wapster 0 Opublikowano 5 Lutego 2019 Chciał bym Wam przedstawić nowy projekt który mam nadzieje przypadnie do gustu nie tylko użytkownikom Forum ale i też sklepom Internetowym oraz hurtownikom. https://www.forumfajerwerki.pl/companies/ Katalog Firm - jest to na razie nazwa wstępna. Katalog będzie podzielony na sklepy internetowe, hurtownie/sklepy stacjonarne(województwami), importerów. Moją wizją jest aby profile sklepów były dodawane przez samych zainteresowanych czyli firmy - moja w tym głowa aby tak było. Każdy sklep będzie można komentować i oceniać, warunkiem zatwierdzenia opinii będzie dodanie zdjęcia rachunku/FV (potwierdzenie zakupu!) z danego zamówienia. Ranking firm, komentarze, zdjęcia, mapa dojazdu, newsy oraz wiele innych użytecznych funkcji. Zapraszam do testowania oraz wyrażania swoich propozycji, sugestii, zmian itp itd Cytuj
mantis 433 Opublikowano 5 Lutego 2019 Wartościowy pomysł, powinien się wszystkim spodobać. Testowałem i działa. Nie rozumiem tylko co oznacza przycisk "Zamelduj się", który znika po kliknięciu. Nie wiem jaką akcję to uruchamia. Cytuj
wapster 0 Autor Opublikowano 5 Lutego 2019 7 minut temu, mantis napisał: Nie rozumiem tylko co oznacza przycisk "Zamelduj się", który znika po kliknięciu. Nie wiem jaką akcję to uruchamia. Do końca muszę sam zrozumieć tą opcję. Jedną z tych funkcji którą można włączyć jest aby tylko po zameldowaniu na mapie było można dodać opinie o danej firmie (do końca nie jestem pewien czy się przyda.) Cytuj
capodanno 37 Opublikowano 5 Lutego 2019 Zdecydowanie bardzo potrzebna funkcja, która z pewnością bardzo przysłuży się wszystkim chcącym nabrać rozeznania w branży pirotechnicznej. Do tej pory było to utrudnione, bo nie było takiej strony/katalogu, gdzie firmy mogły zaafiszować swoją pozycję i w przejrzysty sposób poznać konkurencję. Co do profili i informacji zawieranych na nich przez samych zainteresowanych, to na pewno da to przedsiębiorcom duże pole do popisu, a wspólna rywalizacja nabierze rumieńców. Dziękuję za kawał dobrej pracy, podoba się 1 Cytuj
wapster 0 Autor Opublikowano 6 Lutego 2019 51 minut temu, Bartekeuro napisał: Pomysł jak najbardziej warty uwagi. Byle by same sklepy chciały same się dodawać. Jak pisałem moja w tym głowa. Na chwilę obecną zależy mi na Waszych opiniach i sugestiach. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi