Skocz do zawartości

[krzycho1708] stuff 2019/2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ciekawie to wygląda nie powiem taka kątóweczka domowej roboty może być efektowna sczególnie że ją mocno przyspieszyłeś :f_a:

Opublikowano

Świetnie wykonane daj szatę graficzną i można na stragany jechać :P wielki szacunek za wykonanie :D?

• Haha 1
Opublikowano
23 minuty temu, Grubbert napisał:

Bardzo estetycznie wygląda Twoja wyrzutnia :) Jakiego lontu użyłeś do łączenia rurek❓

10 cm/s ;) całość powinna wypalić w 8 do 10 sekund

Dzięki Panowie za miłe słowa, fajnie że się komuś podoba system "home made" :D jeszcze sporo rurek czeka na sklejenie xD

Opublikowano

Naprawdę szacun za ową produkcję pokaźnej kątówki?.Podoba mi się to!Może kiedyś się zdecyduje na stworzenie własnej.Super pomysł!Zazdroszczę Ci kewlara.Mega jest!Stuff kozacki!Udanego Sylwestra!

• Thanks 1
Opublikowano

JW to był początek, w sobotę zrobiłem niewiele ale jakiś tam postęp jest, mam nadzieję jutro się uporać z całą resztą ?

20191228_164258.jpg

20191228_164558.jpg

Opublikowano

No to ja już prawie kończę przygotowania na godzinę 0 :D
Stuff dosyć mocno przerobiony, nie włączyłem jedynie kewlara, gdyż po namyśle zostawiłem tą wisienkę na urodziny mojej lubej :) oraz wyrzutni z klaska którą bezskutecznie próbuję wymienić na właściwą w INS...

I taka mała informacja dla posiadaczy Supernovej z piropolska, efekty bardzo ładne i takie jak na filmiku importera, Machony miał coś dziwnego na teście u siebie ? (odpaliłem dziś 3 rurki z efektem 1,3 i 5, i jak dla mnie na + :) )

20191230_221720.jpg

• Like 1
Opublikowano

Strasznie mi się to podoba i ten ogrom pracy jaki w to wkładasz super ?

Opublikowano

Naprawdę szacun za ową produkcję pokaźnej kątówki?.Podoba mi się to!Może kiedyś się zdecyduje na stworzenie własnej!Wlozyles w to niesamowity wysiłek.Udanego Sylwestra!

Opublikowano (edytowane)

Oceńcie sami efekt końcowy ?

Edytowane przez krzycho1708
  • Like 2