damian7878 98 Opublikowano 2 Maja 2019 Witam po raz kolejny. Jak co roku będzie sporo kostek.Planuje ilościowo kupić jeszcze więcej niż w poprzednich latach.Może nie będzie tyle co w 2014 roku ale będzie sporo.Znacie mnie już trochę i wiecie,że co roku kupuje coś innego,więc nie zobaczycie kostki którą miałem rok czy 6 lat temu.W ciągu najbliższych lat planuje kupić wszystkie dobre wyrzutnie których nie miałem jeszcze.Potem kiedy już ten plan zrealizuje będą pojawiać się w stuffach kostki które miałem,ale już będę wszystko łączył pod system Mamy 2 maja.Zamawiałem do tej pory 2 razy.W styczniu na ins i tydzień temu na alepetarda.Poniżej zdj jednego z zamówień.Drugie dam później 1 Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 2 Maja 2019 I to mi się podoba, to teraz więcej panie więcej !!! Tak żeby psy się bały !!! 1 Cytuj
damian7878 98 Autor Opublikowano 2 Maja 2019 2 godziny temu, mpiwowski napisał: I to mi się podoba, to teraz więcej panie więcej !!! Tak żeby psy się bały !!! Dzięki mpi.W tym roku zlamie granicę 2.000 zl wiec powinny,tylko,że te psy w mojej okolicy to jakieś czarodziejskie bo się nie boją Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 3 Maja 2019 No i tak ma być, z roku na rok coraz więcej. Wyrzutnie świetne a to dopiero początek jak sam piszesz. Już się nie mogę doczekać kolejnych aktualizacji 1 Cytuj
damian7878 98 Autor Opublikowano 1 Listopada 2019 (edytowane) O to druga paczka.Dawno powinienem te zdjecie wrzucić bo już pare miesięcy temu zamówiłem☺.Będzie grubo w tym roku.Tyle powiem. Edytowane 1 Listopada 2019 przez damian7878 Cytuj
kamils38 66 Opublikowano 1 Listopada 2019 Ta kątówka od jorge bardzo popularna w tym roku, skoro to dopiero początek to czekam na kolejne aktualizacje :D 1 Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 1 Listopada 2019 takie rarytasy to będzie się działo, czekamy na więcej 1 Cytuj
damian7878 98 Autor Opublikowano 1 Listopada 2019 (edytowane) A to paczka z przed kilku tygodni☺.Nastepna będzie w poniedziałek☺ Edytowane 1 Listopada 2019 przez damian7878 Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 1 Listopada 2019 OOOO rozkrecasz się ziomek/ Solarisa miałem w tamtym roku ale nie widziałem bo sprzedałem bratu a w zamian kupiłem immortala od piromaxa Rocket balle nawet nawet ale jak kupowane na promocji bo normalnie nie opłacalne Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 1 Listopada 2019 Nie mogło zabraknąć też mnie Damianie.. jak zwykle tradycyjnie i z kopyta dużo kostek na ten czas uzbierałeś 3 kątówki to już coś.. nie będe dalej pisał wolę poczekać do poniedziałku. 1 Cytuj
kamils38 66 Opublikowano 1 Listopada 2019 Fajnie że masz zróżnicowany stuff trochę wyrzutni jakieś rakietki się pojawiły i pewnie jakieś petardki jeszcze wlecą 1 Cytuj
mantis 433 Opublikowano 2 Listopada 2019 Duży update w krótkim czasie. Plus za Rocket Balle i za sprawdzone klasyki od Jorge. Cytuj
damian7878 98 Autor Opublikowano 4 Listopada 2019 (edytowane) No to lecimy dalej.Uprzedzam,że to nie koniec.Dojdzie jeszcze 2-3 konkrety do tego sporo fontann,rzymskich ognii i mocne petardy. Edytowane 4 Listopada 2019 przez damian7878 Cytuj
Rumcajs 21 Opublikowano 4 Listopada 2019 Ciekawe kostki, dosyć mało znane ale na pewno dobre. Widzę, że już trochę wyrzutni nakupowałeś przez cały rok i piszesz, że jeszcze dojdą, to będziesz miał spory ten stuff 1 Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 4 Listopada 2019 Jak ty mnie zaimponowałeś w tej chwili. Miałem takie przeczucie że pójdziesz w Komete nie wiem czemu ale to dobrze bo mało jest opinii. Space Probe też elegancko się prezentuje... musisz wstawić film ! w tym roku chyba pobijesz swoje ubiegłe stuffy. Czekam na więcej panie Damianie. 1 Cytuj
damian7878 98 Autor Opublikowano 4 Listopada 2019 (edytowane) 22 minuty temu, Kamil911 napisał: Jak ty mnie zaimponowałeś w tej chwili. Miałem takie przeczucie że pójdziesz w Komete nie wiem czemu ale to dobrze bo mało jest opinii. Space Probe też elegancko się prezentuje... musisz wstawić film ! w tym roku chyba pobijesz swoje ubiegłe stuffy. Czekam na więcej panie Damianie. Dziękuje za miłe słowa☺.Mam nadzieje,że i w tym roku znajdę kogoś do kamery.Coż,z roku na rok jest trudniej bo osoba ktora np nagrywała rok wcześniej już nie chce nagrywać.Co do stuffow...Hmm co roku celowałem w budżet gdzieś około 1500zł.W tym roku bedzie troche więcej wydane.Szkoda tylko,że po raz pierwszy od 6 lat nie będe miał na 0.00 setki 1,2...Aj te przepisy.Tak sobie myśle,że bedzie troche dziwnie Edytowane 4 Listopada 2019 przez damian7878 1 Cytuj
PiroArt.eu 88 Opublikowano 5 Listopada 2019 zaprzyjaźnij się ze statywem to jest naprawdę dobra relacja Cytuj
damian7878 98 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2019 Kolejna paczka.Niestety to już chyba ostatnia w tym roku 1 1 Cytuj
Kulina98 12 Opublikowano 7 Grudnia 2019 Wow, bardzo podoba mi się ten stuff bo masz parę kostek których nie mają inni. Jw401 miałem rok temu i zrobiła ogromne wrażenie na publice. 1 Cytuj
damian7878 98 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2019 11 minut temu, Kulina98 napisał: Wow, bardzo podoba mi się ten stuff bo masz parę kostek których nie mają inni. Jw401 miałem rok temu i zrobiła ogromne wrażenie na publice. Na jw401 zbierałem się 8 lat.Wreszcie ją mam☺ Cytuj
Rumcajs 21 Opublikowano 7 Grudnia 2019 No pięknie. Same super kostki. Dobrze że masz trochę kątówek i to jeszcze jedne z najlepszych. The first jest super na filmikach, też ją miałem w moich planach. Elegancko! Cytuj
krzycho1708 31 Opublikowano 7 Grudnia 2019 Szkoda że nitrogena nie mieli w ins, również chętnie bym zakupił The first patrząc po filmikach sztos!! Cytuj
Kulina98 12 Opublikowano 7 Grudnia 2019 25 minut temu, damian7878 napisał: Na jw401 zbierałem się 8 lat.Wreszcie ją mam☺ No i dobrze że się zebrałeś bo warto Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi