k4n4li4 276 Opublikowano 27 Marca 2019 Polecam sklep jak najbardziej. Wysyłka szła trochę dłużej niż z innych sklepów ale zapakowanie to mistrzostwo, obydwie wyrzutnie grubo owinięte bąbelkami. I dzięki za rabat ( ͡° ͜ʖ ͡°) Cytuj
Peter829 2 Opublikowano 2 Grudnia 2019 Też mogę polecić Dobrze zapakowane co prawda u mnie nie poowijane byly ale wypełniacz z kartonu tak że nie było szans aby coś się ruszyło Zamawiane w czarny piątek a mimo to telefon z potwierdzeniem 30 min od zamówienia i wysyłka tego samego dnia. Cytuj
Piotrek007 79 Opublikowano 3 Grudnia 2019 Super sklep. Solidnie zapakowane. Zero uszkodzeń i szybko dostarczona paczka. Polecam Cytuj
piromen29 7 Opublikowano 4 Grudnia 2019 (edytowane) Kolejny plusik dla sklepu. Zamówione w niedzielę w środę dostarczone zapakowane bez uwag z wypelniaczem i folią ochronną. Oby tak dalej (rok temu również bez uwag) Edytowane 4 Grudnia 2019 przez piromen29 Cytuj
Rumcajs 21 Opublikowano 5 Grudnia 2019 Z mojej strony muszę również pochwalić ten sklep. Zamówiłem w piątek. Zamówienie dostałem we wtorek. Co prawda dostałem jednego Viseriona zamiast zamówionych dwóch. Jednak po zgłoszeniu tego błędu, szybko została wysłana paczka z brakującym towarem, który dostałem dzisiaj. Tak więc polecam, każdemu zdarzają się pomyłki, tym bardziej przy Black Friday. Cytuj
fibonacci 22 Opublikowano 7 Grudnia 2019 Pierwszy raz zakupy w tym sklepie i ocena pozytywna, karton szczelnie owinięty streczem, dodatkowo sama wyrzutnia w kartonie zabezpieczona folią bąbelkową. Cytuj
mantis 433 Opublikowano 14 Stycznia 2020 Ode mnie też leci polecajka. Każda wyrzutnia z osobna zawinięta w folię bąbelkową, z taką solidnością spotykam się po raz pierwszy. Wyprzedaż styczniowa 25% jak dla mnie wysoce zachęcająca. Niewiele sklepów z piro oferuje paczkomaty, więc Arka zyska dzięki temu przewagę w oczach wielu. Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 22 Stycznia 2020 Bardzo solidnie zapakowana paka.Jak wyżej u kolegi Mantis-a,każda wyrzutnia owinięta folią bąbelkową.Wysyłka na drugi dzien.Plus za paczkomat.Bardzo polecam Cytuj
mlodinho10 22 Opublikowano 22 Stycznia 2020 Pakowanie najlepsze, wyrzutnie nie mają prawa przyjść uszkodzone. Dwa zamowienia, oba owinięte pancernie. Paczkomaty na duży plus. Cytuj
LudwiczekR 28 Opublikowano 29 Stycznia 2020 Witam Również u nich zamówienia złożyłem. Pierwsze 25 stycznia, a po otrzymaniu towaru w dwóch paczkach zachęcony znakomitą jakością obsługi i pakowania dziś w nocy kolejne zamówienie zrobiłem. Ale jakoś dostawa przez paczkomat nie była możliwa - nie wiem dlaczego. Pierwsza paczka była dość spora to może dlatego. Założyłem wcześniej konto na krakowskim INSie ale jakoś po przeczytaniu komentarzy na googlach zniechęciłem się do zakupu u nich. ArkaFajerwerki jest super jak na razie. Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 29 Października 2020 Kolejny raz wszystko na 5+ Tak powinna wyglądać obsługa klienta! Cytuj
riczardeak 8 Opublikowano 2 Grudnia 2020 Bez zarzutów. Szybka realizacja ,dobrze zapakowane. Plus za możliwość wysyłki do paczkomatu i za liczne maile zgodne ze stanem faktycznym realizacji zamowienia co dla niektórych mniej cierpliwych może być zbawienne Cytuj
ponczo12496 23 Opublikowano 10 Grudnia 2020 (edytowane) Dzisiaj w sklepie Arkafajerwerki dzień darmowej dostawy dla zamówień powyżej 50 zł. Przy okazji polecam sklep. Wszystko jak należy po zakupach na Black Friday. Edytowane 10 Grudnia 2020 przez ponczo12496 Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 15 Grudnia 2021 Nic się nie zmieniło,bardzo wysoka jakość obsługi klienta. Sklep jako jeden z nielicznych można polecić w ciemno. Cytuj
BumBumBang 5 Opublikowano 19 Lutego 2022 Jest promka. Mają kilka fajnych kostek. Może komuś się przyda Cytuj
piromen29 7 Opublikowano 30 Listopada 2022 Paczka zamówiona z okazji Black Friday dostarczona. Spakowanie, kompletność zamówienia oraz czas realizacji jak i kontakt perfekcyjnie bez zastrzeżeń. Asortyment urozmaicony, ceny akceptowalne. Polecam. Cytuj
Martino30 22 Opublikowano 10 Lutego 2023 Kiedy i czy wogóle pojawią się nowości od jorge ??? Bo widziałem że jest kilka pozycji wyrzutni godnych uwagi u importera jorge. Cytuj
piromen29 7 Opublikowano 29 Listopada 2023 (edytowane) Paczki z zamówieniem z okazji BF dotarły kompletne, solidnie zapakowane i zabezpieczone. Polecam sklep pomimo że w innym wątku wytknąłem niższy rabat na BF co w zestawieniu z asortymentem u konkurencji skusiło mnie na złożenie zamówienia. Edytowane 29 Listopada 2023 przez piromen29 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi