Dako 1 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Symbol: P2306Nazwa: ChryzantemaOpis: 1opakowanie zawiera 6 rzymskich ogniZdjęcie: http://fajerwerkimarket.pl/go/_info/?user_id=389&lang=plFilm: - brak -Cena hurtowa: -brak-Zamierzam je kupić na sylwestra miał ktoś może??Jak ktoś miał to proszę opisać efekt lub jak ma dać filmik.Z góry dziękuje pozdrawiam Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Pamięta że ktoś forum kiedyś miał te rzymskie ognie i je polecał. Na speed fajerwerki kosztują 9,99 zł. W tym markecie trochę drożej, ale możesz zaryzykować i kupić, co cena nie jest wygórowana.Dokładniej w temacie "Rzymskie ognie" Snake napisał Dobra jest tez "Chryzantema" naprawde niezle rozpryski oraz "Rainbow shots" kolorowe kule z malymi rozpryskami. Cytuj
Dako 1 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2007 Dzięki bo ja z tamtego sklepu cały stuffik zamówię ;] to i te rzymiaki kupie Cytuj
gorgol 0 Opublikowano 3 Grudnia 2007 kupuj, kupuj....nigdy się nie zawiodłem na ich rzymiakach, raz kupiłem za 3zł 8-strzałowy chyba... efekt- wystrzały na 10-15 metrów z piękną chryzantemą sięgającą do ziemi ....ale to nie był chyba tenale jak zawsze kupiłem jakiegoś rzymiaka u nich... zawsze byłem zachwycony Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 7 Grudnia 2007 czy one sa hukowe bo dzisiaj mialem je kupic :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: Cytuj
Dako 1 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2007 kameleon jak kupisz to przetestuj 1 i nagraj filmik będę bardzo wdzięcznypozdro Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 7 Grudnia 2007 tylko nie wiem kiedy kupie bo mi w tym sklepie nie sprzedawają dzieciom dzisiaj bylem akurat z bratem i mi pozwolił wziasc tylko paczke tych malych rzymskich ale na sylwesta napewmo kupie :grin: Cytuj
ziske 0 Opublikowano 11 Grudnia 2007 moim zdaniem sie je opłaca tylko że nie wybuchają tylko wylatują z nich takie świszczące komety :neutral: ale nawet fajne Cytuj
milan07 0 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Mam dobrą wiadomosć dzisiaj kupiłem jedną sztuke za 3zł i zamierzam ją dzisiaj odpalić. O filmik się nie martwcie zapodam dzisiaj wieczorem albo jutro. Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 22 Grudnia 2007 nikt nie musi wrzucać filmu to jest to samo co super boomb :evil: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi