Ssak 13 Opublikowano 27 Grudnia 2019 ciekawie to wygląda nie powiem taka kątóweczka domowej roboty może być efektowna sczególnie że ją mocno przyspieszyłeś Cytuj
kamils38 66 Opublikowano 27 Grudnia 2019 Świetnie wykonane daj szatę graficzną i można na stragany jechać wielki szacunek za wykonanie 1 Cytuj
krzycho1708 31 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2019 23 minuty temu, Grubbert napisał: Bardzo estetycznie wygląda Twoja wyrzutnia Jakiego lontu użyłeś do łączenia rurek 10 cm/s całość powinna wypalić w 8 do 10 sekund Dzięki Panowie za miłe słowa, fajnie że się komuś podoba system "home made" jeszcze sporo rurek czeka na sklejenie xD Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 29 Grudnia 2019 Naprawdę szacun za ową produkcję pokaźnej kątówki.Podoba mi się to!Może kiedyś się zdecyduje na stworzenie własnej.Super pomysł!Zazdroszczę Ci kewlara.Mega jest!Stuff kozacki!Udanego Sylwestra! 1 Cytuj
krzycho1708 31 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2019 JW to był początek, w sobotę zrobiłem niewiele ale jakiś tam postęp jest, mam nadzieję jutro się uporać z całą resztą Cytuj
krzycho1708 31 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2019 No to ja już prawie kończę przygotowania na godzinę 0 Stuff dosyć mocno przerobiony, nie włączyłem jedynie kewlara, gdyż po namyśle zostawiłem tą wisienkę na urodziny mojej lubej oraz wyrzutni z klaska którą bezskutecznie próbuję wymienić na właściwą w INS... I taka mała informacja dla posiadaczy Supernovej z piropolska, efekty bardzo ładne i takie jak na filmiku importera, Machony miał coś dziwnego na teście u siebie (odpaliłem dziś 3 rurki z efektem 1,3 i 5, i jak dla mnie na + ) 1 Cytuj
kamils38 66 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Strasznie mi się to podoba i ten ogrom pracy jaki w to wkładasz super Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 31 Grudnia 2019 Naprawdę szacun za ową produkcję pokaźnej kątówki.Podoba mi się to!Może kiedyś się zdecyduje na stworzenie własnej!Wlozyles w to niesamowity wysiłek.Udanego Sylwestra! Cytuj
krzycho1708 31 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2020 (edytowane) Oceńcie sami efekt końcowy Edytowane 1 Stycznia 2020 przez krzycho1708 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi