Kulina98 12 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2019 1 godzinę temu, damian7878 napisał: Manila super wyrzutnia.Co do 2 pierwszych zdjęć.Jest jakiś błąd i mi nie pokazuje ich Dzięki, na dwóch pierwszych zdjeciach są jw401 oraz pxb3802 Cytuj
Kulina98 12 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2019 Mała aktualizacja. A tak prezentuje się obecnie całość bo widze że dwa pierwsze zdjęcia niedostępne. 1 Cytuj
mantis 433 Opublikowano 30 Czerwca 2019 Każdy importer inny, dobrze stawiać na różnorodność. Znalazła się też kostka z serii muzycznych kostek z Pyro Moravia. Cytuj
Kulina98 12 Autor Opublikowano 1 Lipca 2019 9 godzin temu, mantis napisał: Każdy importer inny, dobrze stawiać na różnorodność. Znalazła się też kostka z serii muzycznych kostek z Pyro Moravia. Faktycznie, nie zwróciłem na to uwagi. Cytuj
Mroczny 163 Opublikowano 2 Lipca 2019 Tego Hulka sporo widzę ostatnio, jeśli jest faktycznie tak dobry jak ludzie piszą to może warto go przetestować Czekam na kolejne twoje aktualizacje bo coś mi się wydaje, że może być niezły stuff na koniec roku :DDD 1 Cytuj
Kulina98 12 Autor Opublikowano 2 Lipca 2019 8 godzin temu, Mroczny napisał: Tego Hulka sporo widzę ostatnio, jeśli jest faktycznie tak dobry jak ludzie piszą to może warto go przetestować Czekam na kolejne twoje aktualizacje bo coś mi się wydaje, że może być niezły stuff na koniec roku :DDD Od jakiegoś czasu o nim myślałem, a że trafił się za 120zł to grzech nie skorzystać. Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 3 Lipca 2019 Dnia 2.07.2019 o 08:49, Mroczny napisał: Tego Hulka sporo widzę ostatnio, jeśli jest faktycznie tak dobry jak ludzie piszą to może warto go przetestować Czekam na kolejne twoje aktualizacje bo coś mi się wydaje, że może być niezły stuff na koniec roku :DDD ten hulk jakiś trefny nisko leci, następne partie pewnie naprawią Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 1 Listopada 2019 Kozackie wyrzutnie widzę.Sama elita kostek.Fajnie,że widzi sie coś z komety.To naprawdę solidny importer a ostatnio tak jakby troche pomijany. 1 Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 15 Listopada 2019 Nie taka mała aktualizacja Smoki, hard rock, graffiti i spektrum na pewno nie zawiodą. Sajgon to niewiadoma, sporo osób pisze, że jorge się skończyło a ja miałem ich wyrzutnie i byłem zadowolony Cytuj
Kulina98 12 Autor Opublikowano 15 Listopada 2019 34 minuty temu, k4n4li4 napisał: Nie taka mała aktualizacja Smoki, hard rock, graffiti i spektrum na pewno nie zawiodą. Sajgon to niewiadoma, sporo osób pisze, że jorge się skończyło a ja miałem ich wyrzutnie i byłem zadowolony Mam sentyment do Jorge i szczerze jakoś nigdy mnie nie zawiedli Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 15 Listopada 2019 53 minuty temu, Kulina98 napisał: Mam sentyment do Jorge i szczerze jakoś nigdy mnie nie zawiedli Oby do tego nigdy nie doszło 1 Cytuj
kamils38 66 Opublikowano 15 Listopada 2019 Co dwie głowy to nie jedna pyromoravia dobra firma smoki będą ładnie walić Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 15 Listopada 2019 Istana masakra.Jaka ilość znakomitych wyrzutni.Aż trudno uwierzyć oczom.Sajgon jest jedną z najbardziej zapamiętanych wyrzutni jakie miałem.Masakrycznie głośno trzeszczące palmy z pieknym ciemno-zlotym kolorem bardzo szeroko ukladajace sie na niebie.Spektrum zadziwia aczkolwiek jedyne do czego bym sie przyczepil to dynamika poza tym jest megaa.Grafitii mialem rok temu i zaimponowała wszystkim.Każda salwa dala coś od siebie...Piękne i szerokie efekty.Final z dodatkiem gwizdów dał dodatkowej atrakcyjności...Smoczek "maj" rownież byl u mnie w stuffie rok temu.Moim zdaniem slabszy od np czerwca czy września.... Zrobiła jednak swoje.Ciepłe gratulacje za zakupy.Stuff więcej niż super. 2 Cytuj
Kulina98 12 Autor Opublikowano 15 Listopada 2019 1 godzinę temu, damian7878 napisał: Istana masakra.Jaka ilość znakomitych wyrzutni.Aż trudno uwierzyć oczom.Sajgon jest jedną z najbardziej zapamiętanych wyrzutni jakie miałem.Masakrycznie głośno trzeszczące palmy z pieknym ciemno-zlotym kolorem bardzo szeroko ukladajace sie na niebie.Spektrum zadziwia aczkolwiek jedyne do czego bym sie przyczepil to dynamika poza tym jest megaa.Grafitii mialem rok temu i zaimponowała wszystkim.Każda salwa dala coś od siebie...Piękne i szerokie efekty.Final z dodatkiem gwizdów dał dodatkowej atrakcyjności...Smoczek "maj" rownież byl u mnie w stuffie rok temu.Moim zdaniem slabszy od np czerwca czy września.... Zrobiła jednak swoje.Ciepłe gratulacje za zakupy.Stuff więcej niż super. Dzięki Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 17 Listopada 2019 Same konkrety w postaci kochanej Graffiti Hard Rocka i Equalizer'a kostka Sajgon od Jorge może być ciekawa. fajny różnorodny stuff. mnóstwo efektu i jakości. Cytuj
Kulina98 12 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2019 Skromne wzmocnienie, doszły jeszcze hukowe ( screamy 10s, dum bumy, tb5 i titanblitze). Będzie jeszcze jedna fajna aktualizacja w tym tygodniu 1 Cytuj
KaMMiL 25 Opublikowano 3 Grudnia 2019 Z BS020 będziesz zadowolony, dobry wybór Swoją drogą, ciekawi mnie brak tej wyrzutni wśród stuffów forumowiczów. Cytuj
kamils38 66 Opublikowano 3 Grudnia 2019 Bardzo fajne kątowe kosteczki w bardzo przystępnej cenie Cytuj
Kulina98 12 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2019 I to najprawdopodobniej ostatnia aktualizacja jeśli chodzi o sklepy internetowe. Teraz czekam na markety A tak prezentuje się całość. 1 Cytuj
Rumcajs 21 Opublikowano 5 Grudnia 2019 Wow Same super kostki. Crater to Ci ładną jazdę zrobi . Będziesz robił pokaz czy pojedynczo odpalał? 1 Cytuj
Kulina98 12 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2019 1 godzinę temu, Rumcajs napisał: Wow Same super kostki. Crater to Ci ładną jazdę zrobi . Będziesz robił pokaz czy pojedynczo odpalał? Najprawdopodobniej pojedynczo Większa frajda Cytuj
mantis 433 Opublikowano 5 Grudnia 2019 To jaguar jeszcze żyje? Przez przypadek odkryłem nowe kostki na stronie Jorge by to sprawdzić. Na razie nie wrzucili zdjęć ani filmów. Ktoś zareagował emotikonką ze łzami twojego posta. Pewnie patrzy z brokatem w oczach na ten stuff, jak kundel na szynkę przez szklaną witrynę sklepu. 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi