k4n4li4 276 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2019 2 godziny temu, kamils38 napisał: Lepiej po trochu bo mniej portfel boli ja też miałem chrapkę na tą baracude jednak cena mnie powstrzymała Tutaj akurat cena była znośna 17 minut temu, mantis napisał: Często piszesz, że 50 mm nie kupiłbyś, chyba, że na promocji. Czyli to musi być z promocji Tak ale to musi być na prawdę dobra promocja Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 9 Grudnia 2019 Na Miraża też się w tym roku zdecydowałem.Ponoć jest zjawiskowy...Ciekawe jak się duży kaliber spiszę...Coś jeszcze dojdzie? Cytuj
k4n4li4 276 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2019 Godzinę temu, damian7878 napisał: Na Miraża też się w tym roku zdecydowałem.Ponoć jest zjawiskowy...Ciekawe jak się duży kaliber spiszę...Coś jeszcze dojdzie? Na 99% nie dojdzie Ogólnie większość 25strzałówek 30mm udało się triplexowi i gdybym mógł to bym kupił wszystkie Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 9 Grudnia 2019 Godzinę temu, k4n4li4 napisał: Na 99% nie dojdzie Ogólnie większość 25strzałówek 30mm udało się triplexowi i gdybym mógł to bym kupił wszystkie Ogolnie dużo dobrych tych 25 strzałówek i tu chodzi mi o również o innych imperterów Cytuj
Mroczny 163 Opublikowano 9 Grudnia 2019 No no no no no no ... :>> Ta Barracuda c1 no niby fajna, ma ciekawe efekty i nawet czuć, że daje mocniej niż 30mm ale miałem ją rok temu i jakoś tak hmm... niby spoko ale nie zadowoliła mnie w 100% może zbyt mocno się napaliłem na tą wyrzutnie i oczekiwałem za dużo... nie wiem :DD Cytuj
k4n4li4 276 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2019 6 godzin temu, damian7878 napisał: Ogolnie dużo dobrych tych 25 strzałówek i tu chodzi mi o również o innych imperterów Kiedyś myślałem by złożyć cały stuff z 25ek 5 godzin temu, Mroczny napisał: No no no no no no ... :>> Ta Barracuda c1 no niby fajna, ma ciekawe efekty i nawet czuć, że daje mocniej niż 30mm ale miałem ją rok temu i jakoś tak hmm... niby spoko ale nie zadowoliła mnie w 100% może zbyt mocno się napaliłem na tą wyrzutnie i oczekiwałem za dużo... nie wiem :DD Od samego początku twierdziłem, że przechypowana, teraz sam zweryfikuję Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 10 Grudnia 2019 Też jestem ciekawy jak ta wyrzutnia wypadnie,bo "normalna" cena za nią jest zawodowa Cytuj
AdrianoGKW 20 Opublikowano 10 Grudnia 2019 Fajne fajne te wyrzutnie ale do oceny 10/10 brakuje coś z CE4 np wyrzutnia NO 1 Cytuj
k4n4li4 276 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2019 11 minut temu, AdrianoGKW napisał: Fajne fajne te wyrzutnie ale do oceny 10/10 brakuje coś z CE4 np wyrzutnia NO 1 Na CE4 to już potrzebna koncesja naczelnego Cytuj
krzycho1708 31 Opublikowano 13 Grudnia 2019 Łoo Panie, nie rozdrabniasz się widzę sam gruby kaliber Podoba mi się ten stuff Te monstery bardzo fajne na filmikach, mogłem i ja wziąć choć z jedną sztukę 1 Cytuj
AdrianoGKW 20 Opublikowano 13 Grudnia 2019 (edytowane) O ebaniutki jakie dildosy Skąd on nakradł tego wszystkiego.Co tak mało Triplexa?::P Brakuje mi stosu petard i coś z CE 4 więc ocena tylko -1/10 :)) Edytowane 13 Grudnia 2019 przez AdrianoGKW 1 Cytuj
Piotrek007 79 Opublikowano 13 Grudnia 2019 No i to jest petarda. Bedzie czym walic. Same kokrety bez rozdrabniania sie 1 Cytuj
mantis 433 Opublikowano 13 Grudnia 2019 Ten człowiek wie czego chce i właśnie to dostaje. Stuff ułożony do zdjęcia w kształt bazy z gier strategicznych czasu rzeczywistego RTS. Mam skojarzenia z takimi tytułami jak Dark Colony, Dawn Of War. Albo kurczę zamek "Inferno" z Heroes Of Might And Magic. Piekielniutko to się prezentuje Cytuj
k4n4li4 276 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2019 Starałem się, chociaż trochę mniej niż w tamtym roku ale za to większe kalibry. 1 godzinę temu, krzycho1708 napisał: Łoo Panie, nie rozdrabniasz się widzę sam gruby kaliber Podoba mi się ten stuff Te monstery bardzo fajne na filmikach, mogłem i ja wziąć choć z jedną sztukę Godzinę temu, Piotrek007 napisał: No i to jest petarda. Bedzie czym walic. Same kokrety bez rozdrabniania sie Nie cierpię drobnicy, w tamtym roku trochę miałem z konkursów i trochę rakiet kupiłem i mnie tylko szlag trafiał 1 godzinę temu, AdrianoGKW napisał: O ebaniutki jakie dildosy Skąd on nakradł tego wszystkiego.Co tak mało Triplexa?::P Brakuje mi stosu petard i coś z CE 4 więc ocena tylko -1/10 :)) A tam odrazu nakradł! Się śmiga w konkretnej ekipie to się ma... gało 44 minuty temu, mantis napisał: Ten człowiek wie czego chce i właśnie to dostaje. Stuff ułożony do zdjęcia w kształt bazy z gier strategicznych czasu rzeczywistego RTS. Mam skojarzenia z takimi tytułami jak Dark Colony, Dawn Of War. Albo kurczę zamek "Inferno" z Heroes Of Might And Magic. Piekielniutko to się prezentuje Teraz właśnie patrzę i rzeczywiście przypomina inferno a grało się za młodu Chyba zaraz ściągnę Cytuj
k4n4li4 276 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2019 11 godzin temu, blvox napisał: mówisz że markety już Cię nie zachęcą ?:p Nigdy nie byłem zwolennikiem marketów 9 godzin temu, Mroczny napisał: Kurła ile "gało" nakrat zlodzij jeden no ( ͡° ͜ʖ ͡°) w gałe się haratało za gówniarza ( ͡° ͜ʖ ͡°) Cytuj
kamils38 66 Opublikowano 14 Grudnia 2019 Tyj jaki zarobas nakupił tego ciekawe skont wzioł na to pienionszki Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 14 Grudnia 2019 Stuff klasa.Dużo tego sie zebralo do kupy.Same konkrety dobrej jakości.Nowy rok przywitasz z mocnym tupnięciem☺ Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 19 Grudnia 2019 Ściana konkretów,widowisko zrobisz piękne.Ani jednej petardy,totalnie null? Cytuj
k4n4li4 276 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2019 10 minut temu, Grubbert napisał: Ściana konkretów,widowisko zrobisz piękne.Ani jednej petardy,totalnie null? Nie rajcują mnie petardy Cytuj
Rumcajs 21 Opublikowano 19 Grudnia 2019 Godzinę temu, k4n4li4 napisał: Nie rajcują mnie petardy Mądrego po szkole przyjemnie posłuchać xD Witaj w klubie 1 Cytuj
k4n4li4 276 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2019 Miało nic nie dojść a tu nagroda z konkursu pirotechnika.warszawa.pl Oczywiście bez kota 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi