Skocz do zawartości

[damian7878] Stuff weterana na Sylwestra 2019/2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam po raz kolejny?.

Jak co roku będzie sporo kostek.Planuje ilościowo kupić jeszcze więcej niż w poprzednich latach.Może nie będzie tyle co w 2014 roku ale będzie sporo?.Znacie mnie już trochę i wiecie,że co roku kupuje coś innego,więc nie zobaczycie kostki którą miałem rok czy 6 lat temu?.W ciągu najbliższych lat planuje kupić wszystkie dobre wyrzutnie których nie miałem jeszcze.Potem kiedy już ten plan zrealizuje będą pojawiać się w stuffach kostki które miałem,ale  już będę wszystko łączył pod system?

Mamy 2 maja.Zamawiałem do tej pory 2 razy.W styczniu na ins i tydzień temu na alepetarda?.Poniżej zdj jednego z zamówień.Drugie dam później

20190417_180931-1[1].jpg

• Like 1
Opublikowano

I to mi się podoba, to teraz więcej panie więcej !!! :D Tak żeby psy się bały !!!

• Thanks 1
Opublikowano
2 godziny temu, mpiwowski napisał:

I to mi się podoba, to teraz więcej panie więcej !!! :D Tak żeby psy się bały !!!

Dzięki mpi?.W tym roku zlamie granicę 2.000 zl wiec powinny?,tylko,że te psy w mojej okolicy to jakieś czarodziejskie bo się nie boją?

Opublikowano

No i tak ma być, z roku na rok coraz więcej. Wyrzutnie świetne a to dopiero początek jak sam piszesz.  Już się nie mogę doczekać kolejnych aktualizacji :)

• Thanks 1
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano (edytowane)

O to druga paczka.Dawno powinienem te zdjecie wrzucić bo już pare miesięcy temu zamówiłem☺.Będzie grubo w tym roku?.Tyle powiem?b5f257d7578a92fagen.jpg

Edytowane przez damian7878
Opublikowano

Ta kątówka od jorge bardzo popularna w tym roku, skoro to dopiero początek to czekam na kolejne aktualizacje :D:D

• Thanks 1
Opublikowano

takie rarytasy to będzie się działo, czekamy na więcej 

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

A  to paczka z przed kilku tygodni☺.Nastepna będzie w poniedziałek☺ 5562ab62e724ea4bgen.jpg

Opublikowano

OOOO rozkrecasz się ziomek/ Solarisa miałem w tamtym roku ale nie widziałem bo sprzedałem bratu a w zamian kupiłem immortala od piromaxa :D Rocket balle nawet nawet ale jak kupowane na promocji bo normalnie nie opłacalne

Opublikowano

Nie mogło zabraknąć też mnie :P Damianie.. jak zwykle tradycyjnie i z kopyta :D dużo kostek na ten czas uzbierałeś 3 kątówki to już coś.. nie będe dalej pisał wolę poczekać do poniedziałku. :D

• Thanks 1
Opublikowano

Fajnie że masz zróżnicowany stuff trochę wyrzutni jakieś rakietki się pojawiły i pewnie jakieś petardki jeszcze wlecą ;)

• Thanks 1
Opublikowano

Rozkrecasz się soczyście ❤? miooodzioo

• Thanks 1
Opublikowano

Duży update w krótkim czasie. Plus za Rocket Balle i za sprawdzone klasyki od Jorge.

Opublikowano (edytowane)

No to lecimy dalej?.Uprzedzam,że to nie koniec?.Dojdzie jeszcze 2-3 konkrety do tego sporo fontann,rzymskich ognii i mocne petardy?.   66fb701ed6052077gen.jpg

Opublikowano

Ciekawe kostki, dosyć mało znane ale na pewno dobre. Widzę, że już trochę wyrzutni nakupowałeś przez cały rok i piszesz, że jeszcze dojdą, to będziesz miał spory ten stuff :)

• Thanks 1
Opublikowano

Same rarytasy, aż miło popatrzeć

• Thanks 1
Opublikowano

Jak ty mnie zaimponowałeś w tej chwili. ? Miałem takie przeczucie że pójdziesz w Komete nie wiem czemu :) ale to dobrze bo mało jest opinii. :P Space Probe też elegancko się prezentuje... musisz wstawić film ! w tym roku chyba pobijesz swoje ubiegłe stuffy. ;) Czekam na więcej panie Damianie. 

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
22 minuty temu, Kamil911 napisał:

Jak ty mnie zaimponowałeś w tej chwili. ? Miałem takie przeczucie że pójdziesz w Komete nie wiem czemu :) ale to dobrze bo mało jest opinii. :P Space Probe też elegancko się prezentuje... musisz wstawić film ! w tym roku chyba pobijesz swoje ubiegłe stuffy. ;) Czekam na więcej panie Damianie. 

Dziękuje za miłe słowa☺.Mam nadzieje,że i w tym roku znajdę kogoś do kamery?.Coż,z roku na rok jest trudniej bo osoba ktora np nagrywała rok wcześniej już nie chce nagrywać?.Co do stuffow...Hmm co roku celowałem w budżet gdzieś około 1500zł.W tym roku bedzie troche więcej wydane.Szkoda tylko,że po raz pierwszy od 6 lat nie będe miał na 0.00 setki 1,2...Aj te przepisy?.Tak sobie myśle,że bedzie troche dziwnie?

• Thanks 1
Opublikowano

zaprzyjaźnij się ze statywem :D to jest naprawdę dobra relacja :D 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Kolejna paczka.Niestety to już chyba ostatnia w tym roku?                     f0d6cdf8d6c5b16agen.jpg

• Like 1
  • Sad 1
Opublikowano

Wow, bardzo podoba mi się ten stuff bo masz parę kostek których nie mają inni. Jw401 miałem rok temu i zrobiła ogromne wrażenie na publice. ?

• Like 1
Opublikowano
11 minut temu, Kulina98 napisał:

Wow, bardzo podoba mi się ten stuff bo masz parę kostek których nie mają inni. Jw401 miałem rok temu i zrobiła ogromne wrażenie na publice. ?

Na jw401 zbierałem się 8 lat?.Wreszcie ją mam☺

Opublikowano

No pięknie. Same super kostki. Dobrze że masz trochę kątówek i to jeszcze jedne z najlepszych. The first jest super na filmikach, też ją miałem w moich planach. Elegancko!

Opublikowano

Szkoda że nitrogena nie mieli w ins, również chętnie bym zakupił :D The first patrząc po filmikach sztos!! ?

Opublikowano
25 minut temu, damian7878 napisał:

Na jw401 zbierałem się 8 lat?.Wreszcie ją mam☺

No i dobrze że się zebrałeś bo warto ?