traviu 0 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 mam pytanie nie wiem gdzie je dac te pytanie ale chyba tu dam .... jakie najlepsze kariety jorge czy hestia ktora z firm ma njalepsze efekty ? mialem z jorge meteor regn night vision a z hestia mialem oasis light ktory musze powiedziec ze bardzo ladnie sie spisal ale nie wiem jaka firma ma lepsze efekty lepiej wyglonda jorge opakowania bo hestia tak jakos nie ladnie wyglondajom rakiety .......jakie polecacie zestawy ?jakie zestawy najlepsze efekty?jaka firma ma najlepsze rakiety ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Ja z przyzwyczajenia preferuję jorge. Najlepsze zestawy rakiet to wg mnie festival, albo discovery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traviu 0 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 tez tak myslalem festival ale festival kosztuje okolo 70 zl a set royal okolo 80 w kauflandzie a diamond collection okolo 50 albo oasis light cenowo zdaje mi sie ze jorge jest droszy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zdecydowanie lepsze rakiety ma firma Jorge. po 1 - Wiele userów nawet mówiło kiedyś mając te rakiety z Hesti na sylwka, że efekty były beznadziejne. po 2 - Sam miałem wiele rakiet już z Jorge i naprawdę efekty są super, a najlepsze to JR25 i Speed IV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil 0 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Empi hestia ma ładne efekty tylko, że one strasznie drogę są w porównaniu do Jorge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlak 0 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Jorge jest lepsze. Miałem rok temu zestaw rakiet z hesti za 30 zł i byłem bardzo rozczarowany ,efekt to cieki crackling i parę kolorowych gwiazdek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 hehe, ja nie będe tu oryginalny :mrgreen: kiedyś w sylwestra miałem tylko hestie, tak mi zwaliły sylwestra że bojkotuje i nie kupie żadnych wyrzutni ani rakiet z tej firmy :twisted: chyba że jakieś typu ballet, ale petardy są ok, lecz to i tak noe przebija Jorge na którym nigdy sie nie zawiodłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dako 1 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Jorge jest lepsze. Miałem rok temu zestaw rakiet z hesti za 30 zł i byłem bardzo rozczarowany ,efekt to cieki crackling i parę kolorowych gwiazdek Kup se Max XXXL z hestii to nie będziesz zawiedziony ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neodo 10 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 @upTak!!Zgadzam się!!A co do poprzednich postów to powiem tak. Kupujecie gówno to gówno macie a nie efekt!! haha, Rakiety 1,2" są całkiem spoko ładne explozje ale za wysoko lecą to dlatego może być tak cieńki efekt innych rakiet... mi się podobały ale nie mam zamiaru porównywać rakiet jorge i hestii bo dla mnie taki temat nie ma sensu... widocznie autor przeoczył to, że hestia ma nie wiele rakiet tak dobrych i wielkich jak jorge zazwyczaj dobre jak już są to tylko w drogich zestawach które mało kto kupuje i dlatego też jest taka opinia a jorge? byle diablo ma już ładny efekt... no i jeszcze to, że jorge to firma z której sklepy czy hurtownie mają najczęściej produkty a z hestii mało gdzie są a jeśli już są no to tak jak mówiłem te droższe po jeszcze większych cenach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Wiesz Neodo, za darmo to ja bym wziął wszystko nieważne czy dobre czy złe :mrgreen: a po za tym jak patrzyłem to ty masz same wypasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 W hesti efekt nie jest wcale porównywalny do ceny i wielkości rakiety.Można kupić wielką rakiete za 30zł , a efekt jest gorszy od małej za 7zł.Jorge ma najlepsze rakiety !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traviu 0 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 kupie rakiety z hestia i z jorge i zobacze ale tak jak ja myslalem jorge lepszy ale z hestia set royal to sie oplaca za 80 zl ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fear 0 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Ja osobiście polecam Jorge, najlepszym przykładem jest zestaw Kung-Fu gdzie rakietki są małe a efekt jest zarąbisty , pomimo, że jestem zagorżałym fanem Hestii co do rakiet polecam raczej Jorge ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Osa Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Czy mi się zdaje że zrobiła się tu mała wojna teamów hestia vs. jorge ps. najlepsze rakiety ma jorge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazii23 0 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Najlepsza firma to JORGE a Hestia ma produkty drogie i w dodatku o przeciętnych efektach.Tak jak piszą poprzednicy niektóre mniejsze rakiety Jorge przewyższają swoimi efektami te większe z Hestii i tak samo jest z innymi produktami np.z wyrzutniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dako 1 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 kupie rakiety z hestia i z jorge i zobacze ale tak jak ja myslalem jorge lepszy ale z hestia set royal to sie oplaca za 80 zl ?? Nie kupuj set royala dużo tam małych rakiet! kup jakiś konkretniejszy z hestii gdzie jest mało małych rakiet a więcej dużych i średnich bo od średnich dopiero się zaczyna zabawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AEQUS ACHTUNG 0 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 kup rakiety jorgea :twisted: a nie pożałujesz :mrgreen: pzdr. :grin: :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k4p1sz0n 0 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 :arrow: Hestia - podobne (wręcz te same) efekty rakiet nie zależnie od wielkości :???: :arrow: Jorge - różnorodne efekty i dobra cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yusha 0 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Ja nie wiem dlaczego jakoś wole Jorgea :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk2583 11 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Ja lubie Jorge poniewaz efekty kazdych rakiet sa dobre Nie lubie Hestii raz ja mialem i mniejsza rakieta byla lepsza od wiekszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Nie lubie Hestii raz ja mialem i mniejsza rakieta byla lepsza od wiekszych Dokładnie! Kiedyś jak miałem dużo hestii to rakiety były beznadziejne i tak jak mówi Luk mniejsze były lepsze od tych wielkich (chodź i tak były beznadziejne), myślałem że tylko ja miałem taki przypadek :???: A jednak nie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojat 0 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 ja wole jorga ponieważ ma ciekawe produkty a z hesti to lubie tylko petardy i tylko je kupuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pj.patryk 3 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Dzisiaj odpaliłem dwie podobne rekiety, jeśli chodzi o wielkość, jedna z Jorga druga z Hestii. Ku mojemu wielkiemu zdziwieniu lepszy efekt miała rakieta z Hestii. Może to był jakiś pojedynczy taki przypadek, nie wiem, ale Hestia pokazała, że też może mieć dobre wyroby . Kolejny pojedynek konkurencyjnych firm będzie w sylwestra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milan07 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Ja w tamtym roku miałem zestaw Max XXXL i nie wiem co o nim sądzić bo ku mojemu dziwu nic nie pamiętam. :mrgreen: Wydaje mi się że jeśli nie znasz się na fajerwerkach to kupuj Jorga bo tylko niektóre rakiety mogą mieć efekt gorszy od efektu jakiego oczekiwałeś. Co do Hesti to powiem tak : rakiety mają zbyt małe zróżnicowanie i rzadko kiedy efekt zgadza się z opisem o ile on jest Polecam Jorga i i większe ale nie za duże rakiety Hesti. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaulWinter 2 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Ja także wolę rakiety Jorge. Wydaje mi się że jeśli nie znasz się na fajerwerkach to kupuj Jorga bo tylko niektóre rakiety mogą mieć efekt gorszy od efektu jakiego oczekiwałeś. Zgadzam się w 100%.Po za tym nie wiem czemu, ale w tym roku nawet nie przeglądałem oferty Hestii. Jakoś po prostu nie było gdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi