Rumcajs 21 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2019 20 godzin temu, Kulina98 napisał: No jest konkretnie, z Viserionów będziesz napewno zadowolony Viserion jest co roku obowiązkowo w moim stufie. Teraz chcę puścić 2 jednocześnie- ciekawe co się stanie Cytuj
Kulina98 12 Opublikowano 7 Grudnia 2019 Godzinę temu, Rumcajs napisał: Viserion jest co roku obowiązkowo w moim stufie. Teraz chcę puścić 2 jednocześnie- ciekawe co się stanie Też miałem podobny plan ale postanowiłem przetestować kostki których jeszcze nie miałem i odpuściłem Viseriona na ten rok Myślę że jak odpalisz dwie na raz to efekt będzie zacny. 1 Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 7 Grudnia 2019 Polecałeś w tym roku bardzo grubo.Jak zauważyłem to prawie wszystkie wyrzutnie masz z piromaxa...Mało kiedy zawodzi ten importer.Jesteś chyba pierwszym forumowiczem który ma tyle wyrzutni których ja nigdy nie miałem.Stuff wyśmienity! 1 Cytuj
kamils38 66 Opublikowano 8 Grudnia 2019 Kurde super to wygląda ten piromax i tropic to ludzi zaskoczą 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi