Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kupilem diwe za 4zl dobre sa , jaki maja efekt??

Opublikowano

Jeśli chodzi Ci o te z hestii to mają bardzo dobry efekt :arrow: :arrow: :arrow:

Opublikowano

chodzi mi o firme jorge a wiec jak?

Opublikowano
chodzi mi o firme jorge a wiec jak?

Efekty:
ISKRZĄCE GWIAZDKI, BROKAT, RÓŻNOKOLOROWE GWIAZDKI, SREBRNE MIGOCZĄCE GWIAZDKI
Opublikowano

tak wlasnie ote mi chodzilo

Opublikowano
tak wlasnie ote mi chodzilo

To napisałem Ci efekt do nich
  • 2 lata później...
Opublikowano

Bo to chyba te same rakiety tylko mają inną poligrafie. z Wyrzutniami też tak robią :mrgreen:

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Miałem tych rakiet 5 nawet zadziwił mnie ich efekt bardzo mi sie spodobały.Polecam :twisted:

• 1 rok później...
Opublikowano

Mnie też rakietki zachwyciły pozytywnie jak na cene i wielkość Polecam ! :)

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Odpaliłem przed chwilą jedną z żółtym czubkiem czyli crackling i była niczego sobie bardzo mi sie spodobała polecam!!

Opublikowano

odpal zieloną brocade ta jest piękna ;] to są te same rakiety począwszy od Diabolo JR 8 perfect thunder ...

Opublikowano

DEMONY to nie to samo co JR8, Thundery i Perfecty.
Mają mniejszy kaliber.
Te wyżej mają 21mm, a DEMONY mają 17,5mm, a co się z tym wiąże - mniejszy efekt.
Osobiście wolałem wziąć Diabolo (JR8) od nich ;).

Opublikowano

W tym roku zawiodłem się na tych rakietkach. Dwa lata temu miałem jedną paczkę Demonów i Perfectów i Demony były prawie tak samo dobre jak Perfecty jednak w tym roku trafiłem na bardzo słabą partię (no chyba że Jorge maczał w tym palce).

Film:

http://www.youtube.com/watch?v=mUDiRFcjG8Q

Opublikowano

Zapewne Jorge jednak maczał palce. Ja także miałem te rakietki i jestem totalnie zawiedziony. Rozpryski tak malutkie, że pierwsza bateria 20mm ma już większe. Szkoda słów. Niedługo wrzucę filmy tych rakiet.

• 1 rok później...
Opublikowano

Ja wczoraj z kuzynem też zółtą :D I efekt był również super tylko że zatańczyła :P

• 3 miesiące temu...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Miałem demony mają interesujący wygląd i efekt mają zarąbisty :) Głośny wybuch i duży rozprysk :)

POLECAM!!!

• 1 rok później...
Opublikowano

Odpaliłem dziś żółtą i powiem, że efekt świetny, ten cracling jest super, a rozprysk duży

Opublikowano

Powiem, że niedawno się dopiero kapnąłem, ale zauważyłem, że moja partia Demonów ma 6 żółtych rakietek, a nie ma zielonych. Na opakowaniu wypisane są 4 efekty, ale ja mam 3:

różnokolorowe gwiadki

srebrne, migoczące gwiazdki

trzaskające gwiazki (i właśnie tych rakietek mam 6, tych żółtych)

no ale brakuje zielonych z efektem brokatowych gwiazdek.

I teraz pytanie, czy wy też macie tak samo, jak ja (ci, którzy mają te rakiety), czy może tylko mi się trafiła partia, w której chińczyk się pomylił i zapakował 6 tych samych rakiet?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Odpalał już je ktoś w tym roku?

Jak z efektem?

Pytam, bo nie wiem czy nie dokupić jeszcze jakiś rakietek na sylwka :D

Opublikowano

Rok temu były o wiele lepsze, teraz korpus jest cienki, miękki (ok 1,5mm), mały rozprysk, efekt krótko utrzymuje się na niebie.

Nie polecam, za tą cene lepiej kupić JR8.

Opublikowano

To mnie koledzy zasmuciliście :'(

Po opiniach z tamtego roku zdecydowałem się na nie i teraz żałuje że nie kupiłem perfektów :(

Mógłby ktoś napisać jakiej wielkości jest efekt porównując do innych fajerwerków?

Opublikowano

Ja mam tegoroczne Demony i efekty są bardzo ładne i duże, zwłaszcza niebieskie są ładne

Opublikowano

A mógłbyś porównać je (według twoich spostrzeżeń) z innymi rakietami?