DawidPirotechnik 4 Opublikowano 9 Lutego 2019 Pierwszy raz zacząłem kompletować stuff tak szybko ale aż szkoda nic nie zamówić jak ceny dobre A więc przedstawiam pierwsze zakupy na sylwestra 19/20 Cytuj
sQbaniec 10 Opublikowano 10 Lutego 2019 Mocne rozpoczęcie Ja również w tym roku rozkładam wydatki na cały rok Cytuj
DawidPirotechnik 4 Autor Opublikowano 10 Lutego 2019 Ty sie nie boi Pod koniec roku na pewno wpadnie też jakiś konkret z Hestii Cytuj
Mroczny 163 Opublikowano 12 Lutego 2019 (edytowane) Ten kingston z komety to ile ma giga pojemności? Nie no ale generalnie to spoko początek... też bym coś jeszcze kupił kurła ;_; Edytowane 12 Lutego 2019 przez Mroczny Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 12 Lutego 2019 1 godzinę temu, Mroczny napisał: Ten kingston z komety to ile ma giga pojemności? Nie no ale generalnie to spoko początek... też bym coś jeszcze kupił kurła ;_; 49GB Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 16 Marca 2019 Rok rozpoczety od super konkretow.Piękne,efektowne wyrzutnie.Jw 401 tez mam,zobaczymy jak sie spisze☺.Milo widziec kometę bo troche spadła na popularnosci w sylwestrowych stuffach a to przecież świetny producent. Cytuj
DawidPirotechnik 4 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2019 Kolejne zamówienie paczka przyszła jakiś czas temu ale nie było czasu wrzucić zdjęcia Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 6 Grudnia 2019 Wyrzutnie świetne ale rakiety to słabiutkie. Piromax się nie postarał. Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 6 Grudnia 2019 Fest dobrze Cytat Piromax się nie postarał. Za tę cenę są okej Cytuj
DawidPirotechnik 4 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2019 2 godziny temu, k4n4li4 napisał: Wyrzutnie świetne ale rakiety to słabiutkie. Piromax się nie postarał. Wzięte jako gratis takie "pierwsze lepsze" z brzegu Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 7 Grudnia 2019 Same konkretne i klasowe wyrzutnie.Też mam duszanbe po raz pierwszy w tym roku...Ciekawy jestem bardzo jej. Cytuj
kamils38 66 Opublikowano 8 Grudnia 2019 Rakiety to bardziej pewnie tak ooo do strzelania więc spoczko i ten samum o którym wszyscy piszą że jest super dobrze zainwestowane pieniądze Cytuj
DawidPirotechnik 4 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2019 Kolejne małe zakupy i ostatnie w internecie teraz jeszcze czekam na piro w marketach Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 13 Grudnia 2019 Podoba mi się Twój zestaw.Jest wszystkiego po trochu,nie brakuje artykułów do zabawy jak i tych mocniejszych na północ.JW401 ma już chyba status legendy wśród wyrzutni od Jorge Cytuj
mantis 433 Opublikowano 13 Grudnia 2019 Dużo jorgowskich klasyków. Część tych zakupów wygląda jak po wizycie w markecie, z tego co jednak piszesz źródłem tego był internet. Na powitanie 2020 może dadzą coś ekstra w marketach. Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 14 Grudnia 2019 Mowiac szczerze rakiety Apollo sa nic nie warte i wala tylko ciut lepiej niż diabolo...Patrze sporo rzeczy do popykania Cytuj
DawidPirotechnik 4 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2019 Kolejna część stuffu zakupy w Carrefour, Dino i małym sklepie w którym mają piro Hestii Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi