A & P Pyrotechnics 20 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Jeśli chodzi o wyrzutnie to może dla niektórych takie nijakie ale wszystkie ze zdjęcia idą na rozbiórkę na rzecz single shotów, one row itp itd Jest system do odpalania hand made ale jeszcze się nie chwale bo wymaga jeszcze kilku dociągnięć ale na pewno wrzucę za jakiś czas. 1 Cytuj
Gość Opublikowano 20 Stycznia 2019 Bardzo dobry początek. Rakiety, które posiadasz akurat są na promocjach w sklepach więc warto było zakupić po niższych cenach. Dorzucisz jakieś kostki w ciągu roku i będzie spoko. Cytuj
A & P Pyrotechnics 20 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2019 Martwi mnie tylko wyrzutnia Electric Light data przydatności 2019.03.30 Odpalał ktoś kiedy przeterminowane produkty, jak to wyglada efekty już pewnie nie są pierwszej świeżości ? Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 20 Stycznia 2019 Odpalić odpali bez problemu, a jakie efekty będą nie wiem, wszystko zależy od przechowywania. Rakiety bardzo fajne, rocket balle porównywalne z alcorami. Single shoty no limits nie opłacalne w ogóle, piszesz, że będziesz przerabiał wyrzutnie na single shoty to trzeba było wziąć psc2002 na piropolska, 16 strzałów za 95zł Cytuj
A & P Pyrotechnics 20 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2019 23 minuty temu, k4n4li4 napisał: Odpalić odpali bez problemu, a jakie efekty będą nie wiem, wszystko zależy od przechowywania. Rakiety bardzo fajne, rocket balle porównywalne z alcorami. Single shoty no limits nie opłacalne w ogóle, piszesz, że będziesz przerabiał wyrzutnie na single shoty to trzeba było wziąć psc2002 na piropolska, 16 strzałów za 95zł Dopiero raczkuje w tym temacie, przeglądam forum i obczajam co kupujecie, ale fakt za rok nie zrobię tego błędu, z drugiej strony będę miał czyste sumienie bo przetestowane i spokój Cytuj
sQbaniec 10 Opublikowano 20 Stycznia 2019 Kurcze w SSy chcesz się bawić ? To ilu kanałowy system masz ? Cytuj
Mroczny 163 Opublikowano 20 Stycznia 2019 1 godzinę temu, A & P Pyrotechnics napisał: Martwi mnie tylko wyrzutnia Electric Light data przydatności 2019.03.30 Odpalał ktoś kiedy przeterminowane produkty, jak to wyglada efekty już pewnie nie są pierwszej świeżości ? Odpalałem w ostatniego sylwestra wyrzutnie która miała grubo ponad 10 lat więc nie ma się czym martwić jeśli tylko dobrze to magazynujesz Cytuj
A & P Pyrotechnics 20 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2019 33 minuty temu, sQbaniec napisał: Kurcze w SSy chcesz się bawić ? To ilu kanałowy system masz ? Zostało jeszcze kilka drobiazgów do zrobienia, Otworze nowy temat na pewno od razu jak skończę : ) Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 20 Stycznia 2019 Nooo widzę porządną osobę nową na forum... Stuffik jak na początek kozak. Plany ambitne widzę masz oby tak dalej ! Cytuj
mantis 433 Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zawsze brakowało mi takich projektowych ludzi na forum. No cześć. Dnia 20.01.2019 o 10:22, A & P Pyrotechnics napisał: Martwi mnie tylko wyrzutnia Electric Light data przydatności 2019.03.30 Odpalał ktoś kiedy przeterminowane produkty, jak to wyglada efekty już pewnie nie są pierwszej świeżości ? Nie przypomina mi się, żeby na forum ktoś napisał, że nie odpalił piro, bo trzymał je 8 lat w szafie. Data ważności przy fajerwerkach to raczej formalność. Cytuj
A & P Pyrotechnics 20 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2019 Dziękuje wam za miłe słowa na pewno w ciągu roku będę wstawiał tu moja aktywność, ciekawe jak będzie odlutego do października forum swieci pustkami ? Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 22 Stycznia 2019 Taka liczba rakiet robi wrażenie.Choć już nie mam na tle ich takiego bzika jak we wcześniejszej młodości,ale taki zestawik potężnych rakiet cieszy oko.Exlusive mają moc.Dużo miałem potężnych rakiet.Te są na podium wśród tych które nabyłem.Co do projektu...Śmiało,realizuj się,pochwalisz się potem jak Ci wyszło. Cytuj
A & P Pyrotechnics 20 Autor Opublikowano 4 Marca 2019 (edytowane) Małe domówienie z ale petarda Edytowane 4 Marca 2019 przez A & P Pyrotechnics zdjęcie Cytuj
A & P Pyrotechnics 20 Autor Opublikowano 5 Marca 2019 1 godzinę temu, k4n4li4 napisał: Nie takie małe Te wyrzutnie też na single shoty? Final kejki są super same w sobie ale kto wie zobaczymy niedługo będę siedział nad koncepcja bo już raczej nic nie będę więcej domawiał. Cytuj
A & P Pyrotechnics 20 Autor Opublikowano 23 Marca 2019 Zapraszam na nowy temat poświęcony systemowi do odpalania: Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Te 25tki final cake typowo na finał...Super są,ale raczej osobom którzy maja zamiar kupować 5 wyrzutni mogą nie przypaść do gustu ze wzgledu na bardzo krótki czas trwania...W twoim przypadku tak nie jest.Pokazik z dynamicznym finałem stworzy mega obraz Cytuj
A & P Pyrotechnics 20 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Na finał na pewno będą te dwa final kejki oraz ta kostka el titano która będzie przerobiona na układ fan i dużo szybszym lontem. Ale kto wie dużo czasu zostało na pewno jakieś modernizacje wpadną Cytuj
A & P Pyrotechnics 20 Autor Opublikowano 15 Maja 2019 Miało już nic nie dochodzić ale taka okazja... wnukom będę pokazywał. 1 Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 16 Maja 2019 Każdy mówi, że już nic nie dojdzie a tym bardziej jeśli jeszcze pół roku do sylwestra xD Cytuj
FUNPIRO 13 Opublikowano 9 Października 2019 Dnia 20.01.2019 o 00:40, A & P Pyrotechnics napisał: Jeśli chodzi o wyrzutnie to może dla niektórych takie nijakie ale wszystkie ze zdjęcia idą na rozbiórkę na rzecz single shotów, one row itp itd Jest system do odpalania hand made ale jeszcze się nie chwale bo wymaga jeszcze kilku dociągnięć ale na pewno wrzucę za jakiś czas. Fajny mieszany stuff , wielki plus za dobre rakiety . Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 18 Października 2019 Bedzie czym sie pochwalić w Sylwestra..Bardzo dużo tego Cytuj
FUNPIRO 13 Opublikowano 24 Października 2019 Dnia 20.01.2019 o 00:40, A & P Pyrotechnics napisał: Jeśli chodzi o wyrzutnie to może dla niektórych takie nijakie ale wszystkie ze zdjęcia idą na rozbiórkę na rzecz single shotów, one row itp itd Jest system do odpalania hand made ale jeszcze się nie chwale bo wymaga jeszcze Masz kilka zacnych rakiet więc będzie się działo. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi