Kamilegionista 0 Opublikowano 1 Grudnia 2007 Nazwa: Bora BoraSymbol: SM2116Cena hurtowa: 19,90 złFilm - http://pl.youtube.com/watch?v=j8jti_MOHc4Miałem tą wyrzutnie w tamtym roku, kupiłem w geantcie, jak pierwszy raz byłem ze 4 dni przed sylwestrem to kosztowała chyba 22 zł, a dzień przed staniała do 19 zł Efekt monotonny ale mi się podobało, bardzo ładny cracling wcale niedroga, więc tylko moge ją wam polecić Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 2 Grudnia 2007 Bardzo ładny, intensywny crackling. Jak ktoś lubi ten efekt to dla niego obok arctica idealny wybór. Efekt na Twoim filmie był znacznie lepszy niż ten z prezentacji jorga. Pewnie dla tego że kręciłeś z bliska. Dość nietypowa liczba strzałów Biorąc pod uwagę że była kupowana w Geancie to cena nawet niezła. Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 2 Grudnia 2007 Ja ją mam na sylwka 07/08. Zobaczymy jak się spisze (napewno dam film)A co do wyrzutni to bardzo ładna. Crackling też fajny. Miałem jej nie kupować bo ma 13 strzałów. Po prostu nie chciałem mieć pechowej wyrzutni, ale jednak kupiłem :grin: :grin: Moja ocena wyrzutni 7+/10 Cytuj
Dako 1 Opublikowano 2 Grudnia 2007 Ja tam wolał bym dołożyć i kupić sfinxa ;] no ale jak ktoś lubi crackling to może sobie na taką pozwolić. Moja ocena : 6+/10 Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 2 Grudnia 2007 Niestety mój poprzedni post , ze zykłej złośliwości moda nostry został usunięty , więc pisze jeszcze raz.Wyrzutnia ma przeciętny/monotonny , ale intensywny efekt.Lepiej kupić macrocosmos 3 za 10zł , niż przepłacić za tą. Cytuj
GluchySluchacz 0 Opublikowano 2 Grudnia 2007 ja bym dołożył to 5 zl i w biedronce za 25 mozdziez kupil 12 kuli a ta wyrzutnia ma tylko jeden efekt :???: ja bym tego nie kupowal choc huk niczego sobie Cytuj
Tabaluga 0 Opublikowano 25 Grudnia 2007 Efekt mi się nawet podobał bo lubi efekt craclingu, ale cena 19.99 to troszkę za dużoa więc moja ocena 6/10 Cytuj
milan07 0 Opublikowano 26 Grudnia 2007 Jak za 20zł to bym jej nie kupił monotonny efekt. Polecam komuś kto jest fanem craclingu ja do tej grupy nie należę. Moja ocena 5/10 Cytuj
jano 0 Opublikowano 26 Grudnia 2007 Według mnie to pasuje ona do pokazów jako podkład. w środek można by np. odpalić wyrzutnię Sfinx a po bokach po odpalać właśnie Bora Bora. Efekt na pewno był by zadowalajacy P.S. Rzeczywiście monotonna ta wyrzutnia Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Film wyrzutni Bora Bora z mojego Sylwestra 2007/2008. :arrow: http://pl.youtube.com/watch?v=KtPXvXTfa2UNo i muszę powiedzieć, że się strasznie zawiodłem na tej wyrzutni bo efekty miała naprawdę mizerne jakościowo jak i wielkościowo. Na pewno już jej następnym razem nie kupie. Cytuj
Kamilegionista 0 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2008 A u mnie w tym roku rozpryski były jeszcze większe i ładniejsze, tzn. gęstszy ten cracling był I bardziej mi sie podobało niż z zeszłego roku. Cytuj
Arturo :) 14 Opublikowano 29 Lipca 2010 Kilka lat temu dostałem ją na gwiazdkę najprawdopodobniej kupiona w TESCO.Pamiętam jak była w promocji na pierwszej stronie oferty za 13zł! Efekt cracklingu zrobił na mnie,publice oraz na przypadkowych przechodniach ogromne wrażenie!Pamiętam jak dostałem za nią brawa od przechodniów! Rozpiętość efektu była duża,crackling gęsty i bardzo ładny.Ogólnie mówiąc bardzo ładna,dynamiczna kostka.Moja ocena:10/10 Cytuj
tonnymontana 0 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Nie jest zła ale kto by ją chciał skoro za te pieniądze jest wiele efektywniejszych wyrzutni 7/10 Cytuj
gnz87 1 Opublikowano 13 Stycznia 2011 SM2116 pomimo swojej nietypowej liczbie strzałów jest wyrzutnią interesującą. Miałem okazje nią strzelać w święta razem z SM9881 i SM9882. SM2116 pomimo stonowanego efektu wypadła najlepiej w tym zestawieniu, chociażby ze względu na wysokość lotu przewyższającą SM9881/2 o jakieś 5-7 metrów.Podsumowując - 13 strzałów za około 25 PLN to rozsądny wybór. Cytuj
Raphii 1 Opublikowano 4 Lutego 2011 po tym sylwestrze nastawiłem się do niej bardzo pozytywnie i zapewne na 11/12 będzie, ponieważ crackling to mój ulubiony efekt więc idealne wyrzutnia dla mnie a połączenie jej w pokazie jakąś kostką o podobnym czasie strzelanie da ładny efekt @Firawerkoman a gdzie tą TB19 można kupić ?? chodzi mi o sklep internetowy Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 4 Lutego 2011 po tym sylwestrze nastawiłem się do niej bardzo pozytywnie i zapewne na 11/12 będzie, ponieważ crackling to mój ulubiony efekt więc idealne wyrzutnia dla mnie a połączenie jej w pokazie jakąś kostką o podobnym czasie strzelanie da ładny efekt Kup lepiej TB19/TXB400/TXB475 BoraBora ma przeciętny Cracling Cytuj
KrychFire 109 Opublikowano 21 Lipca 2011 SM2116 - BORA BORATRZASKAJĄCE KOMETY + TRZASKAJĄCE GWIAZDKIKaliber: 26 mmIlość strzałów: 13Układ efektu: IAver. Time: 20 s.Wymiar: 170x90x175 mmhttp://www.jorge.com.pl/fajerwerki-amatorskie-film-5-292-2.htmlhttp://imageshack.us/photo/my-images/221/s6301133gtg.jpg/ Cytuj
Udycz 0 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Miałem ją kiedyś jak tata kupował mi wyrzutnie to efekt bardzo mi się spodobał chętnie bym ją kupił ale jak dla mnie 23 zł za 13sh troche dużo dodam że kiedyś kupiliśmy ją za ponad 40zł ;/ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi