Skocz do zawartości

DHAC017 - Lake & Stars

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa: Lake & Stars [istnieją też inne etykiety tej kostki ale wszystkie odnoszą się do jednego efektu Ti salute]

Kod: DHAC017/ DHC017

Ilość strzałów: 49

Kaliber: 30mm

Układ efektu: |

NEC: -//-

Moja opinia: Mocny huk i do tego kolorowe komety jak w Bs-ach jorga albo happy s od Tripla :3 Mocniejsza od dum buma 30mm

• Like 1
Opublikowano

Potwierdzam :P Bardzo dobra kostka. To moje nagranie:

• Like 1
  • Thanks 1
  • 1 rok później...
Opublikowano

Podobna kostka z tym samym kodem co Lake&Stars ale wolniejsza i nie ma fajnego finału, moc nadal ta sama... dumbum i inne hukowe 30mm nie dorastają jej do pięt :D

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam

Da się jeszcze kupić tego Lake & Stars'a lub tą drugą "wolniejszą" kostkę? Przeglądam internet na szybkiego i ani śladu żeby gdzieś można było kupić taką świetną wyrzutnię hukową. 

Czyżby Łunia i jej durne przepisy zabroniła sprzedaży? Zaraz to same "bzyki" czy silenty będą tylko dostępne albo i nic

Opublikowano

Nie da się juz nigdzie.

Opublikowano

Czyżby duża moc tej wyrzutni że w jakiś tam przepisach się nie mieściła? Czy produkować Triplex zaprzestał? 

Podobnie moździerze przepisy wykończyły bo ponoć za słaba podsypka prochowa mogła być w szelce. Jak tak dalej będzie to pozostaną nam jedynie ognie zimne, a i za to ekolodzy się wezmą ?

Opublikowano

Zapewne poziom hałasu przekroczyłby srodze dopuszczone normy + łączna ilość mieszanki również nie zmieści się w F3,nie wspominając już o ilości na jeden pocisk :) Na początku roku były jeszcze do dostania. Stare i uczciwe 30mm,robi miazgę ze wszystkich dostępnych dziś wyrzutni Titanium Salute. No chyba że ktoś wie gdzie można jeszcze wyrwać BS100 albo Happy Salute w klasie amatorskiej to proszę o kontakt, dogadamy się co do ceny ? 

Co do zaprzestania produkcji, nie mam pojęcia. To że u nas w kraju jej nie ma nic nie znaczy. Tam gdzie nie ma norm UE można znaleźć takie wyrzutnie. Dla przykładu moździerz VS-0047 nadal bez problemu można kupić na Ukrainie.

Opublikowano

Poczekaj Ludwiczku do listopada bo chyba będzie fajna hukowa od Srpyro nie wiem czy będzie to poziom triplexa ale obstawiam, że i tak lepiej wypadnie niż dum bum xd

CLE4235

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ale sztos :) taki Wariat na sterydach

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Kurła kolejny sylwester z tą kostką :DD

• Haha 1
Opublikowano
9 minut temu, Mroczny napisał:

Kurła kolejny sylwester z tą kostką :DD

Ale wali haha ? Moje dwie sztuki ciągle czekają w szafie na odpowiednią okazję.

Opublikowano

Mi została ostatnia i nie wiem czy trzymać czy odpalać na tego sylwka ? Chyba też zaczekam na ten odpowiedni moment