgowskie :)

JacuQM