michu9712 0 Opublikowano 30 Grudnia 2014 A mógłbyś porównać je (według twoich spostrzeżeń) z innymi rakietami? Mam demony i Big Whale 5, a te rakiety to już totalnie inna bajka Ale jeśli chodzi o efekt w porównaniu do podobnych rakiet, to są podobne do JR8, a te rakiety kiedyś miałem Cytuj
oloj 0 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Okej dzięki wielkie To w sumie dobrze, że dokupiłem ten zestaw rakiet Diabolo od Pyroco. Cytuj
michu9712 0 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Okej dzięki wielkie :)/> To w sumie dobrze, że dokupiłem ten zestaw rakiet Diabolo od Pyroco. Ja wiem, czy tak dobrze? Miałem ten zestaw rok temu, najwieksze rakiety miały najmniejsze efekty, zaś najmniejsze na odwrót. Trochę kitowy zestaw Cytuj
oloj 0 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Innych opinie były pozytywne Czyli mówisz że Demonki lepsze od tego? Cytuj
michu9712 0 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Innych opinie były pozytywne :(/> Czyli mówisz że Demonki lepsze od tego? Zdecydowanie lepsze Cytuj
FIREWORKSmaN772 0 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Ja jestem pod wrażeniem! Odpaliłem narazie tylko jedną rakietę z efektem trzaskające gwiazdki no i była meeega! 10/10 jak na taką rakietkę! Cytuj
michu9712 0 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Dla mnie piękne rakietki, bardzo dobre wrażenie zrobiły niebieskie, ale ogółem wszystkie bardzo dobre. Polecam! Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Jak za 15zł to naprawdę się opłaca. Minimalnie gorsze od JR8 jak dla mnie. Ja bym brał bez wahania jak za tą kase. Cytuj
oloj 0 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Po sylwestrze mogę śmiało powiedzieć że są warte tych 20zł. Jak na taką wielkość i cenę, to efekt bardzo fajny Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 24 Grudnia 2016 Wczoraj testowałem.Właściwie one,jr8 i perfekty robione pod jedno kopyto,takie same efekty i rozpiętości.Rakiety naprawdę ładne i opłacalne Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi