A & P Pyrotechnics 20 Autor Opublikowano 18 Listopada 2019 fotki wrzuciłem tez do innego mojego tematu Link powyżej, ale tutaj tez wypad bo w sumie to produkt końcowy z którego będę strzelał Gotowe, wyglada trochę po dziadowsku ale musicie mi uwierzyć ze testowałem gorsze konstrukcje i się nie rozpadają przed strzelaniem po prostu będę wklejał to na jakaś cienką płytę lub większy karton jako podstawę 1 Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 18 Listopada 2019 Piszesz, że dziadowski a ja nie wiem czy umiałbym lepiej i czy w ogóle by mi się chciało Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 18 Listopada 2019 Bardzo dużo pracy musiałeś w to włożyć Wygląda jak wygląda,ale chyba nie o to tu chodzi.Jakiego kleju używałeś do klejenia? Cytuj
A & P Pyrotechnics 20 Autor Opublikowano 18 Listopada 2019 3 minuty temu, Grubbert napisał: Bardzo dużo pracy musiałeś w to włożyć Wygląda jak wygląda,ale chyba nie o to tu chodzi.Jakiego kleju używałeś do klejenia? Na ciepło klej z pistoletu, plus wikol do drewna/papieru . Trzyma lepiej niż oryginał Cytuj
mantis 433 Opublikowano 18 Listopada 2019 Dużo pasji w to włożyłeś, efekt zdumiewa. Jak do tej pory najciekawszy amatorski projekt powstały z łączenia pirotechniki w tym roku. Brak poligrafii oraz obecność zapalników sprawia wrażenie jakby była to instalacja na profesjonalny pokaz. Każdy pojedynczy stojak wygląda jak broń do statków kosmicznych z gier komputerowych . Cytuj
A & P Pyrotechnics 20 Autor Opublikowano 18 Listopada 2019 Super się czyta pozytywne opinie o swojej pracy daje do dużego kopa do działania Teraz pozostało wziąć kartkę, długopis i ładnie to zaplanować bo trzeba w to wpleść jeszcze trzy kostki oraz kilkanaście szelek plus może kilka rakiet Cytuj
kamils38 66 Opublikowano 18 Listopada 2019 Najlepsze w tym jest to że robisz to sam i mam nadzieję że wszystko wypali tak jak zaplanowałeś i będzie elegancko Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 18 Listopada 2019 Oj tam, widziałem gorzej wyglądające strefy pro pokazów ale nie to się liczy tylko aby wszystko zadziałało jak powinno, świetna robota! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi