DawidPirotechnik 4 Opublikowano 8 Grudnia 2019 13 godzin temu, damian7878 napisał: Na jw401 zbierałem się 8 lat.Wreszcie ją mam☺ Miałem podobnie tylko że trochę krócej i w tym roku w styczniu na wyprzedaży w końcu kupiłem Cytuj
kamils38 66 Opublikowano 8 Grudnia 2019 Uuu bardzo fajna kątówka, trochę rzymiaków i wulkany oraz ta moim zdaniem najlepsza fontanna od piromaxa Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 8 Grudnia 2019 The first mega kątówka a przynajmniej na filmach tak się prezentuje Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 8 Grudnia 2019 (edytowane) Masz gdzieś fotke całości? Masz trochę kątówek, co bardzo dobrze urozmaica pokaz. Ciekawi mnie efekt wyrzutni "The First" od Triplexa na żywo Będziesz odpalał oddzielnie czy może łączył lontem lub system? Z ilością fajerwerków to chyba oszalałeś Edytowane 8 Grudnia 2019 przez mateo1992 Cytuj
damian7878 98 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2019 2 godziny temu, mateo1992 napisał: Masz gdzieś fotke całości? Masz trochę kątówek, co bardzo dobrze urozmaica pokaz. Ciekawi mnie efekt wyrzutni "The First" od Triplexa na żywo Będziesz odpalał oddzielnie czy może łączył lontem lub system? Z ilością fajerwerków to chyba oszalałeś Wraz z wiekiem staje się coraz większym wariatem co do piro.Fotka całości będzie za pare dni.Nie wiem czy nie bedzie jeszcze jednego zamówienia.Będę odpalał tradycyjnie pojedyńczo.Może kiedyś wreszcie coś połącze ale narazie odwlekam w czasie 1 Cytuj
matikoksu 17 Opublikowano 25 Grudnia 2019 Sporo masz tych kostek i w dodatku większość to konkrety. Będzie jasno na niebie. Dojdzie jeszcze coś? Cytuj
damian7878 98 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2019 7 godzin temu, matikoksu napisał: Sporo masz tych kostek i w dodatku większość to konkrety. Będzie jasno na niebie. Dojdzie jeszcze coś? Niestety to już wszystko.W ciągu 2-3 dni dam zdjęcie całości☺ Cytuj
damian7878 98 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2019 (edytowane) Fotka całości panowie!To już wszystko!UDANEGO SYLWESTRA I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU! Edytowane 29 Grudnia 2019 przez damian7878 1 Cytuj
Godofireworks 1 Opublikowano 29 Grudnia 2019 14 minut temu, damian7878 napisał: Fotka całości panowie!To już wszystko!UDANEGO SYLWESTRA I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU! 10/10 będzie sztos Cytuj
mantis 433 Opublikowano 29 Grudnia 2019 NAKRĘCAMY !!! Każda kostka inna. Będzie mix wrażeń i trochę fanu w sensie układu FAN. UDANEGO ODPALANIA Cytuj
Ssak 13 Opublikowano 30 Grudnia 2019 (edytowane) Stuff po prostu piękny.Mnóstwo wspaniałych wyrzutni które zrobią piękne show a the first to zrobi pewnie miazgę na niebie Edytowane 30 Grudnia 2019 przez Ssak Cytuj
damian7878 98 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2020 Sylwester 2019 przeszedł do historii☺Powiem tak...Było fantastycznie!!!Strzelanie wieczorne choć mimo złej pogody było fajne.Największe zaskoczenie wieczoru???Niewątpliwie fontanna "no limts"Brak słów po prostu...Miałem dużo fontann ale nigdy nie aż tak kozackiej!Przebiła nawet slynna extreme b5.Nigdy nie widzialem aż tak dużego efektu w fontannie!! Jeśli chodzi o północ...Uklad fan i jeszcze raz układ fan...Robi różnice.Gwiazdą w mim zestawie była txb531 i jw 401.Fenomenalne propozycje!Kto uwielbia cracling to lepszej od tej pierwszej nie ma.Z kolei kto brokat to lepszej od tej drugiej też nie ma.W dodatku obie wyrzutnie prezentują sie kapitalnie na pierwszym poziomie efektu.Obie zakryły całe niebo!!! Pragne zwrócić jeszcze uwage na jedną rzecz....Kaliber 2!!!!Naprawde robi różnicę w rozpiętości i huku.O ile spodziewalem sie miazgi po tych kątówkach to nie spodziewałem sie,ze tak mnie piwali wyrzutnia NITROGEN.Chwytałem sie za głowę aż bo to jakie show zrobiła jest nie do opisania!Wielki popis też dała final Cake 2....Ściana ognia po prostu...Co za efekt,co za dynamika,rozpietość.Największy zawód wśród moich wyrzutni?Nie bylo ....może troche jedna mnie zawiodła...TB43 Space Probe od tropica...Poza tym wszystko albo rewelacja albo mega rewelacja!!! 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi