Mroczny 163 Opublikowano 12 Stycznia 2019 Nazwa: Supernaut 1 Ilość strzałów: 288 Kaliber: 20mm-30mm [mix] Układ efektu: |, Z, \|/ NEC: 3360g Opinia: Kupiłem go praktycznie 50% taniej niż był on dostępny w sklepach internetowych więc moja opinia pewnie byłaby inna gdybym zapłacił 100% ceny xd nvm... Wyrzutnia albo raczej kompot bo składa się ona z 7 mniejszych części zapodała niezłe przedstawienie Mieszane układy, super efekty i do tego te saluty w przejściach coś pięknego :DD moim zdaniem lepsza była jedynka od dwójki [fajniejszy finał ^^] Myślę, że nawet w cenie 1200 jak chodziła w niektórych sklepach to nie ma sobie równych w tej kategorii [mówimy tu o wyrzutniach F2 koledzy xDD] Wyrzutnia raczej skierowana do osób które nie chcą się bawić w łączenie pojedynczych kostek [chociaż pewnie przy odpowiednim wyborze można coś lepszego skleić samemu :DD] Film: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi