KaMMiL 25 Opublikowano 25 Stycznia 2019 W tym roku zamierzam strzelać przynajmniej dwa pokazy na systemie- najpewniej RF32. Póki co jestem po zakupach na piroarcie, dopiero się rozpędzam- potrzebowałem chwilę odpoczynku po ubiegłym sylwestrze Oto fota co posiadam na dzień dzisiajszy: I sorry za jakość, ale robione tosterem Do następnego!:D Cytuj
Mroczny 163 Opublikowano 26 Stycznia 2019 16 godzin temu, KaMMiL napisał: W tym roku zamierzam strzelać przynajmniej dwa pokazy na systemie- najpewniej RF32. Póki co jestem po zakupach na piroarcie, dopiero się rozpędzam- potrzebowałem chwilę odpoczynku po ubiegłym sylwestrze Oto fota co posiadam na dzień dzisiajszy: I sorry za jakość, ale robione tosterem Do następnego!:D Widzę, że nie tylko ja robię fotki sprzętami AGD xd 1 Cytuj
Mroczny 163 Opublikowano 1 Lutego 2019 Też muszę zainwestować w kilka fanów :DD super początek a absynty tym bardziej jak jest ich kilka robią robote Cytuj
KaMMiL 25 Autor Opublikowano 1 Lutego 2019 23 godziny temu, Piotrek007 napisał: A co to za katoweczki? p7575, bz49-6012 i bf36s-2002, Jednak tylko bf pozostanie na pokaz sylwestrowy Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 3 Lutego 2019 Pięknie pięknie tropic-pro miałem i zachwycony jestem !. Super początek ! Cytuj
mantis 433 Opublikowano 4 Lutego 2019 Dnia 1.02.2019 o 14:06, Mroczny napisał: Też muszę zainwestować w kilka fanów :DD super początek a absynty tym bardziej jak jest ich kilka robią robote Myślałem, że piszesz to dla beki, a to rzeczywiście Absynt xD Walka między importerami o ciekawe nazwy chyba się rozpoczęła. Był już Stalin, Che Guevara. Czekam na kostkę "Twój stary". Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 4 Lutego 2019 46 minut temu, mantis napisał: Myślałem, że piszesz to dla beki, a to rzeczywiście Absynt xD Walka między importerami o ciekawe nazwy chyba się rozpoczęła. Był już Stalin, Che Guevara. Czekam na kostkę "Twój stary". Narazie jest wściekła teściowa od sp Cytuj
Gość Opublikowano 4 Lutego 2019 (edytowane) To temat o stuffie kolegi Kamila a nie temat o waszych fantazjach. Przywołuje was do porządku, a następnym razem punkty karne za offtop! Kolega @KaMMiLkupił bardzo dobre produkty i na pewno kupi ich jeszcze więcej Edytowane 4 Lutego 2019 przez Gość Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 4 Lutego 2019 2 godziny temu, FANATYK napisał: To temat o stuffie kolegi Kamila a nie temat o waszych fantazjach. Przywołuje was do porządku, a następnym razem punkty karne za offtop! Kolega @KaMMiLkupił bardzo dobre produkty i na pewno kupi ich jeszcze więcej Kolegów szukasz? Cytuj
KaMMiL 25 Autor Opublikowano 7 Marca 2019 Nowa zabawka do kolekcji- teraz tylko nauczyć się jej obsługi... Dziękuję @Blancik za linka do promo, wraz z podatkiem, wysyłką zapłaciłem niecałe 1200zł - co wydaje mi się dość dobrą ceną Cytuj
mantis 433 Opublikowano 8 Marca 2019 Wygląda prawilnie. Sądząc po ekraniku, programowalny. Tam są dwa, czy trzy piloty, bo w internecie widzę różne wersje systemu. Baterię ze systemu można wyjąć czy jest zintegrowana? Cytuj
abuk 30 Opublikowano 8 Marca 2019 Ehh aż łezka się w oku kręci jak widzę tę zabaweczkę... Gratki zakupu i miłego obcowania z nowym sprzętem! Cytuj
KaMMiL 25 Autor Opublikowano 9 Marca 2019 17 godzin temu, mantis napisał: Wygląda prawilnie. Sądząc po ekraniku, programowalny. Tam są dwa, czy trzy piloty, bo w internecie widzę różne wersje systemu. Baterię ze systemu można wyjąć czy jest zintegrowana? Tak, jest w pełni programowalny. Piloty są dwa Jeden jest do manualnego odpalania /system dzieli się na cztery części- A B C D, każda część to 8 kanałów/. Bateria nie jest zintegrowana, system przyjeżdża nie uzbrojony, trzeba w własnym zakresie kupić 10 akumulatorków typu AA, lub jeden akumulator żelowy 12v- są do niego dołączone kable typu żabka 1 Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 23 Marca 2019 Ale sprzęcior.Teraz tylko życzę takiego stuffu jak ostatnio.Jak byloby podobnie i bys to podpiął to rewelka Cytuj
mantis 433 Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Glittering robi robotę, dobry sprzęt dla odmiany od wyrzutni 20mm+ i wgl od tego co serwują w marketach. Gdzie przepraszam były wyrzutnie kupowane razem z okablowaniem. Alepetarda, piroart? Cytuj
KaMMiL 25 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2019 (edytowane) Alepetarda I jak najbardziej polecam sklep Edytowane 26 Kwietnia 2019 przez KaMMiL Cytuj
A & P Pyrotechnics 20 Opublikowano 27 Kwietnia 2019 (edytowane) Gdzie kupiłeś zapalniki ? Na Big Fun jest chyba jeszcze promocja wersja dwu metrowa za 1,50 sztuka to od razu 150 sztuk sobie przytuliłem. Edytowane 27 Kwietnia 2019 przez A & P Pyrotechnics Cytuj
Blancik 3 Opublikowano 19 Maja 2019 Czekam na pierwsze wrażenia po teście systemu zwłaszcza po pokazie z muzyką Cytuj
KaMMiL 25 Autor Opublikowano 30 Lipca 2019 (edytowane) Łapcie część po której nastąpiła przerwa 4 sekundowa, wynikająca z szybszej niż z założenia wyrzutni od Gaooo, siostra myślała, że to już koniec więc przestała nagrywać a tu bach, od razu po zakończeniu nagrywania poszło dalej. Jakość lipna bo to nie ten materiał który chce opublikować- na ten czekam od kamerzysty. Ale skoro wszyscy tak pytają o film... Generalnie i tak jestem z tego zadowolony, to było pierwsze strzelanie z MBka, dodatkowo byłem świadkiem na tym ślubie więc poza domem od 10, na salę przybyliśmy o 18, szybka szama, życzenia, odbębnienie swojego i jazda do domu po piro, na miejscu znów o 19:30 i na szybkiego montowanie wszystkiego(ponad 40 szelek 2"...), żeby zdążyć przed 22 strzelić. Udało się, o 21:55 machina ruszyła :P. Pomyłka z SSami wynika z presji czasu- stąd też tak mało zdjęć i brak choćby zdjęć z przygotowań /począwszy od wyznaczenia strefy, po rozłożenie i podłączenie- wszystko na mojej głowie. Pomijam audio, tym zajął się bardzo dobry kolega, choć wyszło amatorsko bo Altusy nie nadają się do takich wydarzeń/ oraz z przegranej walki z komarami Bylo ich tyle, że nie potrafiłem się skupić na poprawnym podłączeniu zapalników pod system... Deet na komary dotarł dosłownie na 5 ostatnich kanałów, także bez szału No i generalnie, wszyscy zadowoleni, więc i ja narzekać nie będę choć jest duuuużo rzeczy do poprawy i przedewszystkim za mało kanałów na systemie haha Dalej czekam na film od kamerzysty, ot co PS, na zdjęciu wyrzutni brakuje dosłownie dwóch baterii, im już zdjęcia nie zdążyłem zrobić :D Edytowane 30 Lipca 2019 przez KaMMiL 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi