Skocz do zawartości

[krzycho1708] stuff 2019/2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich! :D
Dosyć dawno mnie tu nie było... i sporą przerwę od pirotechniki miałem.
Ale chyba czas powrócić tak delikatnie do tego :D
Nie planuję wydawać majątku na piro, ale jakiś tam pokazik by się przydał.
Leci jeszcze do mnie (mam nadzieje xD) paczka z ins.

20190122_185350.jpg

• Like 2
Opublikowano

nie trzeba wydać majątku by się dobrze bawić :)

Bardzo dobry początek, czekam na więcej 

Opublikowano

Powróciłeś z meega dobrym uderzeniem, kosteczki miodzio.... czekam na kolejne extra aktualizacje !

Opublikowano

Duży kaliber jest,to jest moc?.Fajne kosteczki.Nie powinny zawieść?

Opublikowano

Aktualizacja :D
To maleństwo to jako gratis z INS.
Z "mini zeppelina" powstanie kątóweczka, bo wg. mnie efekty ma świetne, jest dynamiczna, ale jak się wszystko zlewa w kupę to tak średnio to wygląda xD
Ogólnie to planowałem wydać max 1000 zł nie licząc harmoni i kung fu, bo to mi zostało.
Więc mam jeszcze 150 zeta do wydania xD co byście polecali jako uzupełnienie staffu właśnie do tej kwoty?? :) (np. ze sklepu alepetarda)

8256b999c2085.jpg
29e0f3589ebe0.jpg

Gość
Opublikowano (edytowane)

Za 150zl możesz kupić kilka fajnych kostek Gaoo na alepetarda (sam chyba u nich wezmę 30mm po 19sh) albo w końcu jakieś rakiety, choćby na taniefajerwerki albo u bieguna. 

Możesz też kupić jeszcze jedna wyrzutnie 50mm bo takich nigdy za mało ?

Edytowane przez Gość
Opublikowano

No, świetnie się to prezentuje. Rozumiem, że budżet 1000 to tylko styczeń-luty :)

Opublikowano

No przyznam, że niektóre 19-tki od gaoo świetnie się prezentują :) i jest dylemat co wybrać :D
Rakiet i innych bajerów nie planuję.
Póki co tysiak na cały stuff xD Chyba że kobieta z czasem przymknie oko, to coś w ciągu roku wpadnie jeszcze :D

Gość
Opublikowano

Jak masz dylemat które wybrać to weź trzy sl19-02, sl19-03 i chyba sl19-04 ?

Numery katalogowe strzelam z głowy bo nie chce mi się teraz wchodzić na stronę sklepu. 

Ale raczej dobre podałem. 

Zawsze możesz sobie odpalić kilka wyrzutni naraz tak jak @k4n4li4

Opublikowano

Zestawienie pięknych wyrzutni kątwych i Kalibru 2 daje niezwykłe wrażenie pod kątem już samej poligrafii☺.O efekcie nie wspomnę?.Świetne wyrzutnie.Co do tych 19stek z gaoo które planujesz dokupić to nie rezygnuj chociaż z Diament 3.Miałem ją pare lat temu.Zachwycająco wypadła☺

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Fotki z 4 lutego przepadły więc uzupełniam :D

Nie kupiłem jednak kostek od gaoo, za to wpadła jedna od funke i poszło teraz zamówienie na INS, więc jak dojedzie to zapodam kolejne fotki :D

20190204_154226.jpg

20190204_155045.jpg

Opublikowano

Wyrzutnie już widziałem w lutym, same konkrety bez zbędnych pierdół 

Opublikowano

Wreszcie ktoś kto ma coś innego od reszty. Z tego co masz odpalałem tylko Styx i Wenus, na nich się nie zawiedziesz.

Wiedziałem, że k4n4li4 się wypowie jak zobaczy same wyrzutnie :)

Opublikowano

Takie stuffy to ja lubię?.Dużo wyrzutni i grom znakomitych efektów.

Opublikowano

Jeszcze dojdzie kilka kostek :D
W petardy i rakiety się nie bawię xD ma być raz a konkretnie w godzinę 0 :D

A co by nie pisać bez załączników to wrzucam kolejną xD

20191207_202929.jpg

Opublikowano

Ja tam nic nie kupuje z funke bo to żal że taka 25tka 1,2 potrafi kosztować 2× tyle niż u innych importerów...

Opublikowano

To prawda ;)
Wziąłem ją tylko ze względu na promo, aczkolwiek pirohit przyciął w ch...a i do tej pory brak kontaktu z ich strony jak poprosiłem o wyjaśnienie więc to był mój pierwszy i ostatni zakup tam.
Miała być to kostka Z2, 25 strzałów 30mm takie same efekty a przysłali tą. Zapłaciłem za nią 85 zł więc już machnąłem ręką na nich bo w sumie i tak taniej niż normalnie. Ale niesmak pozostal...

Opublikowano

Powiem ci tak funke jest drogie ale moim zdaniem warte ceny kto nigdy nie miał funke nie będzie wiedział o co chodzi :D A tak kostka zrobi ogień ;) 

Opublikowano
16 godzin temu, damian7878 napisał:

Ja tam nic nie kupuje z funke bo to żal że taka 25tka 1,2 potrafi kosztować 2× tyle niż u innych importerów...

Zgadzam się, funke to nieporozumienie. Przynajmniej za tę cenę 

• Like 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam i ja :D dotarła paka z INS, w gratisie rzymiaki.
A żeby nie było że same wyrzutnie to znalazło się kilka FP3 NWP ?

20191216_152308.jpg

20191216_153518.jpg

Opublikowano

Pokaźna ściana się uzbierała z mixem importerów. Dobrze, że akurat matka nie wchodziła do pokoju podlać kwiatków.

Harmonie od Pyroco będzie można dorwać też w Lidlu od poniedziałku 23 grudnia 2019.

• Haha 2
Opublikowano

Solidny stuff

pro fire purple piekna wyrzutnia, jest kewlar, jest też 50mm takie jak u mnie

Ta folia w supernovej to jakiś badziew, też cała porwana u mnie xD

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, mantis napisał:

Pokaźna ściana się uzbierała z mixem importerów. Dobrze, że akurat matka nie wchodziła do pokoju podlać kwiatków.

Harmonie od Pyroco będzie można dorwać też w Lidlu od poniedziałku 23 grudnia 2019.

Haha, ustawiłem ściankę już po podlaniu ?

Dokładnie, ta supernova przyszła jak psu z gardła wyjęta, łącznie z folią na spodzie..

Edytowane przez krzycho1708
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

U mnie dziś małe zakupki i początek przygotowań do sylwka :D JW4001 po mojemu ;> szybkostrzelność  podobna do px pro 6

20191227_133345.jpg

20191227_213245.jpg

• Like 2
Opublikowano

Bardzo estetycznie wygląda Twoja wyrzutnia :) Jakiego lontu użyłeś do łączenia rurek❓