Adapciak 12 Opublikowano 17 Lutego 2019 Witajcie Forumowicze. Zbliżający się sylwester będzie moim pierwszym (poważnym) razem z Pirotechniką w ilościach śladowych. Chcę zatem, by ten pierwszy raz był (w przeciwieństwie do wszystkich innych) idealny. Proponuję więc małe starcie. WY wszyscy zatwardziali piromaniacy, kasujący się do Pirobajerów za grosze i marnujący pieniądze matek na hukowe wyrzutnie, bez planu przestrzennego, strzelający na oślep czym popadnie - Miejcie odwagę udowodnić mi, że się mylę i zmierzcie się ze mną w konkursie na STUFF 2019/2020. @FANATYK @Mroczny @Kulina98 @KaMMiL @k4n4li4 @endriu123457 @krzycho1708 @fibonacci @DawidPirotechnik @Thexilo @PiroSeba @Rumcajs i reszta. Pozdrawiam Was Chłopaki Zaczynam. Od konkretów. Wyrzutnie - stan z 10.02 br. Cytuj
Gość Opublikowano 17 Lutego 2019 (edytowane) Jak to wszystko na handel jak u @PIROROOKIE Pomijam juz to, że w nazwie pliku masz MMS, to nie wiem kto Ci to zdjęcie wysłał Edytowane 17 Lutego 2019 przez Gość Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 17 Lutego 2019 Nie mam zamiaru się z nikim mierzyć ale jak ty traktujesz fajerwerki jako przedłużkę kutasa to ok 1 1 Cytuj
Gość Opublikowano 17 Lutego 2019 21 minut temu, k4n4li4 napisał: Nie mam zamiaru się z nikim mierzyć ale jak ty traktujesz fajerwerki jako przedłużkę kutasa to ok Ciekawi raczej to, że jego konto odwiedzają same interesujące przypadki Jeden koleś który na forum proponował sprzedaż szelek. Drugi koleś który z tym forum prowadzi wojnę. Dlatego mi to pasuje na prowokacje pirorookie. Ale co mi tam do tego. @Adapciak jeśli chcesz prowadzić jakiś konkurs czy zawody to może nie na zdjęcia tego co masz, a raczej na zdjęcia tego co wystrzeliles Wrzuć 1 stycznia fotkę wypalonych kostek albo film z ich odpalania. Bo jak słusznie @mpiwowskizauważył fotki to można wrzucać wszystkiego a później w ciągu roku albo to sprzedać albo rozdać po znajomych, którzy za nie zapłacili. Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 17 Lutego 2019 7 minut temu, FANATYK napisał: Ciekawi raczej to, że jego konto odwiedzają same interesujące przypadki Jeden koleś który na forum proponował sprzedaż szelek. Drugi koleś który z tym forum prowadzi wojnę. Dlatego mi to pasuje na prowokacje pirorookie. Ale co mi tam do tego. @Adapciak jeśli chcesz prowadzić jakiś konkurs czy zawody to może nie na zdjęcia tego co masz, a raczej na zdjęcia tego co wystrzeliles Wrzuć 1 stycznia fotkę wypalonych kostek albo film z ich odpalania. Bo jak słusznie @mpiwowskizauważył fotki to można wrzucać wszystkiego a później w ciągu roku albo to sprzedać albo rozdać po znajomych, którzy za nie zapłacili. To raczej nie pirorookie, mi się wydaje, że z drugiego forum bo kojarzę taki nick. Tak czy siak nie ma co go brać na poważnie. Cytuj
Adapciak 12 Autor Opublikowano 17 Lutego 2019 Okej, czyli @FANATYK i @k4n4li4 odpadają Jak tak dale pójdzie to rozstrzygnięcie będzie w marcu... PS. Szukajcie spisku dalej Panowie 1 Cytuj
Mroczny 163 Opublikowano 17 Lutego 2019 Generalnie nie wiem o co Ci chodzi ale "kasujący się do Pirobajerów za grosze i marnujący pieniądze matek na hukowe wyrzutnie, bez planu przestrzennego, strzelający na oślep czym popadnie" Stwierdzam po tym co napisałeś, że nie ma sensu więcej wpadać do tego tematu pozdrawiam Cytuj
Adapciak 12 Autor Opublikowano 17 Lutego 2019 Witaj @Mroczny, badałem tylko wasze reakcje. Nie czuj się urażony. Cytuj
Sevento 16 Opublikowano 17 Lutego 2019 Kolego Adapciak... Sztuką nie jest posiadanie całego pokoju fajerwerków - sztuką jest idealne dobranie względem budżetu. Niejeden użytkownik tego forum miał w zeszłym roku mniejszy budżet a jego zakupy budziły podziw. I więcej pokory proszę 1 Cytuj
Rumcajs 21 Opublikowano 17 Lutego 2019 Ha no nieźle. Jeśli chcesz się " ścigać" ze mną to juz właśnie wygrales( jeśli to wszystko na sylwka) bo ja do grudnia nie uzbieram tyle magazynku. Cytuj
KaMMiL 25 Opublikowano 17 Lutego 2019 Ja również wypadam z gry- już na tą chwilę wiem, że zmiażdżysz mój stuff 1 Cytuj
krzycho1708 31 Opublikowano 17 Lutego 2019 Nie wiem w jakim celu zostałem wywołany do tablicy xD Jasno określiłem ile mam do wydania i z nikim się ścigał nie będę Forumowe przepychanki może i są dobre dla ruchu w temacie, ale zakładający traci reputacje momentalnie Pozdro. 2 Cytuj
sQbaniec 10 Opublikowano 18 Lutego 2019 Najpierw chociaż strzel jakiś ładny amatorski pokaz a pózniej możesz stawać z nami w szeregi, Bo zrobić srake każdy umie Poćwicz a pózniej wróć i challenge może zaakceptujemy. 2 Cytuj
PiroSeba 12 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 to co reprezentujesz tym postem jest dla mnie dziecinne , myslałem ze na tym forum pokazujemy , dzielimy sie i doradzamy w sprawach piro a nie twozymy jakies zawody , pozdro 1 Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 1 Maja 2019 Ogrom tego.Gdzie to w ogole trzymasz?Wszystko genialnie,ake ja bym 5 takich samych wyrzutni njgdy nie kupil. Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 2 Maja 2019 Ja też wypadam z gry bo wydaję pieniądze matek na hukowe wyrzutnie xDDD 1 Cytuj
matikoksu 17 Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Hahaha teraz wszedłem na forum po pół roku nieobecności i mam niezłą bekę. Pomijając to czy to na pewno jego na sylwestra to nie wiem co jest fajnego w szpanowaniu fajerwerkami. Jestem w stanie zrozumieć że ktoś szpanuje furą, hajsem itp. ale fajerwerkami które nie są warte majątek? Chyba autor tematu oprocz fajerwerek nie ma innych pasji i mysli ze jesli nakupi tego na handel i wrzuci zdjecie na forum to kazdy bedzie go szanowal a ilosc nie rowna sie dobremu pokazowi bo to juz trzeba umiec. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi