Kulina98 12 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2019 8 godzin temu, mantis napisał: To jaguar jeszcze żyje? Przez przypadek odkryłem nowe kostki na stronie Jorge by to sprawdzić. Na razie nie wrzucili zdjęć ani filmów. Ktoś zareagował emotikonką ze łzami twojego posta. Pewnie patrzy z brokatem w oczach na ten stuff, jak kundel na szynkę przez szklaną witrynę sklepu. Jaguar akurat wpadł jako gratis Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 7 Grudnia 2019 Jestem pod pełnym wrażeniem całego stuffu.Całość kozacko się prezentuje.Same wyśmienite pozycje.Nie ma sie do czego przyczepić.Jeden z najbardziej podziwianych przeze mnie stuffów na forum aktualnie. 1 Cytuj
kamils38 66 Opublikowano 8 Grudnia 2019 O kurcze masa dobrych wielkich wyrzutni i ten Crater palce lizać 1 Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 27 Grudnia 2019 Smok to już sama klasa w sobie. No limits rzymiak też ciekawy chociaż ja nie gustuję w takich bajerach 1 Cytuj
kamils38 66 Opublikowano 27 Grudnia 2019 Smok super bardzo świetny wybór i rzymiak to tak naprawdę mała wyrzutnia a z resztą nie miałem styczności niestety 1 Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 29 Grudnia 2019 Bardzo efektowne zakupy na koniec.Smoki nigdy nie zawodzą!Nie widziałem jeszcze nigdy tej niemono od jorge.Oby nie zawiodła.Zdjęcie całości by się przydało!☺ Cytuj
Kulina98 12 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2019 6 godzin temu, damian7878 napisał: Bardzo efektowne zakupy na koniec.Smoki nigdy nie zawodzą!Nie widziałem jeszcze nigdy tej niemono od jorge.Oby nie zawiodła.Zdjęcie całości by się przydało!☺ Jest i całość Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 29 Grudnia 2019 Myślałem, że tego więcej jest Ale i tak się prezentuje dobrze Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 31 Grudnia 2019 Jeden z najlepszych stuffów na forum.Sam sztos!Wszystko z głową!Każdy konkret kozacki!! Cytuj
Kulina98 12 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2019 1 godzinę temu, damian7878 napisał: Jeden z najlepszych stuffów na forum.Sam sztos!Wszystko z głową!Każdy konkret kozacki!! Dzięki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi