Rumcajs 21 Opublikowano 18 Stycznia 2019 Stało się! Pierwszy raz w życiu zamówiłem fajerwerki już w styczniu. Jestem teraz uważany w rodzinie za jeszcze większego świra xD. No cóż - jakoś to przeżyje. Planuję w tym roku postawić na efekt ale do końca roku jeszcze tak daleka droga że może się to zmienić. Pierwsze zakupy zrobiłem w INS - oto co zamówiłem Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 18 Stycznia 2019 Dobry początek, czekam na więcej I nie przejmuj się komentarzami, mi co roku gadają "pieprznij się w łeb, kto kupuje fajerwerki w styczniu" xd 1 Cytuj
Kulina98 12 Opublikowano 18 Stycznia 2019 Jak na początek elegancko. Mam tak samo jak Ty ale ja zawsze się tłumacze że po co przepłacać w grudniu Cytuj
Gość Opublikowano 18 Stycznia 2019 Grzechem było nie skorzystać z promocji INS. Dobry początek! Cytuj
Rumcajs 21 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2019 14 godzin temu, FANATYK napisał: Grzechem było nie skorzystać z promocji INS. Dobry początek! No tak, te kostki były bardzo opłacalne. Miraż - normalna cena 90 - w promocji 62 Terminator - 160 - 100 Dangerous - 130 - 90 Demony ognia - 170 - 110 Normalna cena 550 a wydalem 360 więc jestem bardzo zadowolony Cytuj
Mroczny 163 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Kurcze wszyscy kupują w tym insie to faktycznie musi być dobra promocja :DD chyba trzeba obadać temat a co do początkowych zakupów to jest dobrze, sporo kasy zaoszczędzone czekam na kolejne aktualizacje Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 22 Stycznia 2019 Bardzo interesujące zakupy.Fajne różnokolorowe wyrzutnie.Demonów ognia nie miałem,ale kiedyś nabyłem Achtunga który ma zbliżone efekty.Byłem z niej zadowolony.Wolna wyrzutnia,ale efekty bardzo duże a dodatkowym atutem tej wyrzutni był efekt trzeszczącej miny.Miraża też wczoraj zamówiłem.Ciekawe jak spiszę się dangerous?.Za dużo to jej nie pamietam w stuffach.Terminator choć 0,8 ale dobrze wypada.Mówisz świr dla rodziny?.Mnie kiedyś podobnie nazywano,bardziej niecenzuralnie jeszcze.Cóż czekamy na dalsze zakupy w dalszej części roku Cytuj
Rumcajs 21 Autor Opublikowano 30 Października 2019 Mała aktualizacja. Magmy planuję puścić jednocześnie, myślę że będzie fajny efekt. Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 30 Października 2019 W końcu temat odżył. Magma mała ale bardzo dobra. Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 30 Października 2019 Aż szkoda,że nie zobacze ich działających razem.Na pewno będzie kozacko.Bardzo dobra wyrzutnia Cytuj
Rumcajs 21 Autor Opublikowano 14 Listopada 2019 (edytowane) Kolejna fajna kostka Edytowane 14 Listopada 2019 przez Rumcajs Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 14 Listopada 2019 No super wyrzutnia z filmików, ciekawe jak w rzeczywistości. Będziesz tak pojedyńczo zamawiał to za przesyłki zapłacisz sporo xd 1 Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 14 Listopada 2019 Uuu kolejny konkrecik...Grubo było,grubo jest jeszcze bardziej. 1 Cytuj
Rumcajs 21 Autor Opublikowano 26 Listopada 2019 Dzień dobry Zakupiłem wyrzutnię na finał, o której zawsze marzyłem. Dzięki Bogu w tym roku się udało ją zakupić, więc jestem bardzo zadowolony. Mam nadzieję, że pokaże klase Jeśli chodzi o dalsze zakupy to planuję jeszcze za ok. 600 zł jakieś dobre kostki Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 26 Listopada 2019 Fajna wyrzutnia ale osobiście bym poszedł w dwa samumy, cenowo by było podobnie. Cytuj
Rumcajs 21 Autor Opublikowano 26 Listopada 2019 Może i tak ale cenowo wyszło 200zł, darmowa przesyłka. W dodatku strzela kątowo i szybko, więc w sam raz na finał myślę Cytuj
Ssak 13 Opublikowano 27 Listopada 2019 Same kozackie wyrzutnie czyli to co najważniejsze a ta truskawka na torcie px pro 9 pewnie zrobi miazgę na niebie 1 Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 27 Listopada 2019 Mega konkrecik.Dzięki tej kostce finał będziesz miał na najwyższym poziomie.Ma 100% zrobi popis.Jeszcze sporo planujesz wydać więc będzie u Ciebie jeszcze bardziej efektownie☺ 1 Cytuj
kamils38 66 Opublikowano 30 Listopada 2019 Na filmach bardzo fajnie wypada sam chciałem ją zakupić 1 Cytuj
Rumcajs 21 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2019 Przedstawiam Wam mój końcowy stuff (prawdopodobnie). Skupiłem się w tym roku na jak największej ilości kątówek. Zauważyłem, że właśnie one najbardziej lubiane przez publiczność. Więc odpuściłem w tym roku takie kostki jak spectrum czy song. Okazuje się, że mam dużo kostek od Piromaxa. Mam nadzieję, że się Machony nie dowie xD Koszt to ponad 1000zł 1 Cytuj
Piotrek007 79 Opublikowano 6 Grudnia 2019 Oj będzie czym świecić. Świetne kostki... i Tropic Pro się znalazl 1 Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 6 Grudnia 2019 Zadowolisz publikę i siebie sa rakiety/rakietki te co lubię, prócz tego mega kostki ps: dokup bączki hehe nikomu nie odpuszczę ich 1 Cytuj
Kulina98 12 Opublikowano 6 Grudnia 2019 No jest konkretnie, z Viserionów będziesz napewno zadowolony 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi