mantis 433 Opublikowano 26 Czerwca 2019 Dynamicznie strzela, kilka strzałów na raz jak w karabinie w układzie I. Efekt miny przy każdej salwie daje wrażenie, że tych strzałów idzie więcej. Cytuj
Thexilo 16 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2019 19 minut temu, mantis napisał: Dynamicznie strzela, kilka strzałów na raz jak w karabinie w układzie I. Efekt miny przy każdej salwie daje wrażenie, że tych strzałów idzie więcej. Dlatego ją kupiłem, bardzo mi się to spodobało, zobaczę jak to będzie wyglądało na żywo gdyż to tylko 20mm Cytuj
Mroczny 163 Opublikowano 26 Czerwca 2019 50 minut temu, Thexilo napisał: Dlatego ją kupiłem, bardzo mi się to spodobało, zobaczę jak to będzie wyglądało na żywo gdyż to tylko 20mm Miałem rok temu Gold inferno FCM224 i też myślałem na początku, że 20mm nic ciekawego... a tu jednak miłe zaskoczenie Wystrzały były bardzo obfite w brokat i do tego długo się trzymały na niebie 1 Cytuj
Thexilo 16 Autor Opublikowano 20 Lipca 2019 Kolejna mała aktualizacja prosto z Chin! Wyjątkowo krótko na nią czekałem, bo tylko 10 dni, będzie trzeba ją wytestować niedługo 2 Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 21 Lipca 2019 Jestem pod pełnym wrazeniem twoich zakupow na tak wczesnym etapie jeszcze.Same piorunujace efekty.Jestem ciekawy jak wypadnie king 2 bo z tego co słyszałem po zmianie przepisow jest po prostu slabszy. Cytuj
Thexilo 16 Autor Opublikowano 22 Lipca 2019 22 godziny temu, damian7878 napisał: Jestem pod pełnym wrazeniem twoich zakupow na tak wczesnym etapie jeszcze.Same piorunujace efekty.Jestem ciekawy jak wypadnie king 2 bo z tego co słyszałem po zmianie przepisow jest po prostu slabszy. W tym roku postanowiłem rozłożyć wydatki na piro na więcej miesięcy, żeby później pod koniec roku nie wydawać 600 czy więcej złotych w jeden miesiąc Jakiś plan w głowie miałem co chciałbym uzbierać do końca roku i tak systematycznie kupuje, jak znajdę jakąś fajną promocję Kinga 2 kupiłem z ciekawości jak wypadnie po zmianach,a po drugie był dość tani, bo udało mi się go kupić za 220 zł Cytuj
mantis 433 Opublikowano 22 Lipca 2019 10 minut temu, Thexilo napisał: W tym roku postanowiłem rozłożyć wydatki na piro na więcej miesięcy, żeby później pod koniec roku nie wydawać 600 czy więcej złotych w jeden miesiąc To jest w sumie dobre, bo nie ma się później kaca moralnego, że tyle kasy poszło. Kwota łączna zakupów jest ta sama, ale jakoś w głowie lżej. Robię podobnie kupując w środku roku, tylko mam dodatkowy powód. Boję się, że niektóre produkty zostaną wyprzedane i nie będzie można ich kupić w listopadzie/grudniu. Cytuj
Thexilo 16 Autor Opublikowano 26 Lipca 2019 Jeszcze jedna aktualizacja w tym miesiącu, teraz sobie chyba zrobię chwilową przerwę od kupowania, tak do września - Rockett Ball PXR219 PIROMAX, - BAZOOKA "B" PXR302B PIROMAX, - SIGNATURE RANGE ROCKET 100 RSS100 KLASEK. 2 Cytuj
mantis 433 Opublikowano 26 Lipca 2019 Quality rakiety. Cała seria Signalos wydaje się być całkiem udana. Która z bazook, ta z literką D (wersja 4)? Cytuj
Thexilo 16 Autor Opublikowano 7 Października 2019 Helloł! Długo nic nie kupowałem, to w końcu coś musiało wpaść w moje ręce Tak więc zakupiłem swoja wyrzutnie finałową na ten rok: Tropic BZ50S-7007, rakietę R160-02 Monster aby porównać ją na żywo z Bazooką która też posiadam i pudełko single shotów PSS1008B Salute Mix Typhoon Salute do zabawy przed północą CDN. Pozdrawiam! 2 Cytuj
FUNPIRO 13 Opublikowano 7 Października 2019 Dnia 26.07.2019 o 16:43, Thexilo napisał: Jeszcze jedna aktualizacja w tym miesiącu, teraz sobie chyba zrobię chwilową przerwę od kupowania, tak do września - Rockett Ball PXR219 PIROMAX, - BAZOOKA "B" PXR302B PIROMAX, - SIGNATURE RANGE ROCKET 100 RSS100 KLASEK. Jestem wielkim fanem rakiet więc duży plus za dobre rakiety 1 Cytuj
Pironolimit 1 Opublikowano 8 Października 2019 Dnia 26.07.2019 o 16:43, Thexilo napisał: Jeszcze jedna aktualizacja w tym miesiącu, teraz sobie chyba zrobię chwilową przerwę od kupowania, tak do września - Rockett Ball PXR219 PIROMAX, - BAZOOKA "B" PXR302B PIROMAX, - SIGNATURE RANGE ROCKET 100 RSS100 KLASEK. Klasek i Piromax 1 klasa Cytuj
abuk 30 Opublikowano 21 Października 2019 Szanuję za wybór BZ50S-7007, sądzę że zapewni godne zwieńczenie całego strzelania Jakie dalsze plany zakupowe? Cytuj
Thexilo 16 Autor Opublikowano 21 Października 2019 42 minuty temu, abuk napisał: Szanuję za wybór BZ50S-7007, sądzę że zapewni godne zwieńczenie całego strzelania Jakie dalsze plany zakupowe? Bardzo mi się spodobała na filmikach, to musiałem ją mieć Co do planów, to póki co poluje na SIGNATURE RANGE C1003SIG/C, jest to ostatnia kostka którą bardzo bym chciał mieć w tym roku, ale póki co cena za wysoka, czekam na jakąś promocje lub czarny piątek, a że tylko 3 sklepy z tego co widziałem ją mają, to mogę się nie doczekać Ale mam kilka zastępczych propozycji jakby ta nie wypaliła Z zabawek chciałbym rakiety Formula 1 wypróbować i trochę emiterów/petard których jeszcze nie miałem jak P7D Delova Rana czy FP10-FS Funkenschlag 10, a co wyjdzie to się okaże w listopadzie pewnie Pozdro! Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 21 Października 2019 Moim zdaniem zakupiłeś jedną z najlepszych wyrzutni aktualnie w amatorce.Gratulacje!.Czekamy na kolejne rodzynki☺ 1 Cytuj
Thexilo 16 Autor Opublikowano 25 Października 2019 Hejo! Kolejna mała aktualizacja, bo od zeszłego roku już je chciałem przetestować Polecam zakupy u IfYouKnowMe ;) 1 Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 25 Października 2019 No nieźle, stuff się rozwija chociaż do mnie alcory nie przemawiają jakoś Cytuj
Thexilo 16 Autor Opublikowano 25 Października 2019 No na niektórych filmikach średnio wyglądają i może się kicha okazać, no ale musiałem je kupić do testów Cytuj
FUNPIRO 13 Opublikowano 25 Października 2019 55 minut temu, Thexilo napisał: Hejo! Kolejna mała aktualizacja, bo od zeszłego roku już je chciałem przetestować Polecam zakupy u IfYouKnowMe ;) Żaden filmik nie odda efektu Alcorów Robią robotę Dobry Wybór Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 25 Października 2019 Zauważyłem pewną zmienność w tym roku w porównaniu do ostatnich lat.Dużo osób zaopatruje sie w nieprzecietną ilość dobrych rakiet.Normalnie szał na rakiety Cytuj
FUNPIRO 13 Opublikowano 26 Października 2019 9 godzin temu, damian7878 napisał: Zauważyłem pewną zmienność w tym roku w porównaniu do ostatnich lat.Dużo osób zaopatruje sie w nieprzecietną ilość dobrych rakiet.Normalnie szał na rakiety Ponieważ rakiety w porównaniu z wyrzutniami mają swój urok. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi