Skocz do zawartości

[Rumcajs] 2019/2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stało się! Pierwszy raz w życiu zamówiłem fajerwerki już w styczniu. Jestem teraz uważany w rodzinie za jeszcze większego świra xD. No cóż - jakoś to przeżyje.

Planuję w tym roku postawić na efekt ale do końca roku jeszcze tak daleka droga że może się to zmienić.

Pierwsze zakupy zrobiłem w INS - oto co zamówiłem

IMG_20190118_170244.thumb.jpg.acd553b7415b32f9243c887645aeb3f3.jpg

Opublikowano

Dobry początek, czekam na więcej :)
I nie przejmuj się komentarzami, mi co roku gadają "pieprznij się w łeb, kto kupuje fajerwerki w styczniu" xd

• Like 1
Opublikowano

Jak na początek elegancko. Mam tak samo jak Ty ale ja zawsze się tłumacze że po co przepłacać w grudniu ?

Gość
Opublikowano

Grzechem było nie skorzystać z promocji INS. 

Dobry początek! 

Opublikowano
14 godzin temu, FANATYK napisał:

Grzechem było nie skorzystać z promocji INS. 

Dobry początek! 

No tak, te kostki były bardzo opłacalne. 

Miraż - normalna cena 90 - w promocji 62 

Terminator - 160 - 100

Dangerous - 130 - 90

Demony ognia - 170  - 110 

Normalna cena 550 a wydalem 360 więc jestem bardzo zadowolony :) 

Opublikowano

Kurcze wszyscy kupują w tym insie to faktycznie musi być dobra promocja :DD chyba trzeba obadać temat :) a co do początkowych zakupów to jest dobrze, sporo kasy zaoszczędzone czekam na kolejne aktualizacje

Opublikowano

Bardzo interesujące zakupy.Fajne różnokolorowe wyrzutnie.Demonów ognia nie miałem,ale kiedyś nabyłem Achtunga który ma zbliżone efekty.Byłem z niej zadowolony.Wolna wyrzutnia,ale efekty bardzo duże a dodatkowym atutem tej wyrzutni był efekt trzeszczącej miny.Miraża też wczoraj zamówiłem?.Ciekawe jak spiszę się dangerous??.Za dużo to jej nie pamietam w stuffach?.Terminator choć 0,8 ale dobrze wypada.Mówisz świr dla rodziny??.Mnie kiedyś podobnie nazywano,bardziej niecenzuralnie jeszcze?.Cóż czekamy na dalsze zakupy w dalszej części roku?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mała aktualizacja.

Magmy planuję puścić jednocześnie, myślę że będzie fajny efekt. 

Exif-JPEG-420

Opublikowano

W końcu temat odżył. Magma mała ale bardzo dobra.

Opublikowano

Aż szkoda,że nie zobacze ich działających razem.Na pewno będzie kozacko.Bardzo dobra wyrzutnia?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Kolejna fajna kostka ;)

IMG_20191114_164525.jpg

Edytowane przez Rumcajs
Opublikowano

No super wyrzutnia z filmików, ciekawe jak w rzeczywistości.

Będziesz tak pojedyńczo zamawiał to za przesyłki zapłacisz sporo xd

• Like 1
Opublikowano

Spokojnie, główne zamówienie dopiero pójdzie ;)

Opublikowano

Uuu kolejny konkrecik...Grubo było,grubo jest jeszcze bardziej.

• Like 1
Opublikowano
Cytat

Projekt Firawerkoman

Coś chyba przespałem.

• Like 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dzień dobry

Zakupiłem wyrzutnię na finał, o której zawsze marzyłem. Dzięki Bogu w tym roku się udało ją zakupić, więc jestem bardzo zadowolony. Mam nadzieję, że pokaże klase

Jeśli chodzi o dalsze zakupy to planuję jeszcze za ok. 600 zł jakieś dobre kostki

IMG_20191126_154352.jpg

Opublikowano

Fajna wyrzutnia ale osobiście bym poszedł w dwa samumy, cenowo by było podobnie.

Opublikowano

Może i tak ale cenowo wyszło 200zł, darmowa przesyłka. W dodatku strzela kątowo i szybko, więc w sam raz na finał myślę :)

Opublikowano

Same kozackie wyrzutnie czyli to co najważniejsze a ta truskawka na torcie px pro 9 pewnie zrobi miazgę na niebie :f_a:

• Like 1
Opublikowano

Mega konkrecik.Dzięki tej kostce finał będziesz miał na najwyższym poziomie.Ma 100% zrobi popis.Jeszcze sporo planujesz wydać więc będzie u Ciebie jeszcze bardziej efektownie☺

• Like 1
Opublikowano

Na filmach bardzo fajnie wypada sam chciałem ją zakupić ;)

• Like 1
Opublikowano

Przedstawiam Wam mój końcowy stuff (prawdopodobnie). Skupiłem się w tym roku na jak największej ilości kątówek. Zauważyłem, że właśnie one najbardziej lubiane przez publiczność.  Więc odpuściłem w tym roku takie kostki jak spectrum czy song.

Okazuje się, że mam dużo kostek od  Piromaxa. Mam nadzieję, że się Machony nie dowie xD

Koszt to ponad 1000zł 

IMG_20191206_1736241111.jpg

• Like 1
Opublikowano

Oj będzie czym świecić. Świetne kostki... i Tropic Pro się znalazl

• Thanks 1
Opublikowano

Zadowolisz publikę ;)

i siebie

sa rakiety/rakietki te co lubię, prócz tego mega kostki 

ps: dokup bączki hehe nikomu nie odpuszczę ich  :P

• Like 1
Opublikowano

No jest konkretnie, z Viserionów będziesz napewno zadowolony ?

• Like 1