Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pierwszy raz zacząłem kompletować stuff tak szybko ale aż szkoda nic nie zamówić jak ceny dobre :P
A więc przedstawiam pierwsze zakupy na sylwestra 19/20
e81192d80baa3fb7med.jpg

Opublikowano

No i tak trzymaj, same konkrety.

Opublikowano

Mocne rozpoczęcie :) Ja również w tym roku rozkładam wydatki na cały rok :D

Gość
Opublikowano

Wszystko ładnie, fajnie, konkretnie. 

Ale gdzie HESTIA, panie? ? 

Opublikowano (edytowane)

Ten kingston z komety to ile ma giga pojemności? ? Nie no ale generalnie to spoko początek... też bym coś jeszcze kupił kurła ;_;

Edytowane przez Mroczny
Opublikowano
1 godzinę temu, Mroczny napisał:

Ten kingston z komety to ile ma giga pojemności? ? Nie no ale generalnie to spoko początek... też bym coś jeszcze kupił kurła ;_;

49GB 

Opublikowano
12 godzin temu, k4n4li4 napisał:

49GB 

mao

Opublikowano

Pjoterowi na karabiny i ligę legend wystarczy 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Rok rozpoczety od super konkretow.Piękne,efektowne wyrzutnie.Jw 401 tez mam,zobaczymy jak sie spisze☺.Milo widziec kometę bo troche spadła na popularnosci w sylwestrowych stuffach a to przecież świetny producent.

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Kolejne zamówienie ;) paczka przyszła jakiś czas temu ale nie było czasu wrzucić zdjęcia
5c136c99ae21126amed.jpg

Opublikowano

Wyrzutnie świetne ale rakiety to słabiutkie. Piromax się nie postarał.

Opublikowano

Fest dobrze ;)

Cytat

Piromax się nie postarał.

Za tę cenę są okej

Opublikowano
2 godziny temu, k4n4li4 napisał:

Wyrzutnie świetne ale rakiety to słabiutkie. Piromax się nie postarał.

Wzięte jako gratis takie "pierwsze lepsze" z brzegu

Opublikowano

Jak za darmo to i ocet słodki 

Opublikowano

Same konkretne i klasowe wyrzutnie.Też mam duszanbe po raz pierwszy w tym roku...Ciekawy jestem bardzo jej.

Opublikowano

Rakiety to bardziej pewnie tak ooo do strzelania więc spoczko i ten samum o którym wszyscy piszą że jest super dobrze zainwestowane pieniądze 

Opublikowano

Elegancko nie samymi wyrzutniami człowiek żyje ?

Opublikowano

Podoba mi się Twój zestaw.Jest wszystkiego po trochu,nie brakuje artykułów do zabawy jak i tych mocniejszych na północ.JW401 ma już chyba status legendy wśród wyrzutni od Jorge ?

Opublikowano

Dużo jorgowskich klasyków. Część tych zakupów wygląda jak po wizycie w markecie, z tego co jednak piszesz źródłem tego był internet. Na powitanie 2020 może dadzą coś ekstra w marketach.

Opublikowano

Mowiac szczerze rakiety Apollo sa nic nie warte i wala tylko ciut lepiej niż diabolo...Patrze sporo rzeczy do popykania?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kolejna część stuffu ? zakupy w Carrefour, Dino i małym sklepie w którym mają piro Hestii
79a6d64352ac4da5med.jpg